Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tuntuu käsittämättömältä, miten valtio suurimpana Stora-Enson osakkeenomistajana on antanut tapahua yli 5 mrd. € kömmähdyksen
USAn valloituksessaan.

Alla vähän tietoa asiasta:

http://www.yle.fi/uutiset/talous/oikea/id71865.html

Kyse on tietysti julkisesta osakeyhtiöstä, jossa valtio ei sanele yksin sääntöjä, mutta v.2000 valtion omistuspohja SE:stä oli tapahtumahetkellä 18% ja se oli silloin ja edelleen suurin yksittäinen osakkeiden omistaja ( Nykyään 12%:lla ).
Tapahtuman aikaiset SDP.n Kauppa- ja Teollisuusministerit Erkki Tuomioja ja Sinikka Mönkäre, eivät suostuneet vastaamaan TV:ssä tapahtumista, vaan antaavat "vastuun" Eduskunnan Talousvaliokunnan Pj:lle Jouko Skinnarille (sd.).

Ohjelmassa esitettiin mm. kuinka pitkäksi aikaa tällä kämmillä olisi palkattu 10 000 sairaanhoitajaa, joka minulta pääsi lipsahtamaan ohi, mutta jokainen voi itse laskea tai arvioida. Koskien siis vain Suomen valtiolle suoraa aiheutunutta vahinkoa.

Perään tässä poliitikkojen vastuuta. Niinkuin liikemaailmassa yleensä politikkojenkin kuuluisi ottaa vastuu tekemisistään, silloin kun "menee munilleen", eikä vain olla linssiluteina kun halutaan julkisuutta tai asiat menevät hyvin.

Tämä asia on taloudellisesti suurin kupla Suomen valtion historiassa, voittaen Soneran UMTS kaupa ym. vastaavat sekoilut.
SE on maailman 3. suurin metsäteollisuusyhtiö ja Euroopan suurin, joten
valtion mukanaolo tällaisissa hankkeissa suurimpana osakkeenomistajana ja Minun verovarojeni suurimpana tuhlaajana, kyllä vaatisi radikaaleja uudelleenjärjestelyjä.

"Rötösherrat vastuuseen!"
_________________
Vain kopiot ovat useita.

Kommentit (5)

Suomalaisia vauhkoja yritysjohtajia(joilla ei ole vastuuta eikä vastuuntuntoa) on helppo kusettaa ja tämä on yleisesti tiedossa. "Päästään ulkomaille- (hinnalla millä hyvänsä). Sieltä saadaan VOITTOJA..." Lisäksi suomalainen yhteiskunta on suunniteltu palvelemaan eliittiä ja näiden visioita. Kansa maksaa.

Tuntuu taloudellinen vallankäyttö olevan palstalaisille aika yhdentekevää, kun pitää näin sponssata omaa aloitustaan.

Tämä kun ei suoranaisesti osu mitään ryhmää vastaan, niin asiaan suhtaudutaan neutraalisti, mutta kysymys on kaikkien verorahoista.
Mutta, jollei tämä todellakaan kiinnosta, niin antaa poliitikkojen jatkaa kähmimistään, omatpa on rahanne...

Kyllähän nämä asiat kiinnostaa, olo on vain niinkuin peruutuspeilistä katselisi.

Kannattaisiko etsiä vastuunkantajaa sieltä, jotka valitsivat virheentehneen päätöksentekijän?

TPa
Kyllähän nämä asiat kiinnostaa, olo on vain niinkuin peruutuspeilistä katselisi.

Kannattaisiko etsiä vastuunkantajaa sieltä, jotka valitsivat virheentehneen päätöksentekijän?

That's You Brother!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat