Seuraa 
Viestejä45973

Tulipahan mieleen et joku koodari vois tehdä firefoxiin pluginin, millä vois sensuroida foorumilta tiettyjen nikkien lähettämät viestit. Eli viestienpoisto tapahtuis selaimessa ennenkuin sivu renderoitaisiin näytölle.

Ei olis kova homma tehdä, kenties sais toimimaan pelkällä scriptilläkin, tehkääpäs menee hermot nuihin jankkaajiin..

Kommentit (7)

salai
Seuraa 
Viestejä8318

Mozilla.fin sivulla on phpbbuserhide laajennus:
http://www.mozilla.fi/keskustelu/viewto ... 934#p36934

EDIT: En ole kyllä varma toimiiko tuo kunnolla ketjuissa, joissa on paljon hitaasti latautuvia kuvia. Tuntuivat kuvat menemään joskus päällekkäin.

Uudemmissa foorumisoftissahan tuon voi tehdä käyttäjäprofiileissa ja tämä foorumi kaipaisi kyllä päivitystä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
hummer
:shock:

Pahoittelut! foorumi jumitti päivällä ja painelin lähetysnappia hieman liikaa Ylläpito jos poistais nuo ylimääräiset viestit.

Voit toki poistaa itsekin ne viestit joihin ei ole vastattu.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
markent
Niin, tekstin voi poistaa, mutta entä sen "raamit" ?
Siis kaikki vekk.

Vain ketjun viimeisen viestin voi poistaa raameineen.

Jos haluat poistaa ketjun keskellä olevan viestisi, täytyy sinun pyytää kaikkia sen viestin jälkeen viestejä kirjoittaneita poistamaan omat viestinsä yksi kerrallaan, alkaen viimeisestä. Sitten sinä voit poistaa oman viestisi.

Sen jälkeen jokaisen pitää kirjoittaa vanha viestinsä takaisin ketjuun, oikeassa järjestyksessä tietysti. Näin ketju palautuu alkuperäiseen tilaansa, mutta keskellä ketjua ollut viesti on poistunut.

Pyynnön voi esittää vain yksityisviestitse, koska jos sen kirjoittaa ketjun viimeiseksi viestiksi, se täytyy poistaa heti ensimmäisenä, eikä siitä siis ole mitään hyötyä.

Kun poistettava viesti on ketjun keski- tai alkupäässä, tähän prosessiin voi kulua useita viikkoja, jos jotkut ketjuun kirjoittaneet käyvät foorumilla vain harvakseltaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat