Seuraa 
Viestejä45973

Tällä viikolla oli YK:n maailman avaruusviikko. Sattuiko joku kiinnittämään asiaan mitään huomiota? Jos sinä kiinnitit niin onnittelen tarkkaivaisuudestasi, sillä itse koin melko vaikeaksi havaita viikon olemassaoloa. Tämäkin viikko meni taas tänä vuonna täysin ohitse, mutta katsottuani tapahtumakalenteria näin mitä olin menettänyt.

Suomessa ilmoitettiin neljätoista (14) tapahtumaa tähän viikkoon liittyen, joista 7 oli suunnattu lapsille, 1 pienoismallirakettikerhon koontuminen, 2 yritysvierailua, 1 seminaari, 1 avaruustutkimuskokoontuminen ja 2 luentoa. Näistäkin tapahtumista mm. luennot olivat samoja, jotka järjestettiin toisistaan niinkin kaukana olevissa kaupungeissa kuin Helsinki ja Espoo. Ei voi kuin ihmetellä ottaen huomioon, että maassa asuu yli 5 miljoonaa ihmistä.

Tietenkin ilahduttavaa on se, että nuorille tapahtumia järjestetään suhteellisesti enemmän kuin vanhemmille. Ilmeisesti pitäisi myös pitää myönteisenä sitä seikkaa, että Utsjoella järjestetään enemmän tapahtumia kuin vaikkapa Tampereella. Näillä eväillä meidän pitäisi pystyä luomaan tieteellistä perintöä tälläkin alalla. Jos Seppo Räty olisi ollut eri alalla, hän olisi saattanut todeta "Paska maa.".

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat