Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Täällä palstalla joristaan joutavia ihan liikaa, ja osallistun siihen parhaani mukaan itsekin.

Mutta jos täälläkään ei puhuta fiksuja asioita, niin sitten niitä ei käsitellä missään.

Fiksuuden ja tietäväisyyden määrittämiseen on helppo keino. Ennusta parin kvartaalin päähän jotain ei-triviaalia. Palataan aiheeseen 6kk päästä.

Esim:

- vuoden 2007 keskilämpötila tullaan havaitsemaan yllättävän kylmäksi, joten ilmastokeskustelu vaimenee hiukan.

- kehitysapuministeri Mikko Kuustonen saa surmansa tiemiinaan Darfurin vierailulla.

- Ruotsalaisen pilapiirtäjän kuoleman jälkeen Euroopan pilapiirtäjäliitto tekee päätöksen, että kaikki liiton jäsenet tekevät työnsä jatkossa nimettömästi.

Sivut

Kommentit (86)

Aika helppo.

1989-1991 aikana tapahtunut korkojen nousu pilviin ja talouden massiivinen romahdus tapahtuu uudestaan vuonna 2008. Porvarit osaavat asiansa ja omaisuus vaihtaa omistajaansa. Vrt. pankkikriisi, jonka jälkimainingeissa pankkijohtajien 'tutut' saivat omaisuutta sika halvalla.

Nationalismin suosio jatkaa romahdusmaista alamäkeään. Presidentti Bush hirttäytyy Oval Officen vaatekomerossa. Kaikessa hiljaisuudessa hänet korvataan ruukkukasvilla (Cannabis indica). Joku vie kiväärin Charlton Hestonin kuolleista käsistä. Lapsista tulee normaalia onnellisempia, ja vuonna 2008 tehty sima on poikkeuksellisen hyvää. Vielä kymmeniä vuosia myöhemminkin vanhusten saatetaan kuulla sanovan simatuopin tyhjennettyään "taisi olla aitoa kakstuplanollakasia". Puutarhakääpiöiden suosio laskee, kesykyyhkyjen kysyntä sen sijaan nousee hieman. Internet romahtaa taas, mutta kukaan ei huomaa. Myös maailma loppuu jälleen, mutta siitäkin selvitään tälläkin kertaa onnellisissa merkeissä. Kreationismin havaitaan olevan sairaus, joka liittyy aivojen harmaan aineen hävikkiin. Ei tosin tiedetä onko kreationismi syy vaiko seuraus. Asiaa tutkitaan. Uteliaat kirahvit perustavat oman yhdistyksensä, jonka tarkoitus on parantaa maailmaa. Yritys onnistuu, ja siitä lähtien jokainen voi hengittää hieman vapaammin, kirahvien moraalintaju havaitaan nimittäin erinomaiseksi. Paavo Haavikko muuttaa Marsiin, Paavo Väyrynen muuttaa muotoaan ja Paavo Lipponen muuttaa veden etikaksi. Muuten kaikki on kuten tavallisestikin. Niin se käy.

-Bushia vastaan tehdään murhayritys.
-USA päättää lähteä Irakista.
-Israel iskee Iraniin.
-Suomessa lakkoilevien sairaanhoitajien osalta tulee kriisi, kun ovat irtisanoutuneet töistä(ketkä ovatkaan), tilalle on tulossa toisia työntekijöitä...Oikeudenkäyntejä tulee valtiota vastaan.
- Suomessa tehdään välikysymys, hallitus kaatuu.
-avaruudesta löytyy mahdollisesti asuttu planeetta
-Britney Spears tekee itsemurhan(tai ainakin yrittää)

-Jyrki Katainen saa potkut ja haastetaan oikeuteen petettyjen vaalilupausten takia. Hänet löydetään pian potkut saatuaan K-kaupan kassalta duunista. Niinistö in samassa paikassa duunissa pullokonevastaavana.

-Paljastuu, että Merja Vanhanen ja Matti ovatkin olleet koko ajan yhdessä, ja että Merja on Matin spindoctor joka käsikirjoitti Matin naisseikkailut ystävänsä Kurosen avustuksella ihan omakätisesti. Motiivi luonnollisesti oli palstatilan saaminen, vaalit kun oli edessä. Matti jää tästä kiinni, kun porukka huomaa, että Matin naisseikkailut loppuivat kuin seinään heti vaalien mentyä. Matin talo ei edelleenkään ole mennyt kaupaksi vaikka sitä historian suurimmilla mainoksilla ollaankin koetettu myydä.

-Yhdysvallat ja Israel pyyhitään maailmankartalta. Heinäkuun neljäntenä Venäjä ja Iran aloittavat yhteisoperaation, ja molemmat maat pommitetaan niin että jäljelle jää vain veden täyttämät kuopat.

-Elvis löytyy elossa ja hyväkuntoisen Suomen Turusta.

-KANNABIS VIIMEINKIN LAILLISTUU, ja oikeista huumeista päästään viimeinkin eroon kokonaan.

-Hoitola jossa Olli Suomalaista hoidetaan joutuu sulkemaan nettiyhteytensä säästösyistä. Tämä foorumi siis menettää yhden kahjun. Jostain syystä kaikki muutkin trollit lopettavat kirjoittelun tänne kuin taikaiskusta.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005

Nokia lanseeraa kännykkämallin Lamborgini ja sitä valmistetaan vain 16 kappaletta. Hintaa en voi paljastaa.

Brittien hallitsija vaihtuu viimein. Venäjällä kaikki jatkuu entiseen malliin.

Ahtisaari kirjoittaa kirjan Minä, kiloni ja kuinkas sitten kävikään - opas laihduttajalle.

Euron arvo laskee ja asuntoluottojen korot nousevat.

Talvesta tulee runsasluminen ja pakkasta piisaa aina maaliskuulle asti. Suksikauppa käy kuumana. Kesällä on luultavasti aavistuksen parempi keli.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Enpäs
-Jyrki Katainen saa potkut ja haastetaan oikeuteen petettyjen vaalilupausten takia. Hänet löydetään pian potkut saatuaan K-kaupan kassalta duunista. Niinistö in samassa paikassa duunissa pullokonevastaavana.

-Yhdysvallat ja Israel pyyhitään maailmankartalta. Heinäkuun neljäntenä Venäjä ja Iran aloittavat yhteisoperaation, ja molemmat maat pommitetaan niin että jäljelle jää vain veden täyttämät kuopat.

-KANNABIS VIIMEINKIN LAILLISTUU, ja oikeista huumeista päästään viimeinkin eroon kokonaan.

Ei vittu. Varsinainen valveutunut kansalainen.

Eräs ex-mäkihyppääjä eroaa/menee naimisiin.
Eräs ex-kansanedustaja/pellepainija "laulaa".

Edit: Meinasi unohtua. Maailmanloppu & Jeesus tulevat, kuten joka vuosi.

Sairaanhoitajista lähtenyt palkankorotusbuumi julkisella sektorilla nostaa infaatiota Suomessa yli 5% samalla kun EU:n vuoksi korot pysyvät ennallaan. Siitä seuraa asuntomarkkinoilla yhä suurempi kupla ja ylikuumeneminen. Veroaste nousee, kulutus kasvaa ja säästäminen vähenee, inflaatiokierteen uskotaan pahenevan tulevina vuosina.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

-sairaanhoitajat eivät ole vieläkään saaneet aikaiseksi sopimusta. Suurin osa irtisanotuneista hoitajista on mennyt yksityisille klinikoille töihin ja näin todetaan ettei kunnallista terveydenhuoltoa enää tarvita ja valtiolta säästyy rahaa.
- usea kunta yhdistetään virheellisesti kun mannisen aamukahvit kaatuvat papereille.
-OL3 ydinreaktorissa todetaan olevan niin paljon vikoja että se päätetään purkaa ja käyttämättä jääneet varat eläkeläisille kertakorvauksena jotta he lopettavat ruokalakkonsa jolla ovat tukeneet lakkoilevia sairaanhoitajia.
-sedu koskinen on vararikon partaalla "onnela oli virhe...".
-lipponen ajaa kolarin.
-tv-lupaa maksavien määrä on romahtanut.
-vanhanen häviää ex-avopuolisolleen kirjaoikeudenkäynnin.
-liukkaus taas yllättää autoilijat.
-helsinki sekaisi, yöllä satoi lunta 2cm. Kehä 1 sekä kehä 3 aivan tukossa ojaanajojen sekä ketjukolareiden vuoksi.
-bin laadenin videosta huomataan että maailman etsityin mies onkin oikeasti usa:n presidentti.
-kansanedustajien koneille on vaihdettu virustutkat jotka poistavat myös roskapostin sähköpostista. Roskapostiksi on luokiteltu myös kansalaisten sähköpostit.

toisen polven pilkkuvirhe

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat