Seuraa 
Viestejä45973

http://www.endgamethemovie.com/highofficial.html
Kylmät faktat laitetaan kuoleman vakavasti ja asia menee näin. Sinä synnyit valheeseen ja elät valheessa ja moni kuolee valheeseen. No mennään suoraan asiaan... Mitäs tässä turhaan filosofoida. Hevosen voi viedä vesikuopan luo mutta sitä ei voi pakottaa juomaan.

Ei ole yhtään puoluetta joka ei toivo suomalaisten kuolemaa ja tuhoa. Toisen maailmansodan jälkeen Suomi on muiden Euroopan maiden kanssa liittynyt aina Rooman sopimuksesta asti enemmän ja enemmän tuohon EU:hun. Eu:ta johtaa samat ihmiset jotka loivat Yk:n ja Pohjois-Amerikan unionin ja tulevan Aasianunionin. Lyhyesti sanottuna Suomen isoimmat puolueet on samaa puoluetta, välillä menee Paavo Lipponen Bilderbergiin kun SDP johtaa ja kun kokoomus + keskusta on eduskunnassa niin sinne menee Katainen ja Vanhanen ja muita keskustapoliitikkoja etc.. Bilderbergin loi samat ihmiset jotka loivat Eu:n. Tuo edellä mainittu kerho on vain yksi esimerkki miten aito suomalainen ei sinne menisi käskykoirana nuolemaan herra isokenkiä ja vastaanottamaan käskyjä ja neuvoja.

Kaikkien puolueiden tarkoitus on tuhota suomen itsenäisyys suurella maahanmuuton hyväksymisellä, olemalla hiljaa kun EU:sta tulee pasifioivia lakeja kansan alistamiseksi, ja kaikki muu negatiivinen mitä Eu:sta on tullut. Poliisivaltiolait jotka tulevaisuudessa astuvat voimaan, ovat sellaisia että Helsingin kaduilla käveleminen on verrattavissa lentokentällä kävelemiseen. Tarkkailu on jatkuvaa.

Heikkomielisimmät sanovat entä sitten ja ”lisää kameroita, mitä sulla on piiloteltavaa?!!!” mutta tämä kirjoitukseni ei ole noille ihmisille. Nuo ihmiset elävät itsepetoksessa ja tietämättömyydessä. Ennen valaanpyynnin suurta aloittamista kauan aikaa sitten niin moni valas saattoi tulla katsomaan harppuunavenettä. Ne saivat harppuunasta päähänsä ja moni valas oppi uimaan karkuun kun näkyi iso paha valasalus. Nuo itsepetoksessa asuvat ihmiset jäisivät pinnalle tuossa tilanteessa vastaanottamaan harppuunoita ja väittäisivät itsellensä että ”ne haluu vaan auttaa mua, ei ne haluu mulle pahaa" ja jouduitkin pakkovallan alle. Toisin sanoen suomalaisista on tullut nynnyjoukko, kun iso kiusaaja tulee paikalle. Sen sijaan että tunnistaisitte pahuuden ja tuhon niin alattekin palvoa ja nuolla isopahiksen kenkää. Lopulta tuhoatte itsenne tuolla tavalla koska ne oikeat ”pahikset” aina hyökkäävät heikoimpien kimppuun ensin ja kuka muu olisi niin heikko kuin häntä pelkäävä ja palvova ihminen?

Suomen on tarkoitus olla osa isoa kansainvälistä liittoa josta 80-90% ihmisistä tapetaan pois koska niitä ei voida kontrolloida (megalomaaniset ihmiset ovat asialla). "Ilmastonmuutos on vain ihmisten tekemä-rajoituksia kaikille” operaatiot ovat vain osa tuota juttua. Katsokaas, Vanhanen, Katainen ja Hautala ynnä muut "suomalaiset", moni heistä tietää tämän. He tahtovat pelastaa omalle perheellensä paikan tuossa EUvostoliitossa joka on osa niin sanottua New World Orderia, tuota uutta järjestelmää. Siksi he valehtelevat niin hienosti TV:ssä. koska jos he eivät tottele, uusi sosiaalinen kiipeilijä joka ottaa niiden paikan. Joku joka valehtelee paremmin.

Sdp, Keskusta ja Kokoomus eivät muusta taistele vaaleissa kuin että kuka saa vetää hirttolavan vivusta ja hirttää suomen, kuka heistä pääsee mestaajaksi kirveen kanssa hakkaamaan Suomelta päätä irti yhä enemmän.

Asiat eivät muutu koska teitä on aivopesty ja moni ihminen suomessa on idiootti. Suomalaisilla on kumminkin sama teoreettinen ulosanti ja ÄO kuin Nicola Teslalla tai Einsteinillä jos vain päättäisitte käyttää niitä aivoja.

Suomea selvästi aivopestään parilla tavalla. Kuvailen vain yhden joka on joko tarkoituksella tai vahingossa syntynyt. Esim alkoholiteollisuus jonka avulla moni suomalainen on fyysisesti riippuvainen alkoholista (eli keho haluaa ja haluaa) ja moni tekee niin sanottua perusduunarityötä. Joka paikassa mainostetaan alkoholia ja kaljaa ja nuoruudesta asti. Sinä et paljoa kykene muuhun kuin tavalliseen työhön koska niin usein on jotain muuta tekemistä, vaikka kitata kaljaa ja mennä ”juhliin”. Odotat arkipäivät että tulisi jo viikonloppu ja pääsisi juomaan pään täyteen viinaa koska ”työ on niin kauheeta” ja moni elää tuommoisessa oravanpyörässä koko elämänsä eikä heillä ole tietoa paremmasta. Moni ei edes tuohon pysty ja jää totaalijuopoksi ja sossunluukullaistujaksi. Olet silloin täysin systeemin orjana ja olet menettänyt kontrollin omaan elämääsi tällä planeetalla. Kun elämä on tuommoista niin sinulle ei tulisi varmaan mieleenkään lukea monta tuntia uutisia joka päivä ja toimia maasi puolesta tai muuta. Vanhempasi kun jo antoivat maansa pois ja synnyit Suomeen jossa poliitikot vain miettivät omaa etuaan suomen kansan kustannuksella niin sieltä on pitkä matka ylös.

No jotain konkreettista tekstiä tähän väliin. Muista pienpuolueista sanoisin että vasemmisto on SDP:n perseennuolija ja ne ei ikinä pääse valta-asemaan ja jos pääsisi niin ne ajaisi samaa ulkomailta vastaanotettua politiikkaa kuin kokoomus, SDP ja muut. Kauan sitten kun kommunistinen manifesti kirjoitettiin niin siihen antoivat rahoitusta juuri samat voimat jotka myöskin omistivat silloin ja omistavat tänä päivänä Isoimmat pankit ja yhtiöt. ”Kapitalismi” ja ”kommunismi” on samojen ihmisten luoma ja sen avulla ihmiset saatiin jaettua eri ideologeihin joita silloin tarvittiin jotta noista ihmisistä saatiin kontrolli. Eli vasemmisto on jokin reliikkijäänne ihmisistä jotka luulee että Karl Marx ja Engel vain yks kaks keksivät päättää kirjoittaa tuon manifestin vaikka he saivat rahoitusta ”Rothschild” pankkiperheeltä..... googlaa...

Vihreitten puolue ajaa samoja asioita kuin nuo muut eli globalisaatio, maapallo pitäisi massapuhdistaa ihmisistä etc ja iso poliisivaltio ja YK halutaan muka valtaan. Yk:ta vaan johtaisi tuossa tapauksessa tuo sama eliitti joka loi EU:n ja moni vihreiden kannattaja on siten aivopesty. WWF:n perustaja oli natsiaatteita ja rotuhygieniaa kannattava. Etkö usko? Googlaa: Julian Huxley eugenics. Vihreät tahtovat poliisivaltiota, ja isoimmat puolueet ajavat myöskin. Muun muassa ilmastonmuutos tekosyyllä, tekosyy on se että se on muka vain 100% ihmisten tekemä. Ilmastoveroa tungetaan suomalaisille ja se on vain askel lähemmäs feudaaliyhteiskuntaan. Kannattaa lukea mikä on feudalismi jos et tiedä. Tai no kohtahan sen näät, päivä päivältä lähempänä täällä.

Kristillisdemokraatit ovat nynnyjä jotka ei puhu Eu:Sta eroamisesta. Olisi kiva kuulla kristillisdemokraattien kanta siihen kun George Bush kuuluu kuolemaa palvoavaan salaseuraan nimeltä order of death (skull&bones) ja hän käy Bohemian Grovessa -googlaa taas, Bohemian grove.

RKP ajaa vain suomenruotsalaisten ja tai sen pientä eliittiä mitä suomeen on jäänyt sieltä "kauan sitten" ajoilta. Entä suomenruotsalaiset ja RKP? Tavallinen suomenruotsalainen ampuu itseänsä jalkaan äänestäessänsä RKP:tä. Suojaako RKP sinua poliisivaltiolaeilta? Suojeleeko RKP sinun lapsiasi elohopearokotuksilta? Ei suojellut, otan osaa kaikki te autistilapsen saaneet. Suojeleeko RKP sinua jos EU:hun tulee joskus hätätila kun CIA siis "al-ciaDA" tekee terroritekoja ja tulee poikkeustila mahdollisesti? Suojeleeko RKP sinua kun ihmisille aletaan pakottamaan mikrosiruja? Suojeleeko RKP sinua tulevalta ilmastoverolta ja lastentekoverolta kun lasten teko muuttuu luvanvaraiseksi Eu:Ssa?. Antaako RKP immuniteetin jos esim Eliittiä edustavan Henry Kissingerin julkisesti puhumat ihmisten massapuhdistukset tulisivat suomeenkin (lueppa vaikka: The Haig-Kissinger Depopulation Policy)? Niin, RKP myös on pro globalismi ynnä muu hömpötys eli ne on hyödyttömiä.

Ensi eduskuntavaaleissa on jo melko myöhästä muuttaa suomen tietä vaaleilla. Eli poliitikot valehtelee juu kyllä, mutta se on sinun syytäsi kun annat niiden valehdella.
Kattokaa vaikka tämä minuutin pitkä traileri dokumentista joka kuvaa hyvin mitä on käymässä:

http://www.endgamethemovie.com/highofficial.html

What is the endgame? Mihin tällä kaikella pyritään globaalisti? No kuva on tuhat sanaa joten katsokaapa vaikka traileri tuosta dokumentista joka tulee ilmaiseen levitykseen tässä jossakin kuukauden sisällä. Se ei ole höpöhöpö dokumentti......

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Yksi parhaita lyhyitä esityksiä Suomen poliittisesta systeemistä, mitä olen tullut lukeneeksi.

Siitä hyvästä:

Teemu1
Seuraa 
Viestejä317
taiteilijatyyppi

http://www.endgamethemovie.com/highofficial.html

What is the endgame? Mihin tällä kaikella pyritään globaalisti? No kuva on tuhat sanaa joten katsokaapa vaikka traileri tuosta dokumentista joka tulee ilmaiseen levitykseen tässä jossakin kuukauden sisällä. Se ei ole höpöhöpö dokumentti......

Kuvia vaikutusvaltaisista henkilöistä, pyörivästä maapallosta, palasten loksahtelusta paikoilleen... nyt kaikki on selvää.

Tyypillistä Alex Jones -sontaa taas vaihteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljon paasausta, vähän todisteita. Eikä minkään vuosikymmeniä vanhan järjestön perustajan tausta kerro siitä mitään millainen ideologia järjestöllä on nyt.

Ja jos ajaudutaan oikeasti kohti feodaaliyhteiskuntaa niin samojen vallankumouten kautta sieltä siirrytään taas joskus demokratiaan todennäköisesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat