Seuraa 
Viestejä45973

Ei vittu aamu meni hyvin kunnes luin tän. Tällä palstallakin oli yks nilkki joka kehui ampuneensa/ampuvansa suloisen kissan. Vittu hakataan tommoset pellet.

Naapurin kissan henki on 30 euron arvoinen. Summan joutui maksamaan kärköläläinen viisikymppinen mies korvauksena naapurin kissasta, jonka hän ampui pienoiskiväärillä.

Kissan omistanut nainen vaati korvauksena 400 euroa. Mies arvioi katin oikeaksi hinnaksi 30 euroa, jonka summan Lahden käräjäoikeus määräsi eilen maksettavaksi.

Kissan tappaminen tuli miehelle kuitenkin reilusti kalliimmaksi, sillä oikeus tuomitsi hänet haitanteosta 350 euron sakkoihin. Päiväsakkojen määräksi tuli 50 kappaletta.

Oikeudessa mies kertoi tarttuneensa pienoiskiväärin, koska naapurin kissa oli raapaissut häntä.

Mies kertoi olevansa tulehduksille herkkä ja poltti päreensä niin täydellisesti kissaan, että ampui sen omaan pihaansa.

Mies oli tunnistanut eläimen naapuritontilla asuvaksi kesyksi kissaksi. Kissan raapaisu ei aiheuttanut miehelle tulehdusta.

Kommentit (3)

Kissa on selvä haittaeläin. Suomen yleisinpänä luonnossa liikkuvana petoeläimenä se tuhoaa hienoa suomalaista luontoa tappaen valtavia määriä (toisinsanoen kaiken jonka saa kiinni) esim. uhanalaisia eläimiä kuten harvinaisia lintuja, vaskitsoita ja rantakäärmeitä.

Teko, eli vapaana pidetyn kissan listiminen oli siis oikea, mutta motiivi väärä. Teko ilmensi vain äijän herkkää taipuvaisuutta väkivallan käyttöön hermostuessaan.

Eikös tämä ole jo toinen ketju kyseisestä aiheesta. Mutta kyllähän nuo kissat joutaa tappaa jos ne tulee pihalle paskomaan, penkomaan kukkamultia, tepastelemaan auton konepellille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä saa kissa kyytiä jos tulee kusemaan tuohon rappusille. Ilmakolla ensin varoituslaukauksia ja jos ei opi, niin pienarilla reikä päähän. Kyllä joku roti on sentään oltava.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat