Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Inhoan islam uskonto eniten, koska siinä uskonnossa naisen asema on uskomattoman alhaalla. Eli toisin sanoen heillä ei ole oikein mitään oikeuksia.
Myös se, että heidän täytyy rukoilla 5 kertaa päivässä ja silloin ei voi olla missään kaupassa.

Kertokaa tekin mitä uskontoa inhoatte eniten ja miksi.

Sivut

Kommentit (34)

Ei ole mitään uskontoja vastaan yleensä, mutta lähi-idän kolmikosta en suuremmin pidä. Ääneni saa siis se niistä, josta 2 muuta ovat lähtöisin.

Kaikkia ja tasapuolisesen tappavasti. Listassa oleva buddhalaisuutta en kylläkään pidä uskontona ja sen vuoksi siihen suhtaudun "lempeämmin".

Dr Lazer

Vähiten buddhismia, kuitenkin. Siinä on eniten pointsia

No joo, http://www.yle.fi/uutiset/taustat/id71194.html

Islam ja kristinusko ovat samaa perua, lähtöisin juutalaisuudesta. Minusta ne ovat inhottavimpia uskontoja, katolisuus eritoten. Ei se fundamentalistinen islamkaan siitä kivoimmasta päästä ole. Oletteko huomanneet että fundamentalisuus ja fatalismi korreloivat? Mitä kovempi uskonto kulttuurissa, sitä aggressiivisempia hihhulit ovat. Esimerkkinä Pakistan ja Afganistan, Taleban nyt yleensä.

National Geographicsissa oli pirun hyvä artikkeli Pakistanin nykytilasta. Se on kohta fundamentalististimuslimien hallinnoima.

Hare Krishna on aika harmiton.

Sittenpä nähdään mitä tapahtuu kun palepaanit saavat käsiinsä ydinaseita. Vaativatkohan sitten huntupakkoa yms.. hommaa tänne meillekin.

En äänestä. En voi sanoa inhoavani mitään uskontoa. Totean vain että mikään uskonto ei ole harmiton, kaikki uskonnot alistaa ihmisiä omalla tavallaan. Minä kannatan uskonnotonta elämää, luottakaamme omaan kykyymme ajatella omilla aivoillamme (eikä siis uskontojen dogmien mukaan).

Vastasin kristinusko, koska se vaikuttaa eniten omaan elämääni.

Varsinaisesti uskontoa itseänään en inhoa, kuten en myöskään uskovaisia, jotka hyväksyvät muiden arvot (ovat ns.arvoliberaaleja). Lähinnä inhoan siis fundamentalismiä, jota löytyy myös muista kuin uskonnollisista piireistä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Inhoaako kaikki tämän foorumin jäsenet uskontoja? Liittyykö se jotenkin siihen että ollaan tiede-foorumilla.. onko tiede auttamattomasti ristiriidassa uskontojen kanssa? eikö kukaan pysty samaan aikaan olemaan tiedemies ja uskomaan jumalaan.. mielestäni jumaluus ei ole mahdotonta, tosin inhoan uskontoja itsekin koska niitä on niin paljon enkä tiedä mikä olisi periaatteessa se "oikea" joten suurin osa on varmaankin väärässä ellei peräti kaikki.. uskon jumalaan, mutten minkään uskonnon mukaan..

くそっ!

Kaikki viha osuu omaan nilkkaan... joten en tunnusta vihaavani mitään tai ketään...

Uskonnot ovat tavallaan turhia... toki kyllä niistä jokaiseen on piilotettu paljon viisauksia... kaikkihan ne tavallaan puhuvat samasta asiasta, yhdistyvät toisiinsa kultalangoin... sekaan on laitettu toki vähän vääriä mielen mausteita, ja emävalheita ... mutta kunnon chili ripaus ja avot... kyllä niitä kaikkia voi käyttää siis kasvunsa tukena... lopulta... luopua tietenkin turhan päiväisenä jaarituksena...

Palata siihen, että ihmisen pitää uskoa itseensä...

Toope
Seuraa 
Viestejä25097
Liittynyt23.7.2006
Ronron
.. uskon jumalaan, mutten minkään uskonnon mukaan..

Uskot jumalaan ja silti heilut tiedepalstalla! Oletko skitsofreenikko?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
Toope
Ronron
.. uskon jumalaan, mutten minkään uskonnon mukaan..Uskot jumalaan ja silti heilut tiedepalstalla! Oletko skitsofreenikko?

reps.. itseasiassa saatan ollakin..

くそっ!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat