Seuraa 
Viestejä45973

Eli idea on se, että saisit muuttaa jotain lakija tai poistaa sen kokonaan.

Itse muuttaisin abortti lakia semmoiseksi, että siihen ei tarvittaisiin lääkärin lupa. Myös muuttaisin sitä lakia, joka määrää milloin voi erota kirkosta omasta tahdostaan ilman huoltajien suostumusta. Alentaisin sen, että 13 vuotias saisi erota omin päin kirkosta. Enempää ei tule mieleen valitettavasti.

Kertokaa mitä lakeja haluisit muuttaa tai poistaa kokonaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (39)

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Liikenteessä törttöilystä joutuisi takaisin autokouluun. Koska henkilö ilmiselvästi ei tunne liikennesääntöjä, on kirjallinen koe suoritettava uudelleen. Mikäli henkilö ei selvästikään hallitse ajoneuvoaan, tarvitaan lisää ajotunteja. Vaikka olisi ollut ajokortti 50 vuotta, niin sitä suuremmalla syyllä.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ganjan kotikasvattelijat voisi jättää rauhaan. Ei kaikkien pidä olla alkonarkkeja.
Yrityksiä suojelevat lait pitäisi poistaa, yritysriskiin nimittäin kuuluu se että joku voi pölliä omaisuutta haalijoilta. Yritysriski taas on se miksi perustellaan yrittäjien suurempia tuloja.

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
SAMAEL
Perustuslaki on kyllä sellaista peetä, että se voitaisiin hyvin poistaa.

Pyh. Samalta seisomalta haluaisit luoda samanlaisen, hieman vapaamman, järjestelmän, jota vain kutsuisit toisella nimellä.

Olbe
SAMAEL
Perustuslaki on kyllä sellaista peetä, että se voitaisiin hyvin poistaa.Pyh. Samalta seisomalta haluaisit luoda samanlaisen, hieman vapaamman, järjestelmän, jota vain kutsuisit toisella nimellä.

Samanlaisen? Vapaaehtoiseen osallistumiseen perustuva yhteisö, jonka säännöt ja sopimukset ovat elossa olevien jäseniensä tekemiä, ja joka ei perustu kuvitteelliseen "kansan" käsitteeseen, on toki hyvinkin paljon erilainen kuin nykyinen oppressiivinen puoluediktatuuri, oligarkia tai mikä lie. Mehän elämme pseudodemokraattisessa etnisyyden kokemukseen perustuvassa avovankilassa.

SAMAEL
Perustuslaki on kyllä sellaista peetä, että se voitaisiin hyvin poistaa.

Hyvin radikaali ja poikkeava ehdotus, en ole koskaan kuullut vastaavaa.

Mutta kun asiaa ajattelee, niin kyllä tätä pitäisi harkita.

Yhteiskunnasta saattaisi tulla (pienellä todennäköisyydellä) aluksi dynaamisempi, mutta pari epäonnistunutta kokeilua kyllä palauttaisi staattisuuden. Tämä mullistaisi ihmistuntemuksen ja luottamuksen politiikkaan. Olisi edes teoriassa mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä. Nythän ei ole, ellei 5/6 ole samaa mieltä. Ei se ole demokratiaa vaan suojautumista !

1) Valtionkirkon monopoliasema purettava välittömästi ja kaikki pienemmät tähän liittyvät seikat.
Rahallinen valtiontuki uskonnollisille ryhmille kiellettävä.

Uskonnonvapauslain tulisi keskittyä suojelemaan ihmisiä uskonnoilta kuin antamaan erillisoikeuksia erisorttisille mielenhäiriöisille.

Kaikki uskonnolliset tilaisuudet poistettava valtiollisista tapahtumista, väkisinkastaminen kiellettävä lailla; näin pääsemme myös eroon tietyn uskonnon tahdonvastaisesta pakkosyöttämisestä lapsille. Uskonnollisiin ääriliikkeisiin suhtauduttava vakavammin kuin nykyään.

Millekään uskonlahkolle ei tule myöntää minkäännäköisiä erityisoikeuksia (esim. jehovat ja asevelvollisuus tai musulmaanit ja täysin järjenvastaiset vaatimuksensa).
Päinvastoin, esim. kunniamurhien tapauksessa uskonnollisten taustatekijöiden oltava raskauttavia asianhaaroja.
Ei-Suomen kansalaiset, jotka uskonnolliselta pohjalta toimivat tehdessään rikoksia, karkoitettava. Suomen kansalaisille taas samalta pohjalta tehdyistä rikoksista kovempi tuomio.

2) Raiskauksista ja varsinkin lapsenraiskauksesta elinkautinen ilman mahdollisuutta omatahtoiseen eristykseen tai ehdonalaiseen.
Myös käsite "lapsenraiskaus" lisättävä lakiin, nykyiselläänhän pedofiliasta on määritelty pienempi maksimituomio, kuin "normaaliraiskauksesta".

"Lievä raiskaus" poistettava välittömästi lakiteksteistä, "lieventävät asianhaarat" kuten esim. raiskaajan vakituinen työpaikka tahi esim. uhrin "liian lyhyt hame" ynnä muut absurdin idiotismin huipentumat eivät käsittääkseni kuulu sivistysvaltion lainsäädäntöön.

3) Kaikkien luonnossa kasvavien kasvien/sienien "kotiviljely" laillistettava; jalostamattomien luonnontuotteiden käyttö laillistettava, myynnistä sensijaan kovemmat tuomiot, harmittomien kotikasvattajien piinaamisen sijaan poliisin voimavaroja pitäisi suunnata "isompien tekijöiden", jotka sitä rahaa tahkoavat, jahtaamiseen.

Siinä nyt aluksi, lisää myöhemmin.

Aski42
Eli idea on se, että saisit muuttaa jotain lakija tai poistaa sen kokonaan.

Itse muuttaisin abortti lakia semmoiseksi, että siihen ei tarvittaisiin lääkärin lupa. Myös muuttaisin sitä lakia, joka määrää milloin voi erota kirkosta omasta tahdostaan ilman huoltajien suostumusta. Alentaisin sen, että 13 vuotias saisi erota omin päin kirkosta. Enempää ei tule mieleen valitettavasti.

Kertokaa mitä lakeja haluisit muuttaa tai poistaa kokonaan.

Minä muuttaisin lakia Suomen akatemiasta.

Lakkauttaisin sen nykyisessä muodossaan, jossa se rahoittaa epätieteellisin salaisin perustein valitsemiaan ja mielivaltaisesti "perustutkimukseksi" nimittämiään hankkeita, EIKÄ OLE AINAKAAN TIETEELLISESSÄ VASTUUSSA MILLEKÄÄN EIKÄ KENELLEKÄÄN.

Korvaisin sen aidolla Tiedeakatemialla, jonka tulokset ovat julkisia ja kaikkien kritisoitavissa, jonka (jäsenen nimellä varustettuihin) tällaisiin tuloksiin ja linjauksiin poliitikot, tuomarit, opettajat, toimittajat, muut tutkijat, yritysjohtajat ja tavalliset kansalaiset voivat viitata päätöksissään, ja joka on tieteellisessä virkavastuussa joka pilkun oikeellisuudesta tai ainakin tieteellisten periaatteiden mukaisuudesta. Näillä julkisilla periaatteilla se myös rahoittaa ja ohjaa perustutkimusta. Tiedeakatemian tarkoitus on "tuottaa voittoa" yhtä vähän kuin esimerkiksi Korkeimman oikeuden.

http://www.tyovaenpuolue.org/Ehdokkframe.html

Risto Koivula, 160
Ammatti: DI, rakennusstatiikan perustutkija, juuri tällä hetkellä koti-isä

Ohjelma ja tavoitteet:

STP:n ohjelmakohdista pidän tärkeimpinä Suomen eroamista EU:sta (jonka hommat ovat menossa ns. ¤:iksi, "eurotiede", jonka "linnake" on Suomen "akatemia", etuneässä), sekä Suomen NATO-jäsenyyden torjumista, josta tällä hetkellä näyttääkin huolehtivan parhaiten NATO itse, kun taas Halosen ja Tuomiojan muka "NATO-vastaisuus" on huijausta ja neuvottelutaktiikkaa SDP:n asemasta ja NATO-viroista "tulevassa NATO-Suomessa".

Tähän liittyen ajan seuraavia "omia" tunnuksia, MYÖS vaaleissa:

1. Suomen akatemia on väärin organisoitu tieteellistä perustutkimusta ohjaavana elimenä, siitä on muodostunut perättömän propagandistisen "eurotieteen" tyyssija, ja SE ON NYKYISESSÄ MUODOSSAAN LAKKAUTETTAVA.

Suomen akatemia EI OLE TIETEELLINEN, vaan RAHOITUSorganisaatio, joka PÄÄTTÄÄ EPÄTITEELLISIN PERUSTEIN MAAN KAIKESTA PERUSTUTKIMUKSESTA. Akatemia korvaa tieteellisen tiedon julkisuuden ja kritisoitavuuden ja tieteellisen keskustelun IRVOKKAILLA USEIN HÖLYNPÖLYTIETEILIJÖIDEN KESKINÄISILLÄ "KANSAINVÄISILLÄ ARVOINNEILLA", joiden "tuloksen" esimerkiksi minä voin sanoa jo ennakolta: se on, että "tutkimus on hyvää, mutta sen tuloksia ei ole riittävästi kaupallistettu"! (Eikä kaupallistaminen KUULU OLLENKAAN PERUSTUTKIMUKSEN TOIMIALAAN!)

Nykyisen "akatemian" tilalle on asetettava tieteellisin kriteerein toimiva aito Tiedeakatemia, jonka mallina voivat toimia esimerkiksi NL:n/Venäjän, Kiinan, Norjan ja Ruotsin Tiedeakatemiat.

Akatemian ovat johtaneet kriisiin Tarja Halonen ja hänen nimittämänsä hölmöläispuheenjohtaja Raimo Väyrynen, mutta jotta näin on voinut tapahtua, siihen on syynä valuvika Akatemian toimenkuvassa. Se on alun pitäen ollut läpipuoluepoliittiselle disinformaatioakatemialle erityisen "sopiva".

http://www.nakokulma.net/index.php?topi ... #msg302289

2. Matti Vanhasen ajama "yliopistouudistus" jossa valta tiedeylipistoissa aiotaan keskittää asiantuntemattomille firmojen edustajille, on torjuttava. Se merkitsisi suomalaisen tieteen lopullista kuoliniskua Suomessa. Tiedeyliopoistot eivät ole "tuotantolaitoksia", ekä siellä juurikaan edes kannata kehitellä sellaisia asioita, jotka firmoissa osataan parhaiten. Riittää, että sellaiset periaatteessa osataan, eli ammattikorkeakoulmaistakin toimintaa voi olla, mutta siinä ei tiedeyliopiston tarvitse olla mikään mestari. (Se rooli kuuluisi juuri AMK:lle
olevien teknologioiden suhteen.)

Rerustutkimuksella EI VOI TEHDÄ TAVLLISTA KAPITALISTISTA BISNESTÄ firman mittakaavassa, KOSKA SEN TULOKSIA EI TIEDETÄ ENNAKOLTA. Jos tiedetään, niin se EI OLE, määritelmällisesti, PERUSTUTKIMUSTA!

Tiedeyliopistojen ydintehtävä on erottaa oikea tieto väärästä. Jos ei yliopisto suorita omaa perustutkimusta, se ei selviä tuosta tehtävästä muunkaan tiedon suhteen. Jos on aito tieteellisin perustein toimiva huipputukimusta ohjaava ja rahoittava Tiedeakatemia, se tieysti helpottaa suunnattomasti yksittäisten tiedeyliopistojen menestymisen mahdollisuuksia tuossa suhteessa. Tiedeyliopistojen tohtorikoulutuksen EI PIDÄ PALVELLA ULKOISIA TYÖMARKINOITA, vaan lähtökohta on, että sieltä lähdetään ulos soveltamaan omia perustukimustuloksia ja tekemään niillä ehkä pisistäkin SITTEN KUN "TAKKI ON TYHJÄ" uuden perustutkimustiedon menetyksellien tuottamisen suhteen.

3. Suomi on ottanut aloitteen käsiinsä koko EU:n ("euro")tieteen organisoimisesta Suomen akatemian tapaan (ns. European Research Council), joska hankkeesta on Suomelle luvassa pelkkä syntipukin talja.

4. Tarja Haloselta on otettava kesken kauden pois oikeus nimittää tiede- ja oikeusviranomaisia, konkreetisiin väärinkäytöksiin liittyen, joista yksi oli juuri Raimo Väyrysen nimittäminen aikanaan puheenjohtajaksi. "

Nyt sen ECR:n johtajaksi onkin sitten nimitetty yksi Suomen hölynpölytiteen tunaritäti, HY:n entinen vararehtori Marja Makarow.

Sen verran olen "stalinisti", että Rysselin "tiedesijoittajia" EN VAROITA, vaikka kotimaassa, isänmaalisena henkilönä olenkin huutanut voroituksia kurkku putkella joka suunnalle, niin "kansalle" kuin eri tahojen päättäjillekin.

Antaa mennä vaan siellä niin kuin menee (kun on kerran alamäki...)

Muuttaisin kieli -ja opetuslakia. Ensinnäkin poistaisin ruotsinkielisiltä kaikki etuoikeudet ja tiputtaisin heidät samaan luokkaan muidenkin kielivähemmistöjen kanssa. Tasa-arvoa siis. Luonnollisestikin myös pakkoruotsi poistettaisiin kaikilta koulutusasteilta ja keli asetettaisiin samaan asemaan muiden opiskeltavien kielten kanssa.

Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.

Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
Spede
Muuttaisin kieli -ja opetuslakia. Ensinnäkin poistaisin ruotsinkielisiltä kaikki etuoikeudet ja tiputtaisin heidät samaan luokkaan muidenkin kielivähemmistöjen kanssa. Tasa-arvoa siis. Luonnollisestikin myös pakkoruotsi poistettaisiin kaikilta koulutusasteilta ja keli asetettaisiin samaan asemaan muiden opiskeltavien kielten kanssa.

Tuota lakimuutosta meikäläinenkin kannattaisi.

Toistuvista rikoksista tuomiot kovemmiksi. Esim. vaikka rattijuopumuksesta selviää eka kerralla vielä sakoilla tai auton takavarikoimisella, niin seuraavilla kerroilla alkais jo häkki heilua.

Mielestäni kuulostaa reilulta. Ns. nuoruuden hairahduksista ei viellä pilaa elämäänsä kokonaan, mutta jos osoittaa olevansa toivoton tapaus, niin muiden ihmisten turvallisuuden tähden on syytä ottaa kovemmat keinot käyttöön.

Enpäs
Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.

Ei millään pahalla, mutta jos lapsilisiä ei olisi niin suomalaisnaiset tekisivät vähemmän lapsia ja kun niitten pitäisi tehdä enemmän, että Suomi pysyisi maailman kartalla.

Aski42
Enpäs
Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.Ei millään pahalla, mutta jos lapsilisiä ei olisi niin suomalaisnaiset tekisivät vähemmän lapsia ja kun niitten pitäisi tehdä enemmän, että Suomi pysyisi maailman kartalla.

Jaa tekevät suomalaisnaiset lapsia rahan takia ?

Enpäs
Aski42
Enpäs
Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.Ei millään pahalla, mutta jos lapsilisiä ei olisi niin suomalaisnaiset tekisivät vähemmän lapsia ja kun niitten pitäisi tehdä enemmän, että Suomi pysyisi maailman kartalla.Jaa tekevät suomalaisnaiset lapsia rahan takia ?

No satutko tietämään paljon 3 lapsen hengissä pitäminen maksaa....ihan saatanasti et ilman lapsilisiä ja viel yksinhuoltajalla olis niin kusiset paikat et se varmaan tappais jonkun niistä lapsista että voisi pitää hengissä loput
lapset.

Aski42
Enpäs
Aski42
Enpäs
Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.Ei millään pahalla, mutta jos lapsilisiä ei olisi niin suomalaisnaiset tekisivät vähemmän lapsia ja kun niitten pitäisi tehdä enemmän, että Suomi pysyisi maailman kartalla.Jaa tekevät suomalaisnaiset lapsia rahan takia ?No satutko tietämään paljon 3 lapsen hengissä pitäminen maksaa....ihan saatanasti et ilman lapsilisiä ja viel yksinhuoltajalla olis niin kusiset paikat et se varmaan tappais jonkun niistä lapsista että voisi pitää hengissä loput
lapset.

No kukaan ei pakottanut hankkimaan lapsia. Ei se pippeli sinne pimpsaan varmaan vahingossa livennyt. Vastuullinen aikuinen kantaa itse vastuun teoistaan, eikä lykkää talousvastuuta yhteiskunnan kontolle.

raiskaajilta penis pois.

murhaajille kuolemantuomio.

taparikolliset pakkotöihin rautatieverkostoa rakentamaan.

Enpäs
Aski42
Enpäs
Aski42
Enpäs
Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.Ei millään pahalla, mutta jos lapsilisiä ei olisi niin suomalaisnaiset tekisivät vähemmän lapsia ja kun niitten pitäisi tehdä enemmän, että Suomi pysyisi maailman kartalla.Jaa tekevät suomalaisnaiset lapsia rahan takia ?No satutko tietämään paljon 3 lapsen hengissä pitäminen maksaa....ihan saatanasti et ilman lapsilisiä ja viel yksinhuoltajalla olis niin kusiset paikat et se varmaan tappais jonkun niistä lapsista että voisi pitää hengissä loput
lapset.No kukaan ei pakottanut hankkimaan lapsia. Ei se pippeli sinne pimpsaan varmaan vahingossa livennyt. Vastuullinen aikuinen kantaa itse vastuun teoistaan, eikä lykkää talousvastuuta yhteiskunnan kontolle.

Tiedoksi taas, että meitähän suomalaisia ei pian tuhannen vuoden kuluttua ole jos jatkamme tätä menoa mitä jatkamme eli oliks se 1.7 lasta naista kohden... ja lapsilisät pois niin se menisi varmaan yhteen lapseen asti.
Haluat vai että suomalaiset häviäisi maailmankartalta?

Aski42
Enpäs
Aski42
Enpäs
Aski42
Enpäs
Lapsilisät pois kokonaan, paitsi työttömiltä ja sairailta.
Kukaan ei pakota tekemään penskoja.
Jos ei aikuisen ihmisen varat riitä lapsen ylläpitämiseen niin omapa on syy, olisi kannattanut miettiä ennen. Aikuisen tuntee siitä, että hän kantaa vastuunsa itse.
Minua ei kiinnosta rääkyvien paskatykkien rahoittaminen.Ei millään pahalla, mutta jos lapsilisiä ei olisi niin suomalaisnaiset tekisivät vähemmän lapsia ja kun niitten pitäisi tehdä enemmän, että Suomi pysyisi maailman kartalla.Jaa tekevät suomalaisnaiset lapsia rahan takia ?No satutko tietämään paljon 3 lapsen hengissä pitäminen maksaa....ihan saatanasti et ilman lapsilisiä ja viel yksinhuoltajalla olis niin kusiset paikat et se varmaan tappais jonkun niistä lapsista että voisi pitää hengissä loput
lapset.No kukaan ei pakottanut hankkimaan lapsia. Ei se pippeli sinne pimpsaan varmaan vahingossa livennyt. Vastuullinen aikuinen kantaa itse vastuun teoistaan, eikä lykkää talousvastuuta yhteiskunnan kontolle.Tiedoksi taas, että meitähän suomalaisia ei pian tuhannen vuoden kuluttua ole jos jatkamme tätä menoa mitä jatkamme eli oliks se 1.7 lasta naista kohden... ja lapsilisät pois niin se menisi varmaan yhteen lapseen asti.
Haluat vai että suomalaiset häviäisi maailmankartalta?

Mullehan se on yks lysti vaikka häviäisikin kaikki ja virolaiset päälle.
Jollei päättäjät osaa tehdä tästä niin onnellista valtiota että ihmiset haluaisivat lisääntyä, niin lapsilisän varaan laskeminen on pelkkää tekohengitystä.

Ainii, jos et tiennyt, niin aurinko kosahtaa joka tapauksessa, ja siinä vaiheessa aurinkokuntaamme ei jää pierun hiiskahdustakaan, eikä edes pienintä muistoa suomalaisuudesta, tai mistään muustakaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat