Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kasvaessaan pieni poika on paremmassa asemassa kuin tyttö, häneltä odotetaan vähemmän ja odotusten täyttämiseen tarvitaan vähemmän. Poika saa leikkiä enemmän autoilla kun taas tyttö leikkii kotia ja lapsenhoitoa. Pojan kokeesta saama 8 on arvokkaampi kuin tytön 8+.

Tilanne alkaa kääntyy päinvastaiseksi jossain kahdenkymmenen vuoden paikoilla. Ensin miehet muuttuvat naisten mielissä sioiksi, pukeiksi, sonneiksi tai muiksi erittäin alentaviksi eläimiksi. Sitten Jokainen epäonnistunut parisuhde kasvattaa tätä kuilua lisää. Koska naiset jaksavat ja osaavat analysoida suhteitaan enemmän, syitä löytyy enemmän miehistä. Mies olisi yrittänyt unohtaa ja jatkanut elämäänsä. Pian naisten välillä vallitsee täydellinen konsensus siitä minkälaisia miehet ovat ja kuinka heitä pitäisi kohdella. Miehet ovat tehneet ilkeitä asioita heille joten enää sellaista ei saa päästä tapahtumaan. Miehet pitää laittaa kuriin ja nuhteeseen sekä suhteessa ja työpaikoilla.

Viikonlopun jälkeen työpaikoilla naiset puhuvat kuinka miehet pettävät ja ovat yleisestikin tyhmiä eivätkä pääse lähellekkään naisen henkisiä ominaisuuksia. Juorut leviävät kuin kulovalkea kertoen villejä ja "tosia" tarinoita viattomasta sihteeristä ja likaisesta pomosta. Ja kaiken huipuksi miehet saavat enemmän palkkaa!

Ja niin naiset keksivät maailman parhaimman aseen: yleistämisen. Kaikki miehet ovat tyhmiä sikoja joiden tehtävä maailmassa on totella parempaa puolta eli naista. Jos mies sanoo tai tekee jotain naista vastaan niin häntä sanotaan siaksi tai sovinistiksi, jolloin kaikkien mieliin nousee heti synkimmät stereotypiat mielen syvimmistä sopukoista. Tämän jälkeen mies on jo hävinnyt, ainoa mitä hän voi tehdä on olla hiljaa ja minimoida tappiot. Toinen ala missä naiset ovat kunnostautuneet tuhotessaan tasa-arvoa miestensä kanssa on syyllistäminen. Pieniä jatkuvia piikkejä päivittäin pitää miehen varuillaan, epäilevät kysymykset ja katseet miehen tuodessa kukkia vaimolleen pitää miehen sopivasti kuuliaisena. Tästä lähtee kierre joka on johtanut siihen että miehet ovat tossun alla ja pahasti.

Naiset ovat tuhonneet miesten itsetunnon niin pahasti että miehet ovat itsekkin välillä sitä mieltä että miehet ovat pahoja luonteeltaan mutta onneksi naiset sentään pitävät perheet ja kodit kasassa.

NIin, koti on naisen aluetta johin vaikuttaviin päätöksiin miehillä ei ole mitään sananvaltaa. Mies tekee usein raskasta ja stressaavaa työtä (joka lyhentää hänen eliniän pituutta) päälle 8 tuntia päivässä jotta hän voisi rahoittaa tuon naisen alueen toimintaa. Tullessaan kotiin hän ei saa levätä hetkeäkään sohvalla vaan nyt häntä odottaa kodinhoito. Perheen auto on hankittava naisen ja perheen tarpeiden mukaan. Loput rahansa miehen on
kiltisti luovutettava naisen "järkevään" käyttöön, toisin kuin miehen humputuksiin. Mikäli jostain syystä parisuhde ei toimi niin nainen saa käytännössä automaattisesti perheen lapset. Ja mies joutuu etsimään itselleen uuden asunnon koska perhe tarvitsee tilaa ja mies on kuitenkin aina syypää. Eli, miehelle on jäänyt lainaa, syyllisyys, tyhjyys elämään ja
viinapullo. Nyt mies katsoessaan elämäänsä taaksepäin miettii keitä kaikki ne naiset olivatkaan jotka aina hokivat hänelle tarvitsevansa lisää tasa-arvoa.

Mentaliteetti miestenkin keskuudessa on alkanut jo lähennellä apatiaa ja luovuttamista. Monesti kuultu sanonta "Parempi tossun alla kuin taivasalla" kertoo jamasta missä miehet ovat. Meidät miehet on kastroitu niin hiljaa ettemme ole sitä edes huomanneetkaan, aseina ovat olleet mm. Viivi & Wagner.

Jos feministi on naisten oikeuksia puolustava (ikävä kyllä, usein miesten oikeuksien kustannuksella) niin kuinka puolustaa miesten oikeuksia olematta sovinisti? Mutta onneksi meiltä kohta poistetaan tasa-arvon nimissä -mies päätteet sanoista.

Kommentit (5)

Miehisen itsetunnon pitämiseksi täytyy ottaa järeät keinot käyttöön:

Pysäyttää auto ja mennä lorottamaan pitkässä kaaressa tienpenkalle
Pestä autonosia tiskikoneessa
Nauraa väärässä paikassa saippuasarjaa katsoessa (eri paikoissa kuin vaimo)
Pitää eriparisia sukkia
Ostaa pornolehti ja jättää se vaimon löydettäväksi "kuluneessa kunnossa"
Hölöttää karkeita miesjuttuja puhelimessa vaimon kuullen, paljon teknisiä termejä viljellen tai sanoa että vaino kuuntelee
Katsoa puupäisesti tuijottain hameiden perään kun on vaimon kanssa liikkeellä.
Unohtaa hääpäivä

Jne...

Olen ennemmin sovinisti kuin tossun alla.
Olen ennemmin fasisti kuin kommunisti.

Virkatehtäviin pitäisi palkata umpihomoja jotka eivät kiinnitä erityistä huomiota naisiin sikäli kun ne eivät heitä voisi vähempää kiinnostaa

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat