Seuraa 
Viestejä45973

Nykyään on muodikasta väittää, että niin sanottuja "rotuja" on olemassa. On itseasiassa olemassa tutkijakunta, joka on tehnyt itselleen melkein uran provosoimalla niin sanottua "rotukeskustelua" sellaisissa monikulttuurisissa yhteiskunnissa, kuin Amerikassa, Kanadassa ja Britanniassa.

Nämä ovat juuri niitä tutkijoita, jotka väittävät valtaosan(yli 50%)ihmisen käyttäytymiseen vaikuttavista tekijöistä(luonteenlaatu, mieltymykset, poliittiset kannat)olevat selitettavissä geeneillä. Niin sanottu vanha, jo entisestään kuumana helalla palanut "geenikeskustelu" on siis nyt sitten vihdoin viimein muuttunut vanhaksi kunnon "rotukeskusteluksi"

Mitkä ovat todisteemme eri ihmis "roduista" siis periaatteessa kokonaan eri ihmislajeista? No, tiedämme noin 90% varmuudella, että ensimmäiset ihmiset lähtivät liikkeelle Afrikasta, ja oli negroideja. On totta, että osa heistä kehitti myöhemmin omalaatuiset "valkoiset" ja "aasialaiset" ominaisuudet. Me voisimme tietenkin kutsua niitä "roduiksi" mutta mitä todisteita tästä on olemassa?

Ensinnäkin, meillä ei ole olemassa mitään varsinaisia TODISTEITA, jotka viittaisivat siihen, että ihmisten väliset geneettiset erot olisivat suurempia kuin 0,1% luokkaa. Tiedän tiedän, on olemassa eriäviä tutkimuksia, mutta mitään VARMUUTTA asiasta ei suinkaan vielä ole! Meidän täytyy myös muistaa, että itse aihe on kiistanalainen! On olemassa tutkijoita, jotka TAHALLAAN lietsovat tällaisia asenteita, tietäen niiden herättävän eripuraa ja närästystä monikulttuurisessa yhteiskunnassa!

Nämä tutkijat toimivat siis(vaikka väittävätkin ironista kyllä toisin!)poliittisten motiivien ajamina. He väittävät metsästävänsä vain "totuutta" Mutta jos näin on, niin kai he myös keskittyisivät siihen, mikä "rotuja" YHDISTÄÄ, ei vain EROTTAA! Se, että he etsivät VAIN eroavaisuuksia todistaa jo sangen hyvin, millaisia "tutkijoita" nämä kaverit ovat!

Kun katsomme historiaa, emme löydä erityistä eroa esim mustien Afrikkalaisten ja valkoisten välillä. Esim Nubiassa kukoisti suunnilleen samanlainen korkeakulttuuri kuin Egyptissäkin nimen omaan Egyptiläisestä vaikutuksesta johtuen. Kehtaan myös väittää, etteivät ajanlaskumme alun negroidikulttuurit oleellisesti(lukuunottamatta maantieteen luomia eroja)eronneet tuon ajan germaanikultuureista. VASTA kun Germaanit kohtasivat Roomalaiset ja alkoivat käydä kauppaa heidän kanssaan he alkoivat kehittyä kohti sitä, mitä me nykyään nimittäisimme "sivistyneeksi" ihmiseksi.

On myös kysyttävä kriittisessä hengessä, miksi nimen omaan valkoiset "kapinatutkijat" työskentelevät "rotutieteen" parissa. Milloin saamma kuulla saman aiheen kanssa painiskelevista Intialaisista, Korealaisista, Kiinalaisista ja Japanilaisista tutkijoista? Nämä "kapinatutkijat" väittävät tekevänsä työtä täysin vailla poliittisia motiiveja? Onkohan todella näin?

Kun tutkimme ensimmäisiä sivilisaatioita niin havaitsemme, ettei mikään erityinen halu vaan TARVE ohjasi ensimmäisiä ihmisiä kohti järjestäytynyttä maanviljelyä suurissa jokilaaksoissa. Ja jos näin ei todellakaan ole, niin silloinhan esim nykyisen Ranskan, Britannian ja Saksan seudulla alueen valkoiset "yli-ihmiset" olisivat tehneet samoin, vai kuinka? Vai oliko taustalla se, ettei heidän tarvinnut, koska riistaa ja ruokaa riittii muutenkin? Mikseivät esim kivikauden Ranskassa tuon ajan valkoiset rakentaneet autoja ja atomipommeja 50 000-vuotta sitten? Välineethän heillä jo oli(koko nykyinen sivilisaatiohan on oikeastaan alkanut siitä, kun kahta kiveä alettiin alunperin hakata yhteen), joten mikä heitä esti?

Suurten jokilaaksojen "edistyneet" ihmiset elivät itseasiassa enemmän tai vähemmän eräänlaisessa orjuudessa, jota he tosin nimittivät "sivistykseksi" erotuksena aavikolla ja vuoriseuduilla asustavista paimentolaisheimoista eli "barbaareista" Jos valkoinen pohjoinen rotu kerran on niin ylivoimainen kaikkiin kilpailijoihinsa nähden, niin mikseivät he kehittäneet omia korkeakulttuurejaan samaan aikaan kuin Egyptissä ja Babyloniassa?

Eräs parhaista todisteita rotujen olemassaolemattomuudelle ovat eri ihmisryhmien keskenään käymät sodat. MM Kreikkalaiset olivat teoriassa samaa rotua ja samaa kansaa, jolla oli sama kieli ja kulttuuri. Miksi he sitten sotivat niin paljon keskenään?

En nyt halua kieltää, etteikö muinaisilla kreikkalaisilla olisi voinut olla hyvinkin paljon geneettisesti yhteistä, mutta kun Eurooppalaiset tutkijat puhuvat ääni vapisten RODUSTA, niin minulle piirtyy kuva jonkinlaisista "yli-ihmisistä" jotka elävät kaikessa rauhassa korkeasivilisaatiossaan keskenään, kunnes me "alempirotuiset" tulemme pilaamaan juhlat Eli toisin sanoen, ihan tällaisestä RODUSTA ei taida olla kysymys

Germaanis-Slaavilaisten kansojen keskenään käymät loputtomat taistelut osoittavat, ettei mitään "rotua" ainakaan ole olemassa kulttuurisessa mielessä. Se on utopia, fiktio ja fantasia! Käsite "Länsimaatkin" on muuten aika epämääräinen! Nämä "kapinatutkijat" haluavat selittää, että me "pahat" ei-valkoiset olemme pilanneet heidän hienon korkeakulttuurinsa ja PYHÄN valkoisen rotunsa! He ovat sanalla sanoen oman SAIRAAN unelmansa vankeja, mutta heihin lienee vain syytä tottua! Vaikuttaa siltä, että nämä niin sanotut "kapinatutkijat" niin geenitieteiden kuin kulttuurinkin alalla tulevat AINA syyttämään meitä "valkoisen rodun" omista virheistä. Ensinnäkin, kuinka valkoiset voivat olla koko planeetan mahtavin "herrarotu" jos heidän syntyvyytensä on yksi alhaisimmista koko maailmassa? Ja kuinka voi olla, että tämän ylivertaisen "herrarodun" omat päättäjät ovat tietoisesti hyväksyneet "ei-valkoisen" siirtolaisuuden rajun kasvun valkoisiin maihin? Niin, TIETENKIN se on meidän vikamme! Kaikki on AINA meidän vikamme! Näin ei itse tarvitse ottaa vastuuta mistään! Nämä "kapinatutkijat" ovat yleensä keski-ikäisiä, katkeroituneita miehiä, joilla ei enää ole mitään poliittista valtaa, joten mitä he haluavat on tehdä jonkinlaisen suuren protestin ja itsestään marttyyreja! En tiedä mitä tähän pitäisi sanoa, paitsi että parempi on ettei heitä kannusteta liikaa, tai muuten he eivät ikinä lopeta "totuutta" etsiviä tutkimuksiaan!

  • ylös 2
  • alas 2

Kommentit (14)

No ihan varmasti on rotuja, siinä missä on koirarotujakin. Katsohan nyt ympärillesi. Minä olen suht valkoista rotua edustava ja nuubialainen suht tummaa rotua edustava. Siihen en ota kantaa onko älyllisiä eroja rotujen välillä, mutta ainakin fysikaalisia, vulgaarina esimerkkinä aasialaisten pikkupippelit ja tummien mahtimelat, tai pikajuoksijoiden "yksipuolistuminen" tummiin lihaksikkaisiin entisiin neekeriorjien jälkeläisiin.

Onko koirarotuja olemassa sun mielestä? Esim. Chihuahua vs. Tanskandoggi? Eikö koiraroduilla ole mitään älyllisiä/fysikaalisia eroja? Miten ne eroavat ihmisistä? Ihmisetkin jalostuu/degeneroituu jatkuvasti, olosuhteiden vaikuttamana, nykyään länsimaissa degeneroituminen on taas saanu vallan...

En nyt halua kieltää, etteikö muinaisilla kreikkalaisilla olisi voinut olla hyvinkin paljon geneettisesti yhteistä, mutta kun Eurooppalaiset tutkijat puhuvat ääni vapisten RODUSTA, niin minulle piirtyy kuva jonkinlaisista "yli-ihmisistä" jotka elävät kaikessa rauhassa korkeasivilisaatiossaan keskenään, kunnes me "alempirotuiset" tulemme pilaamaan juhlat Eli toisin sanoen, ihan tällaisestä RODUSTA ei taida olla kysymys
Roomalaiset, juutalaiset, arjalaiset jne. ovat mielestäni korostaneet liikaa itseään ja omaa viisauttaan. Muut ovat jäänneet jalkoihin ja näistä muista haluaisin muistuttaa. Kuka muistaa kroatit, kuka muistaa serbit ja kuka ymmärtää, miksi mainitsen heidät samassa lauseessa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja vielä pieni lisäys, sana rasistihan on niin rotuperäinen kuin olla ja voi, muita rotuja vihaava ihminen (joskus omaakin rotuaan, tapasin kerran palestiinalaisia vihaavan palestiinalaisen...).

Toiselle tulemiselle, eri rotu ei ole eri laji. Eri lajit eivät voi lisääntyä keskenään. Ilmeisesti todellisuudessa Neanderthalin ihmiset ovat eri rotua, eivät lajia koska olisimme luultavasti voineet lisääntyä keskenämme.

Ja syntyvyys ei mittaa herrakansaa vaan elintaso ja tekniikka sekä ihmisten asenteiden ja käsitysten taso, esim humaani oikeusjärjestelmä. Voisimme murskata suurimman osan afrikan valtioista kaupunkien ja tasankojen osalta sotilaallisella voimallamme (paitsi sissitoiminnan), mutta tähän ei ole tarvetta. Kehitysmaissa on korkea syntyvyys ja väestönkasvu, mutta rähjäistä. Tuo maahanmuutto kertoo että meillä on asiat niin hyvin että voimme sponssata heikompiamme, eikö tämä ole herrarodun merkki, tai no tietenkin voimme ajatella että kissa jota ruokimme on meidän herramme.

Meidän etumme eivät perustu biologiseen paremmuuteemme vaan puhtaaseen sattumaan, jonka nimi on teollinen vallankumous. Murskasimme/alistimme muut tämän alussa mikä oli väärin, mutta valitettavan arvattava seuraus.

Toinen maailmansota johti siirtomaavaltojen arvosteluun ja romahtamiseen. Se oli esim afrikkalaisten onni koska 30-luvun lopun teknologia olisi mahdollistanut valtavat tuhoamisoperaatiot esim afrikassa.
vrt saksaan kohdistetut ilmapommitukset.

armitagelle, kun katsot koira ja ihmisrotuja niin huomaat että erot koirien välillä ovat PIKKUISEN suurempia kuin ihmisten (huomaa että aivosi suurentelevat ihmisten välisiä, vähättelevät eläinten välisiä). ihmisen tapauksessa on todella kyseenalaista puhua roduista, koska erot ovat niin valtavan pieniä, ei erivärisiä ja hieman lihaksikkaampia koiriakaan puhutella roduiksi vaan muunnoksiksi. Rotu itse on käsitteenä hämärä
se tarkoittaa ryhmää joka on samaa lajia toisen rodun kanssa mutta isolaation takia ovat tietyt piirteet ovat siinä korostuneet.

Ovatko koirarodut oikeasti rotuja? jos keinohedelmöitetään chiahuahuan(saa nauraa typolle) munasolu Irlanninsusikoiran spermalla, tuleeko tästä
koira? vai onko kyseessä eri laji. Susi taas on tietääkseni koira, koska koirasudet eivät tietääkseni ole steriilejä.

Liittynyt bannattiin sen vuoksi, kun hän väitti, että eri ihmisrotuja on olemassa:

Liittynyt

Jos minä päätän perustaa lahkon, jossa alistamme kohtaamamme naiset seksiorjiksimme
ilman ihmisoikeuksia ja pieksämme heidät lankunpätkällä pienimmästäkin lahkomme miehen
tahdon toteuttamatta jättämisestä, siihen puututtaisiin välittömästi.

mutta..

Jos olisimmekin päässeet toimimaan satoja vuosia sekä lahkomme
jäsenmäärä olisi paisunut miljoonapäiseksi, tämä julma huvi olisikin pyhää
ja siihen puuttuminen rasista, vieraan kulttuurin ymmärtämättömyyttä.

Jokaisessa tummien miesten ylläpitämässä valtiossa naiset ovat koiran asemassa,
mutta silti tästä ei saa tehdä rotukysymystä.
Jotkut ovat jopa väittäneet, ettei eri ihmisrotuja ole edes olemassa.

Sanokaa minulle yksikin mustien tai vähemmän mustien arabien pitämä valtio,
jossa naiset eivät ole käytännössä pelkkiä tumman aikamiespojan seksiorjia.

Kun itsensä uskon avulla silmittömään raivoon kiihoittanut tumma tulipyssy
pieksää alaikäisiä vaimojaan suu vaahdossa, me vain ymmärrämme.
"Eiväthän he kaikki tuollain riehu ja kun ne ovat vielä kehityksessäkin niin jäljessä."
Tämä seikka saa meidät painamaan villasella kaiken ihmispahuuden.

Karua faktaa:
Juuri tälläkin hetkellä..

Afrikassa joku pikimusta mies raiskaa sylivauvaa, koska jollakin UGA-BUGA-poppamiehellä
on välähtänyt, että AIDSINSA saa parannettua yhtymällä neitsyeeseen ja tästä johtuen neitsyet on käynyt jo niin vähiin, että kehdossa olevat vastasyntyneet ovat ainoa vaihtoehto.

Joku 8 vuotias tyttörukka on loppuiäkseen alistettuna kylänsä poppamiehen
yhdeksi seksiorjaksi, koska keksittiin, että tämän liian aikaisin muotonsa saaneen tytön papan isä
varasti joskus ituja jonkun toisen holottajan takapihalta vuonna reesus-apina.

muslimimaissa jotain nuorta tyttöä kivitetään hengiltä,
koska hän raiskatuksi tullessaan näinollen häpäisi koko sukunsa.

(tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin)

Kysymykseni voi olla rasistinen, mutta minä vain kysyn, että
miksi kaikista julmimpien naisiin ja lapsiin kohdistuneiden tekojen takana
on aina musta mukulapää?

Vaikka kaikki tämä olisi kuinka Allahien, Mullahien ja UGA-BUGA-puolipää-apinajumalien tahtoa tahansa,
on sivistyneiden valtioiden velvollisuus ylivoimaisina lopettaa moiset älyttömyydet.

Olemme muuten itse yhtä pahoja, vierestä tirkisteleviä heitteelle jättäjiä.

Naisille ja lapsille ihmisoikeudet vaikka joukkotuhoaseiden voimalla!
Tämänhetkisille alistetuille naisille joukkotuho olisi yhtä kuin armomurha
ja tulevien naisten ihmisoikeudet olisi turvattu.

Ylläpidämme passiivisuudellamme maanpäällistä Helvettiä.

Mä en ainakaan ole mustalainen, en neekeri vaikka muuttaisin Afriikkaan asumaan. Mannet ovat varastelevia sossuluukun ryskyttäjiä.

Minä olen valkoihoinen puhdas rotuinen germaani.

Kiitän joka päivä siitä että olemme selvästi erillaisia. Elämä olisi aika tylsää, jos kaikki olisimme samanlaisia. Ympäristö on muokannutihmisille erillaisia piirteitä.

Nuo "roduttomat" nuoleskelevat vain kaikkia varmuuden vuoksi, tai poliittisen korrekdiuden vuoksi.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Armitage
No ihan varmasti on rotuja, siinä missä on koirarotujakin. Katsohan nyt ympärillesi. Minä olen suht valkoista rotua edustava ja nuubialainen suht tummaa rotua edustava. Siihen en ota kantaa onko älyllisiä eroja rotujen välillä, mutta ainakin fysikaalisia, vulgaarina esimerkkinä aasialaisten pikkupippelit ja tummien mahtimelat, tai pikajuoksijoiden "yksipuolistuminen" tummiin lihaksikkaisiin entisiin neekeriorjien jälkeläisiin.

Onko koirarotuja olemassa sun mielestä? Esim. Chihuahua vs. Tanskandoggi? Eikö koiraroduilla ole mitään älyllisiä/fysikaalisia eroja? Miten ne eroavat ihmisistä? Ihmisetkin jalostuu/degeneroituu jatkuvasti, olosuhteiden vaikuttamana, nykyään länsimaissa degeneroituminen on taas saanu vallan...

Ihmis-"rotujen" väliset geneettiset erot ovat niin pieniä, että jos verrataan koiriin, niin samoilla kriteereillä kaikki ihmiset ovat saman rotuisia.

Onhan monilla koiraroduillakin eri värisiä yksilöitä ja kuitenkin ovat samaa rotua.

Jos koiriin verrataan, niin jos eri rotuisia ihmisiä todella olisi, niin meitä olisi ensinnäkin monen kokoisia. Karvapeitteessä olisi huomattavia eroja: Karvattomia ihmisiä ja pitkäkarvaisia ihmisiä. Osalla olisi naama ruma kuin bulldogilla. Osa taas olisi toisia selvästi vahvempia. Osa jo rotuna täysin luonnevikaisia - tai sanotaan, että olisi myös luonneviattomia ihmisiä;)

risat
Minä olen valkoihoinen puhdas rotuinen germaani.
Tarkoitatko käyväsi tavallista enemmän pesulla? Mitä tarkoittaa rotuinen?

Armitage
Siihen en ota kantaa onko älyllisiä eroja rotujen välillä, mutta ainakin fysikaalisia, vulgaarina esimerkkinä aasialaisten pikkupippelit ja tummien mahtimelat, tai pikajuoksijoiden "yksipuolistuminen" tummiin lihaksikkaisiin entisiin neekeriorjien jälkeläisiin.

Myös jotkin lääkkeet vaikuttavat eri tavalla tai teholla esim. mustiin kuin valkoisiin; niinpä eri roduille onkin jo räätälöity erillisiä lääkkeitä. Tästä oli joskus juttu Tieteen Kuvalehdessä.

Volitans
Jos koiriin verrataan, niin jos eri rotuisia ihmisiä todella olisi, niin meitä olisi ensinnäkin monen kokoisia. Karvapeitteessä olisi huomattavia eroja: Karvattomia ihmisiä ja pitkäkarvaisia ihmisiä. Osalla olisi naama ruma kuin bulldogilla. Osa taas olisi toisia selvästi vahvempia. Osa jo rotuna täysin luonnevikaisia - tai sanotaan, että olisi myös luonneviattomia ihmisiä.

Miksi ihmisrotujen välillä pitäisi olla eroja edellä mainituissa ominaisuuksissa? Pygmin ja bushmannin välillä taitaa olla pituuseroa toistakymmentä senttiä, mutta bushmanni ei muistuta geneettisesti sen enempää samanpituista hottentottia. Ihmisellä on (tai oli ennen kulttuurievoluution vallankumousta) niin samankaltainen rooli luonnossa rodusta riippumatta, että eri rodut ovat geneettistä ajautumista huomioon ottamatta perusrakenteeltaan melko lähellä toisiaan.

EDIT: Monet kansat ovat olleet toisistaan erossa niin kauan, että esim. erityyppisten karvapeitteiden kehittymiseen olisi riittänyt mutaatiotahti varsin hyvin, mutta sille ei ole ollut valintapainetta. Tässä eräs Ruotsissa syntynyt karvamutantti:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/s ... 33,00.html

Näitä "hypertrikoottisia" ihmisiä on tälläkin hetkellä useita ympäri maaimaa.

Empiristi puhui vaihteeksi asiaa. Mutta kuinka suuret sitten ovat biokemialliset erot. Lukion terveystiedon opettaja kertoi että Itä-Aasialaisilla tulee krapula ennen humalaa.

Luin tutkimustuloksen, että Ihmiset ja simpanssit ovat eläneet yhdessä ja harrastaneet parinvaihtoa paljon oletettua kauemmin. Yli 5 miljoonaa vuotta ollaan paneskeltu simpansseja.

Rodut eriytyvät erikoistuessaan lajeiksi.
Esimerkikis Indonesian sukupuuttoon kuolleet hobbitit eivät olleet eksaktisti ihan samanlaisia kuin skandinaavit.
Tummaihoisen iho tuottaan 16(taimitäse oli) kertaa vähemmän d -vitamiiniä kuin valkoihoisen. Tummalla on vaikeuksia selvitä talvesta ilman vitamiinejä.
Vastaavia reaktioita on valkoisilla etelässä.

Olemme siis jo erikoistuneet asumaan tietyillä leveysasteilla. Voisi sanoa, että ihmiskuta on menossa roduttomuutta kohti ristisiitosten kautta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat