Seuraa 
Viestejä2652

Tietääkö joku mikä vaikuttaa netin sivustojen suhinaan, meinaan että jotkut suhisee aika helvetisti kun taas toiset pikkasen.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulokkeissa kuuluu vahvistimen kohinat, vaikkei signaalia tulisikaan. Se vähenee kun kuulokkeiden tehosäätö on pienellä ja signaali voimakas (langattomat).

salai
Seuraa 
Viestejä8238
Canccu
Emolevyltä ne suhinat tulevat.

Voi olla kyse näyttökortista, ja sen signaalin siirtymisestä äänikortin kautta kuultavaksi.

Tuo voi olla mahdollista. Itsella uusi näyttökortti keväällä aiheutti joillain sivuilla selvästi kuultavan, ärsyttävän äänen. Kokeilemani ajuriversiot eivät korjanneet ongelmaa, joten jouduin vaihtamaan vanhemman kortin takaisin.

Ilmiö esiintyi muistaakseni erityisesti skrollatessa sivuja, missä oli animoituja gif-ikoneita.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Minulla kuuluu ajoittain langattoman hiiren käyttö kuulokkeissa "pulsseina". Samoin tuo skorllauskin.

VIA-piiririsarja ja indekroidut ohjaimet.

Suosittelen jotain edullista ja yksinkertaista PCI-väylään sopivaa äänikorttia. Niissä on yleensä laadukkaammat komponentit, kuin emolevyjen integroiduissa piireissä.

Minulla otti emolevyn äänipiiri joskus häiriötä kiintolevyn toiminnasta. VIAn piirisarjat taisivat olla silloin kyseessä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat