Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
WO men in Saudi Arabia have been sentenced to 7000 lashes each after being convicted of sodomy and have received their first round of punishment in public, a newspaper said today.

The men, who were not identified, were meted out an unspecified number of lashes in public in the the southwestern city of Al-Bahah on Tuesday evening, the Al-Okaz daily reported.

They were then returned to prison where they are to be held until the full punishment is completed, the newspaper added, without saying how many sessions this would involve.

Homosexual acts are illegal in Saudi Arabia, which metes out strict punishment based on sharia, or Islamic law.

Rape, murder, apostasy, armed robbery and drug trafficking can all carry the death penalty in the kingdom, with public beheading the common form of execution.

http://www.news.com.au/story/0,23599,22 ... 09,00.html

Voiko tätä muuten kommentoida kuin Allahu Akbar

Sivut

Kommentit (19)

Darkstar

Voiko tätä muuten kommentoida kuin Allahu Akbar

Taannoin netissä levisi video iranilaisesta "seivästysvideosta", jossa ilmeisesti homoseksuaalinen mies käsiteltiin jonkin sharian tms. epälain mukaisesti. Mieleen jäi pyövelin rasvainen hymy kun tämä pyöritteli teroitettua seivästä sormissaan työtään tehdessään. Lopuksi miesparka nostettiin pystyyn ja seipään kärki tuli hartioista läpi. Kuvaaja myös huomasi näyttää mekon alta valuvia nesteitä ym. töhnää miehen vielä hetken pyristellessä.

Muslimimaiden tapaan innokkaat pikkupojat olivat taajan yleisön eturivissä. Että sellaista....

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
hummer
Tuon jälkeen luut paistaa nahkan läpi. Tai ei ehkä raipalla kepillä kyllä.

En tiedä millainen raippa on kyseessä, mutta ainakin ruoskan (tyyliin Indiana Jones) kärki kulkee yliäänennopeutta, joten eiköhän sillä pahempaa jälkeä tule kuin kepillä.

7000 on sellainen määrä, että vaatii jo aikamoista taitoa ylipätään estää rangaistuksen saanutta menehtymästä.

Älytöntä touhua.

On toi kauheeta jne jne. mut on ihmisiä jotka tottelee vain väkivallan kieltä. En silti tuomittis tommoseen muuta ku sairaimpia psykomaattimurhaajia.

Jotkut on jopa sanonu et 30 raipaniskua on parempi ku kuukausi vankilassa.

Kyllä sitä mieluusti muutaman raipan iskun ottaa vastaan, jos vaihtoehtona on vuosikausien lusiminen pienessä kopissa...

olli-san
Tälläistäkö monikultturistit haluavat myös Suomeen?

En halua, kukaan ei ole sanonut suomen lakien muuttamisesta mitään jne.
Kansallissosialistit haluavat kaasukammioita suomeen?

Ruumiillinen rangaistus, jossa tunnetaan kovaa kipua, on tavallista sharialakien antamaa tuomiota. Samalla häväistään sitä ihmistä julkisesti. Myös naiset saa tuollaisia rangaistuksia. Ja useimmiten kun saa piiskausrangaistuksen tai kivitystuomion tai hirttotuomion, niin useimmissa tapauksissa on nämä tuomitut katsottu harrastaneen seksiä Islamin vastaisesti. Ei aina mutta usein on näin. Seksin "väärin"käytöstä Islamissa saa ankaria rangaistuksia, oli sitten kysymyksessä nainen tai mies.

Mutta onhan siellä muitakin rikollisia. Mainitsin erikoisesti seksin, koska seksi ei ole monessakaan muslimimaassa sallittua avioliiton ulkopuolella, puhumattakaan aviorikoksesta.

Homoseksuaalisuus ei ole kiellettyä, siis tunteet. Mutta homoseksuaalisuutta ei saisi harrastaa Islamin mukaan. Jos kiinni jää niin kovan saa rangaistuksen.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
BigTalkingMan
olli-san
Tälläistäkö monikultturistit haluavat myös Suomeen?En halua, kukaan ei ole sanonut suomen lakien muuttamisesta mitään jne.
Kansallissosialistit haluavat kaasukammioita suomeen?

Haluaahan tämä islamilainen mahdollinen tuleva puolue Suomeenkin sharian lain.

olli-san
Tälläistäkö monikultturistit haluavat myös Suomeen?

Mistä niin päättelet? Ovatko asiat yleensäkin (pienessä) mielessäsi "joko tai" tai mustavalkoisia?

olli-san
Seuraa 
Viestejä419
Liittynyt28.1.2007
BigTalkingMan

En halua, kukaan ei ole sanonut suomen lakien muuttamisesta mitään jne.
Kansallissosialistit haluavat kaasukammioita suomeen?Kuten tuossa jo mainittiinkin, niin islamilainen puolue ottaisi Suomessa mielellään käyttöön sharia-lain. Veikkaan myös että natsi-idiootit ottaisivat mielellään kaasukammiot Suomeen.

Moses Leone

Mistä niin päättelet? Ovatko asiat yleensäkin (pienessä) mielessäsi "joko tai" tai mustavalkoisia?

En päättelekään mistään. Kuten ehkä huomaat, niin kyseessähän oli kysymyslause. Tietysti sinun piti aloittaa heti pilkkaamaan keskustelijaa, joka ei ilmeisesti omaa samoja (punavihreitä) arvoja kanssani.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat