Seuraa 
Viestejä45973

Ei voi uskoa silmiäni lukiessani keskusteluita Irakiin sodan suhteen. Eivätkö ihmiset todella näe virallisten "totuuksien" yli? Aivan. Iran/Irak on uhka? Miksi? Siksi koska TV niin kertoo hölmöläisille ja sitähän sitten uskotaan ja keksitään vielä loogisia selityksiä TV antaman "totuuden" jatkoksi.

Kuka kehtaa keskustella tosissaan Iranin aiheuttamasta uhasta ja siitä kuinka Iran niin yrittää saada ydinaseen ja tuhota meidät poloiset. Iranhan on läpeensä paha ja haluaa kaikille pahaa. Pyh! Come on! Sotaa haluaa aivan joku muu kuin Iran. Mitäs siä Iranissa onkaan? Mietitään yhdessä... ... Hmm... Ö-L-J-Y-Ä. Aivan. Joku haluaa lisää öljyä jotta voisi saavuttaa suuremman kontrollin koko maailmasta. Ydinaseista puheen ollen USA:n hyökkäskoiralla Israelilla on ydinaseita. (Israel on muutes "maltillinen" maa ja niin on myös Turkki. Hah.) Hauska logiikka luulis jo käyväs naurettavaksi. Mut ei. Tästä keskustellaa tosissaan mediassa ja keitetään samaa paskaa uudestaa ja uudestaa niin että fysiikanlakien vastasesti paskaa syntyy itsestään lisää.

Joko kaikilta on unohtunut ettei Irakissa ollut mitään joukkotuhoaseita tai Al-Qaida kytköksiä. Mitä siellä Irakissa on? Ö-L-J-Y-Ä! Mitä öljyln halinnalla saavutetaan? Hallintaa. Globaalia sellaista. Kuka oikeasti väittää että USA on siellä pelastamassa maailmaa koska sen päättäjät ovat niin ihmiskuntaa rakastavia sydämmellisiä kansanäänen kuuntelijoita.

Uskomatonta että media suoltaa suorastaa naurettavaa paskaa ympäriinsä keskustellen vain asioista "sallituissa rajoissa". Koska joku kirjottaisi hesariin ison artikkelin, jossa lukisi kaikki ne faktat Irakin sodasta ja siihen liittyvistä taustoista.

Uskomatonta uudiskielellistä logiikkaa käyttävä USA pitää Saudi-Arabiaa "maltillisena" maana(koska se on heidän vanhin liittolaisensa alueella) Vihamielisiä maita sitten löytyykin taas hauskalla logiikalla. Kai kaikkien pitäisi tämäkin jo nähdä ja tajuta yhdistää muutama asia toisiinsa ja kysyä: Mitä tää tapahtuu?

Hanhenmarssi kannattaa lopettaa ja ottaa aivot käteen ja lyödä niitä pöytään ja miettiä uudestaan.

Meitä viilataan linssiin täysillä koko ajan. Tai yritetään ainakin! Toivon että se jää yritykseksi.

Mitään uhkia ei ole ilman niiden luojaa. Joka tässä tapauksessa on Yhdysvaltojen eliitti joka on saanut valtaansa maailman vaikutusvaltaisimman maan. TV kanavat ovat heidän hallussaan. Ja mitä sieltä TV:stä Valloissa tulee? Katsokaa ja olkaa valmiit itkemään ja nauramaan samaan aikaan.

Kuka vielä uskoo 9/11 oli yksin Al-QAIDAN toteuttama isku? Al-QAIDA joka on CIA:n oma luomus. Kun vähän miettii mitä kyseisen iskun toteuttaminen vaatii: Tajuaa apinakin että se on mahdoton. Mahdoton organisaatiolle mikä Al-QAIDA on. Kyseessä on propaganda temppu. Eikö kaikki sen jo tajua. Propagandaa ihmisten sumuttamiseksi. Patriot act. Jeb. Sellanenkin meni läpi siinä humussa.

Tajutkaa ihmiset hyvät tämä kaikki. Tiedän että kaikki tämän tietävätkin. Kaikki eivät vain halua niin uskoa.

Miksi avaudun? Koska media suoltaa meille paskaa ja en nyt vain sitä purkautumatta jaksanut.

Kiits ja morje. We will prevail.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Ymmärän tuskasi. Osa tajuaa kyllä, mutta suurin osa ihmisistä on täydellisesti median johdateltavissa, ja suurin osa on se joka demokratiassa päättää.
Kyseessä on luuppi josta ei pääse ulos.
Kivat sille joka keksii konstin ulos tästä noidankehästä. Ei siitä pääse jollei enemmistö edes halua. Ja enemmistö mieluummin nukkuu ja näkee kauniita uniaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän leijonasosa tämänkin foorumin tiedeuskovaisista uskoo propagandaan täysin rinnoin ja pitää sitä täytenä totuutena (ilmastomuutos, terrorisminvastainen sota, Irakin sota, lintuinfluenssa, Al-Qaida). Kaikki edellämainituista ovat huijausta mutta tyhminkään kadunmies ei huomaa mitään ja heitä jotka nämä kyseenalaistavat nimitellään "hörhöiksi". Mutta minkäs teet kun jokaisella propagandaan uskovalla on side silmiensä päällä, jonka heidän silmiensä eteen on onnistunut laittamaan itse isoveli (illuminati). Nämä kaikki ihmiset ovat isoveljen (illuminatin) hallittavissa kuin suuret lammaslaumat ja mitä enemmän lampaita määkii isonveljen laulukirjan mukaan niin pienet individualistiset mustat lampaat eivät aiheuta heille ongelmaa.

Mutta nyt onkin tullut ongelma kun mustat lampaat pystyvät kommunikoimanaan keskenään valkoisten lampaiden keskellä käyttäen internettiä hyväkseen ja siitä ei tilan (maailman) isäntä (illuminati) tykkää, mutta ei myöskään kykene sitä pitämäään pannassa koska mustia individualistilampaita on jo liikaa.

Älkää muuta sanoko..

Näin se vaan menee, mistäpä pieni ihminen ikinä voisi todellista asioiden laitaa saada selville, tää koko homma rupee olee jo niin sekamelska.
Selvää on se, että siteet silmillä suurin osa kulkee, loput arvailee, tai tietää.

Mitenköhän täs viel käypi, jäänee nähtäväksi

Nomutta, lammas on helppo pitää tyytyväisenä ja laumassa, kyllähän paimen sen toki tietää

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat