Seuraa 
Viestejä45973

Hauska tietää yhdysvaltain pressasta: Hän pitää näköjään vanhoista patsaista ja nuotiobileistä.
http://piratenews.org/bohemian-grove-be ... lub400.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove
http://www.geocities.com/northstarzone/BOGROVE.html

"The annual gathering near the Russian River, which was first held in 1879, starts with the “Cremation of Care” ritual, in which the club’s mascot is burned in effigy to an owl god (Moloch), symbolizing a freedom from care. Members also perform several plays, and gourmet food and expensive wine are plentiful. While the club was formed in 1872 by a group of San Francisco journalists, the male-only club now bars journalists from membership to protect the group’s privacy. Membership is coveted, and people routinely wait 10 or 15 years before gaining admittance. There are currently about 2,700 members."

Bush puhuu kristinuskosta, mutta käy vuosittain pariviikkoisissa juhlissa ihailemassa sumerilaista, karmeaa Molochin patsasta. Ohhoh!

Also he reported: “Slaves of advancing age or with failed programming were sacrificially murdered at random in the wooded grounds of Bohemian Grove and I felt it was only a matter of time until it would be me.” This potential victim survived. Others reportedly did not. These cults were based on human sacrifice.

Ohhoh taas.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

Hyvin mielenkiintoista.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvähän se on lisätä tietoisuutta siitä mihin järjestöihin U.S.A:n presidentit kuuluvat. Kyllä se Kerrykin (S)kulliin ja luuhun kuulu, joten edellisillä pressan vaaleilla ei tavallaan ollut mitään virkaa...

Eriasia on miten ihmiset sitten tulkitsevat tuota symboliikkaa... pöllö, pääkallo, 322, sääriluut, suorakulmio, harppi, 33, kaiken näkevä silmä, elämän kukka ja puu, pyhä geometria, aurinko, caudaceus, lohikäärme ja prinssi... muutamia mainitakseni.

Tätä tietä kulkeva huomaa pian, että yleinen mielipide sotii vastaan totuutta... siksi mieli pitää vaientaa... symbologia ei ole erillinen ilmiö, se on kieli, jota harva osaa... kaikki sen näkevät kahdella silmällä, vain yksi silmä näkee totuuden... tie on pyhitetty hengelle, ei mielelle... joten jos olet mielestäsi järkevä, muista järjen tie on kärsimyksen tie, hengen tie on tie totuuteen, totuus ei ole kärsimystä...

Kehittävämpää olisi ruotia, vaikka ihan järjellisestikin tuota symboliikkaa, kuin vain kauhistella tosiasioita, joista vasta hiljan on saanut kuulla...

Hitlerkin oli todellakin okkultisti... perehtykää ihmeessä okkultistiseen historiaamme... juutalaisten lisäksi hän vainosi vapaamuurareita... tavallaan hän halusi siis tappaa totuuden vaalijat. Mieli voi tappaa totuuden vaalijat, mutta mieli ei pysty tappamaan totuutta.

Babyloniassa oli silmä joka näki... Babylonia hautautui hiekkaan, kukaan ei hyökännyt...

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... highlight=
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... highlight=

Vapaamuurarius ja kabbala ovat asioita, johon symboliikkaan perehtyvän tulisi sisäistää edes jotenkuten... itse en kuulu yhteenkään järjestöön/seuraan/klubiin/puolueeseen etc... ihmiseen itseensä silti uskon.

T:Mad Max

Jos supervallan johdossa on pimeisiin voimiin uskova pimeä tyyppi, ovat maailmankirjat sekaisin. Vaarallinenhan tuo on ympäristölleen. Hoitoon, hoitoon... harmi, että tätä tietoa ei Amerikan rahvas tiedä.

Itseasiassa henkilökohtainen maailmankirjasi alkaa tästä näkemästäsi näennäisestä pimeydestä vasta valaistua... olisiko hetkesi tullut kuolla ja syntyä uudestaan

Ei mielensä pimeydessä vaeltava mitään voimaa koskaan tule saamaankaan... järki ei mitään ymmärrä, vaikka toisin sitä vois luulla... siitäpä tuo sanontasikin... minä tai sinä ei mitään tiedä, tai sitten todellakin... hyvin vähän... se olisi hyvä lähtökohta merkitykselliselle seikkailulle tuntemattomaan... jota et pahaksi tai pimeäksi tule selvinpäin sanomaan.

Toki saahan sitä aina vitsailla

Tuleepa mieleeni "heavy" musiikki ja D.I.O (devil)... älä aukaise ovea, älä vaan haista sitä kukkaa... naisetkin ovat pahasta... älä puhu muukalaisille. run, run, run

http://www.lyricsdomain.com/4/dio/dont_ ... ngers.html

http://www.youtube.com/watch?v=xt2mbVdL ... ed&search=

It's kind of magic

T:muukalais legioonan valohoitaja

Palvovat saatanaa, syövät pikkulapsia, pitävät hirvittäviä orgioita, viiltelevät itseään, käyttävät huumeita, aivopesevät ja tappavat viattomia, käyttävät saatanallista symboliikkaa, tuhoavat kristillisyyden ja muut suuret uskonnot, ovat pahoja, kehittävät salatieteitä, aseita, mielenhallintaa, syntisiä, hulluja, sekavia, pimeitä... keksiikö joku kristitty vielä jotain mikä luultavasti kuvaisi noita...

Vierailija

Israelilainen päivälehti kuvasi muutama vuosi sitten Bushin ja palestiinalaisten silloisen johtajan tapaamista. Bush oli siinä sanonut saaneensa unessa Jumalalta käskyn hyökätä Irakiin. Hyökkäys liittyi jumalaiseen suunnitelmaan Lähi-idän rauhasta, joka siis näin annettiin tehtäväksi Bushille. Israelilaisten juttu sisälsi minusta hiukan sellaisen humoristiskeptisen sävyn.

Voihan sekin juttu olla silti taivaan tosi... itsekin olen nähnyt enneunia, ei ne tappamaan ole pyytäneet... mutta kyllä ne tulevaisuuden ovat näyttäneet... sitä voisi kuvata valoisaksi...kirkastuu... laitanpa lasini päähän... siis, kiitos infosta, oli jäänyt lukematta...

T:8)

Aivan... olen johtajaani, enemmän kuin tyytyväinen, voisi kai sanoa, että olen pyhittänyt elämäni ja temppelini johtajalleni. Kuin prinssi, hion miekkani uuteen taisteluun... vastassani sudet ja lohikäärmeet.

T:Prince of Persia

Mulle tuon pienensienen metafysiikka ei aukea. Puhu selkokieltä että muutkin tajuavat. Ammennatko abstraktiosi psilocybiinistä? Ks. nickisi.

Ei vaan itsestäni... Mistäs sinä sitten...?

Kukas se sinä olet?

Olen siis sieni ja juureni ovat pyhässä maassa... sinä taikaviitta, joka pystyy lentämään taivaaseen...

t:

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat