Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aika karju, kuoli 83-vuotiaana nistinä...

Herska on mainettaan parempaa...

Sivut

Kommentit (25)

Ei mikään ihme jos on ollut jatkuvasti saatavilla puhdasta kamaa ja puhtaat käyttövälineet. Ja tietysti välttynyt yliannostukselta.

soppaj
Ei mikään ihme jos on ollut jatkuvasti saatavilla puhdasta kamaa ja puhtaat käyttövälineet. Ja tietysti välttynyt yliannostukselta.

Niin, heroiinin vaarat on sen laittomuudessa ja huonossa maineessa. Miten helpossa esimerkiksi työpaikan saanti mahtaa olla, jos kertoo viinan juonnin sijaan tökkäävänsä satsin pollea suoneen joka perjantai?

Torg
soppaj
Ei mikään ihme jos on ollut jatkuvasti saatavilla puhdasta kamaa ja puhtaat käyttövälineet. Ja tietysti välttynyt yliannostukselta.Niin, heroiinin vaarat on sen laittomuudessa ja huonossa maineessa. Miten helpossa esimerkiksi työpaikan saanti mahtaa olla, jos kertoo viinan juonnin sijaan tökkäävänsä satsin pollea suoneen joka perjantai?

Heroiinin kanssa on vaa semmonen juttu että harva sitä pystyy käyttämään silloin tällöin. Riippuvuus syntyy oikeastaan heti ensimmäisellä tuuttauksella.

Kyllähän siitä psyykkinen riippuvuus voi heti kättelyssä tulla, ja toisaalta, mihin ei voisi tulla. Heroiini-riippuvuudestahan ei sinänsä haittaa ole, kunhan tavaraa vaan saan silloin, kun sitä tarvitsee.

Muunkin ravinnonsaannista on tärkeää pitää huolta. Liian usein narkkarit kuolee käytännössä siksi, että kaikki rahat menee kamaan ja rahaa ruokaan ei sitä myöten yksinkertaisesti ole. Dyykkaaminen on noissa porukoissa monelle ainoa henkireikä diakoniatoimiston lisäksi.

Itsekin mieluusti dyykkaisin, mutta asun niin pienessä kylässä, että ei oikein ole mestoja, joista ruokansa hakisi...

No kyllä siitä riippuvuudesta nopeasti tulee haitta koska heroiiniriippuvuus on niin voimakas. Heroinistin täytyy saada koko ajan lisää pollea jotta pysyy kasassa. Oli se sitten kuinka halpaa tai puhdasta tai helposti saatavilla. Heroiini ei ole "harrasteluhuume" vaan kyllä se tuuttaminen ihan työstä käy.

master_bates
No kyllä siitä riippuvuudesta nopeasti tulee haitta koska heroiiniriippuvuus on niin voimakas. Heroinistin täytyy saada koko ajan lisää pollea jotta pysyy kasassa. Oli se sitten kuinka halpaa tai puhdasta tai helposti saatavilla. Heroiini ei ole "harrasteluhuume" vaan kyllä se tuuttaminen ihan työstä käy.

Siihen tuuttaamiseenkin jää koukkuun

Torg
master_bates
No kyllä siitä riippuvuudesta nopeasti tulee haitta koska heroiiniriippuvuus on niin voimakas. Heroinistin täytyy saada koko ajan lisää pollea jotta pysyy kasassa. Oli se sitten kuinka halpaa tai puhdasta tai helposti saatavilla. Heroiini ei ole "harrasteluhuume" vaan kyllä se tuuttaminen ihan työstä käy.Siihen tuuttaamiseenkin jää koukkuun

siitähän mä tässä just nimenomaan puhunkin. heroiinia ei voi käyttää sillon kun huvittaa esim. viikonloppuisin toisin kuin vaikka kannabista voi käyttää. heroinistin on erittäin vaikeaa käydä säännöllisissä töissä tai pitää huolta itsestään koska elämä pyörii vain heroiinin ympärillä.

Joo herska ei oo kovin suositeltavaa. Yks kaverini on käyny bubre (subutex/temgesic) reflat läpi ja se oli ihan vituillaan pari viikkoo joten voi vaan kuvitella millanen helvetti on lopettaa herskan veto.

master_bates
Torg
master_bates
No kyllä siitä riippuvuudesta nopeasti tulee haitta koska heroiiniriippuvuus on niin voimakas. Heroinistin täytyy saada koko ajan lisää pollea jotta pysyy kasassa. Oli se sitten kuinka halpaa tai puhdasta tai helposti saatavilla. Heroiini ei ole "harrasteluhuume" vaan kyllä se tuuttaminen ihan työstä käy.Siihen tuuttaamiseenkin jää koukkuunsiitähän mä tässä just nimenomaan puhunkin. heroiinia ei voi käyttää sillon kun huvittaa esim. viikonloppuisin toisin kuin vaikka kannabista voi käyttää. heroinistin on erittäin vaikeaa käydä säännöllisissä töissä tai pitää huolta itsestään koska elämä pyörii vain heroiinin ympärillä.

Kyllä se elämä voi pyöriä pelkän ganjankin ympärillä aivan samoin, kuin heroiiniakin voi käyttää pelkkänä vl-huumeena.

Gilthanas
master_bates
heroiinia ei voi käyttää sillon kun huvittaa esim. viikonloppuisinMiksei?

Käsittääkseni heroiiniriippuvuus on niin voimakas että heroiinin käyttöä on vaikea rajoittaa. Omakohtaisia kokemuksia minulla ei onneksi ole mutta parin tyypin touhuja on tullut seurattua ja tähän johtopäätökseen olen tullut. tottakai voi olla ihmisiä jotka siihen pystyvät mutta luulisin että suurella osalla asiat on toisin.

Kyllä herskan kohtuukäyttö ihan mahdollista olis, tiedänkin pari tapausta. Mutta riskinähän on herskan kanssa aina ne överit. Sen sijaan nää puheet että ekasta piikistä koukkuun on paskapuhetta, herskan koukuttavuus vaan on siinä että ne reflat rupee tuleen aika aikaisessa vaiheessa jos vetää putkessa. Sitäpaitsi useimmille herskasta tulee ainakin alkuun aivan kauhee olo, oksentelua, tajun menetystä yms muita herkkuja.

Kannattaisi miettiä näissä huumeketjuissa se että miten jos "huumeongelma" poistettaisiin hyväksymällä ne, nin miten perusteltaisiin muutoin outojen ja epäsosiaalisesti suhtautuvien luokitus ja varojen resurssointi heidän valvomiseen ja "käsittelyyn", ilman huumekäyttäjäleimaa, jolla tuohon samaan syssyyn on voinut niputtaa likimain kaikki poikkeavan käytöstavan omaavat?

John Carter
Seuraa 
Viestejä10048
Liittynyt17.2.2006

Jep,William aloitti heroiinin käytön jo vuonna 1944 ja se muutti Harvardin pojan elämän totaalisesti ja muokkasi hänestä yhden beat-sukupolven ikoneista.

Burroughsin kirjoista "Nisti" on ehkä osuvin kuvaus huumehelvetistä ja opiaattien riippuvuutta aiheuttavista ominaisuuksista/vaaroista.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat