Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

... Ja sitten äänestetään!

Sivut

Kommentit (161)

[size=142:3hmk9elm]KYLLÄ TARVITAAN JA KOVEMPIA TUOMIOTA!
[/size:3hmk9elm]

Huumerikollisilta pitäisi ottaa kansalaisluottamus ja äänestysoikeus poies! Toisesta kerrasta sitten maasta karkoitus!

John Carter
Seuraa 
Viestejä10046
Liittynyt17.2.2006

Kyllähän se niin on,että viisainta olisi jättää jokainen käyttäjä rankaisematta,koska pelkät käyttäjät jättävät useimmiten sakkonsa maksamatta ja istuvat sen vuoksi linnassa veronmaksajien rahoilla.(useimmiten he vielä tarvitsevat oikeusavustajan ym.valtion kustantamia palveluja)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

kalmankenkku
DreamSeeker
Tässä äänestyksessä ei ole vaihtoehtoa, joka sopisi minulle.Linnaan.

Käytätkö alkoholia/tupakoitko? Jos vastaus on kyllä, miksi? Jos vastaus on ei, miksei vankilaan pitäisi pistää kaikkia kaupan kassoja, alkon myyjiä ym. jotka välittävät kyseisiä huumausaineita?

Poliisikin sen kertoo: Vaaratonta huumetta ei ole. Pienetkin huumemäärät voivat aiheuttaa elinvaurioita.

On syytä muistuuttaa että huumeiden käyttäjä on aina vaaraksi yhteisölle. Jos tiedät esim. naapurisi kasvattavan tai käyttävän huumeita on sinun kansalaisvelvollisuutesi antaa hänet ilmi.

Ollin viesti erityisesti nuorille:

Hyvä nuori jos sinulle tarjotaan tai kaupataan huumeita ilmoita asiasta poliisille! Myöskin jos ystäväsi käyttää huumeita voit auttaa häntä pelastumaan ilmiantamalla hänet ja jos mahdollista myös kauppiaan poliisille!

http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/ ... enDocument


Huumausaineiden käyttö ja hallussapito ovat Suomessa kuten useimmissa muissakin maissa rangaistavia tekoja. Myös huumausaineiden valmistus, myynti, maahantuonti ja kuljetus ovat rangaistavia. Huumausaineiden käyttö johtaa helposti myös muihin rikoksiin.

Huumausaineita kaupataan ja tarjotaan kaikkialla maassa. Koskaan ei pidä ottaa vastaan ilmaisia näytteitä, sillä huumekokeiluun liittyy aina riski. Vaaratonta huumetta ei ole. Pienetkin huumemäärät voivat aiheuttaa elinvaurioita.

Ulkomailla matkustettaessa ei missään tapauksessa pidä kuljettaa tuntemattomien ihmisten tavaroita rajojen yli. Jokainen on itse vastuussa siitä, mitä kuljettaa. Joissakin maissa huumausainerikosten rangaistukset ovat äärimmäisen ankaria.

Jos sinulle tai tuttavallesi tarjotaan huumeita, voit ottaa yhteyttä poliisiin. Hätätilanteessa soita yleiseen hätänumeroon 112 tai ota yhteyttä terveyskeskukseen.

Kumpa vaan mahdollisimman moni pelastuisi. Jos yhdenkin nuoren henki pelastuu, jos yksikin huumetielle yksynyt pelastuu niin katson että valistus ei ole ollut turhaa. Ollin työ ei ole ollut turhaa!

Ja niin huumausaineiden määrittelyn ulkopuolelle on jätetty alkoholi ja tupakka. Edellisen ymmärrän valtion kannalta, jälkimmäinen taas on lähinnä kulttuuriperintöä, ja tarpeetonta sellaista.

Kannabiksesta tuloja saavien ihmisten poliisitutkintaa pitäisi lisätä. Tottakai sen takia käyttäjiä pitää seurata tarkemmin.

Mitään sopivaa äänestysvaihtoehtoa ei ollut. Aina näissä kannabisäänestyksissa on ennen ollut vaihtoehdot kummastakin ääripäästä, mutta tässä niin ei ole. Haiskahtaa OlliTrollin omalta äänestykseltä. Eikö oikeasti ole muuta elämää kuin hommata monta nikkiä jollekin foorumeille?
Ja jos näin ei ole niin onpahan Suomen maassa ainakin kaksi saman ajatusmaailman omaavaa todellisuuden tajutonta ihmistä.

Kannabis on aina ja tulee aina olemaan ihmisten rentoutumiskeino. Kaikkia aineita voi käyttää väärin, ja näin myöskin on kannabiksen kanssa. Mutta miksi valtio sallii vaarallisempia aineita? Ja ottaa itselleen vielä näiden aineiden myynnin monopoliaseman? Järjellä ajateltuna, ei aivopestynä ja kiihkomielisenä, alkoholi ja tupakka olisivat kummatkin kiellettyjä jos käytettäisiin samoja syitä kuin kannabiksenkin laittomuuteen.

Alkoholi tappaa, kannabis ei !!

Jep, laitetaan poliisit kyyläämään hippejä, niin heroiinikauppiaat saavat myydä pulvereitaan koulun pihalla rauhassa. Nerokasta !
Kun tähän ryhdytään, niin alan heroiinikauppiaaksi VÄLITTÖMÄSTI.

Toisaalta. jos kannabis laillistettaisiin, niin joutuisin vaihtamaan alaa, kun jengin ei enää tarvitsisi ostaa ganjaa multa, vaan hakisivat sen alkosta. Mun työnantaja, venäläinen Igor varmaankin saisi raivarit.

thuga101
Haiskahtaa OlliTrollin omalta äänestykseltä. Eikö oikeasti ole muuta elämää kuin hommata monta nikkiä jollekin foorumeille?

Tämä taas kertoo vain lähinä sinun suunnattomasta typeryydestäsi, mikä tosin on tullut jo aikaisemminkin foorumilla ilmi. Kalmankekkuhan on perinteinen vanha nimimerkki. Ollut palstalla jo vuodesta 2005, minkä sinäkin tietäisit jos osaisit lukea!


Tämä avaus taasen kertoo vain lähinnä siitä että palstalla ollaan pikkuhiljaa kypsytty floodaaviin kannabislobbareihin!

Lisää valvontaa ja kovempia rangaistuksia. Huumekokeilijoille ja pidemmällekin ehtineille sopisi hyvin pakkotyö kaivoksissa. Työ tapahtuisi perinteisin menetelmin, eli hakulla ja lapiolla, jotta modernimpien laitteiden käytön opettamiseen ei tärvelly aikaa.

Kokeilijat viettäisivät kaivoksessa kuukauden. Toisella kiinnijäämiskerralla löysi kestäisi vuoden ja kolmas yritys toisi elinikäisen kaivostyökakun.

Yksi hyvä rangaistus voisi olla vaikka junaradan rakennustyöt kahleissa. Oppisivatpa huumehörhöt ainakin sen että mitä on tehdä oikeastikkin töitä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat