Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Commonpurpose valtaa euroopan yhteiskunnan avainpaikat!

http://www.commonpurpose.org/home.aspx

Eli ihmisiä, suurelta osin päättäjiä, houkutellaan "kursseille" ja yritetään etsiä sopivia avainhenkilöitä ja vaikuttajia . Näin pystytään tehokkaasti verkostoitumaan yhteiskunnassa (poliisi, kunnan/valtion hallinto, koulut, sairaalat jne). Kurssit maksetaan verovaroista. Ovela systeemi . Ns. koulutus on pääosin aivopesua, jossa pyritään saamaan ryhmälle lojaaleita jäseniä.

Kyseessä on hyvin organisoitu toiminta, jonka tarkoituksena on muuttaa yhteiskuntarakennetta, yhteiskunnan koostumusta ja betonoida valta sisäpiirin käsiin. Viidennen kolonnan nykyaikainen versio.

Brittitutkija kertoo tästä järjestöstä,, mitä on saanut selville tutkimuksissaan.

http://video.google.com/videoplay?docid=187314750971510 938

Ja tässä myös lisätietoa
http://www.eutruth.org.uk/cp.pdf

Englannin yhteiskunnan avainpaikat on jo tämän "kultin" hallussa yllättävän suuressa määrin poliittista, virkamihistöä, poliisia myöten.

Tässä pari linkkiä osoitukseksi, että toimii Suomessakin ja kuppaa julkisia varoja.
Commonpurpose =Demos

http://yhteiskuntakaksipistenolla.wordp ... ttaja-nyt/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Demos_Helsinki

Demos Helsinki ei ole virallinen osa Britannian suurimpiin think tankeihin kuuluvaa Demosta, mutta näiden kahden välillä on yhteyksiä. Demos tekee Suomen itsenäisyyden juhlarahastolle Sitralle tutkimusta julkisten palvelujen tulevaisuudesta ja hyvinvoinnin muutoksesta....

mm. multikulttuurin/maahanmuuton edistäminen kuuluu ryhmän agendaan.

Kommentit (2)

Jaa, tää on tätä:

Think tankit vyöryvät asemiin

Jyrki Räikkä
Poliittista toimintaa tukeville ideariihille valetaan pysyvät perustukset jo tänä vuonna. Valtio jakaa puolueita lähellä oleville elimille yhteensä 500000 euron starttirahan.

Aatepohjaiset ajatushautomot eli think tankit tekevät tuloaan Suomeen. Monilla puolueilla sekä niitä lähellä olevilla opintokeskuksilla ja säätiöillä on valmiit suunnitelmat omaa poliittista toimintaa tukevien think tankien perustamisesta.

Ajatushautomoiden pesämuna on tämän vuoden budjettiin merkitty 500 000 euron avustus, jonka opetusministeriö on tällä viikolla julistanut haettavaksi huhtikuun alkuun mennessä. Rahanjaosta päättää opetusministeri Antti Kalliomäki (sd.).

Hankkeen perustana on kesällä 2005 valmistunut Kansanvalta 2007 -toimikunnan loppuraportti. Siinä kaivattiin politiikan ja tutkimuksen välimaastoon yksiköitä, jotka hankkisivat ja suodattaisivat yhteiskunnallista tietoa päätöksenteon tarpeisiin.
...

http://arkisto.vihrealanka.fi/2006/09/artikkeli.shtml

Kansalaisyhteiskuntaa korvataan poliittisten koneistojen simuloimalla "kansalaisliikkeiden yhteiskunnalla", jossa eliitti täydentää itse itseään poliittista avustajistaan kasvattamillaan broilereilla, ja oikeat mielipiteet ja "sosiaalinen pääoma" l. kerhon jäsenyys ratkaisevat yksilön menestyksen.

Super-Neuvostoliitto ilman kommunismin tunnuksia.

Hyvästi, demokratia!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat