Seuraa 
Viestejä45973

Italialaisella tv-kanavalla piispa sanoi, ettei hän tunne itseään syntiseksi
harrastaessaan homoseksiä.
Piispan kasvot olivat peitossa ja ääni
muutettu. Vatikaanin tutkijat kuitenkin paljastivat piispan ja hän sai
lähteä,. La Repubblican mukaan oikeusasiantuntijat Vatikaanissa
selvittivät henkilöllisyden. Piispa tunnettiin laajalti, koska hän usein teki
kommentaareja Vatikaanin Telepace-satelliittikanavalla. Nyt piispa on
kateissa. Samassa ohjelmassa kolme muuta pappia tunnusti
homoseksuaalisuutensa.

Marraskuussa 2005 Vatikaani antoi ohjeet siitä, milloin homopappi
erotetaan. Pappeus edellyttää ainakin kolmen vuoden yhtäjaksoista
siveyttä.

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/15812587

Katolisella kirkolla on vielä paljon korjattavaa käsityksissään ja
määräyksissään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Tämä on jo vanha asia(v.90, evojen mielestä fossiililöydöt ja evoteoriat ovat siinä ajassa löytäneet todisteet evosta) mutta joidenkuiden pahamaineisimpien rikollisten kerrotaan olevan roomalaiskatolisia pappeja. A. W. Richard Sipe, psykoterapeutti ja entinen benediktiinimunkki, on johtanut tuhannen papin ja 500 muun miehen ja naisen haastattelua, joista monet jälkimmäiset väittivät olleensa sukupuolisessa kanssakäymisessä papiston jäsenten kanssa. Time-aikakauslehti kertoo, että Sipe arvioi noin puolen Yhdysvaltain 53 000 papista rikkovan selibaattivalaansa. Sipen mukaan noin 28 prosentilla kaikista papeista oli paraikaa suhde naisiin, samalla kun 10–13 prosenttia oli lisäksi suhteissa aikuisten miesten kanssa ja 6 prosenttia harjoitti sukupuolista kanssakäymistä lasten, tavallisesti poikien, kanssa. Kuuden viime vuoden aikana suoritetut yli 100 vahingonkorvausta papiston väärinkäytöksistä ovat maksaneet katolisille viranomaisille 100–300 miljoonaa dollaria.

Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että suurin osa näistä ongelmista voitaisiin poistaa, jos pappien annettaisiin mennä naimisiin. Jotkut saattavat olla järkyttyneitä saadessaan tietää, ettei Raamattu kiellä missään kohdassa kristittyjä sananpalvelijoita menemästä naimisiin. Katolinen kirkko on kuitenkin kieltänyt pappeja menemästä naimisiin 1100-luvulta lähtien. On kiinnostavaa, että puhuessaan tosi palvonnan suuresta luopumuksesta, joka tapahtuisi apostolien kuoleman jälkeen, Paavali kirjoitti, että ”jotkut luopuvat uskosta, kun he kiinnittävät huomiota eksyttäviin henkeytettyihin ilmaisuihin ja demonien opetuksiin, valheenpuhujien ulkokultaisuuden vaikutuksesta, – – jotka kieltävät menemästä naimisiin”. – 1. Timoteukselle 4:1–3.

Homopapit menevät helvettiin ja sillä hyvä. Raamatun mukaan heille pitäisi antaa kuolemantuomio. Siis homoille. Ei voi mitään, näin lukee raamatussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Senhän voi kopsata tänne...??? PS: Raamatussa ei anneta kristityille oikeutta langettaa kuolemanrangaistuksia mistään syystä.

Tämä erottamisasia näyttää lämpenevän. Toissapäivänä päivätyssä uutisessa Catholic World News -verkkojulkaisu kertoo, että Rooman Kuuriasta (paavin hovi) homouden takia pois potkittu pappi on todennut, että hänellä on luettelo aktiiveista homoseksuaaleista, jotka työskentelevät Vatikaanille.

Italialaiselle Panorama-lehdelle antamassaan haastattelussa pappi on kertonut hänellä olevan hallussaan asiakirjan homoverkostosta Vatikaanissa ja siihen kuuluvista papeista. Tuo informaatio voi pistää Vatikaanin vapisemaan, hän totesi.

Groom Lake
Toissapäivänä päivätyssä uutisessa Catholic World News -verkkojulkaisu kertoo, että Rooman Kuuriasta (paavin hovi) homouden takia pois potkittu pappi on todennut, että hänellä on luettelo aktiiveista homoseksuaaleista, jotka työskentelevät Vatikaanille.

Jaa, sitä on oikein kirjaa "kaadoistaan" pitänyt...

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
henkiset
Pappeus edellyttää ainakin kolmen vuoden yhtäjaksoista siveyttä.

Ei kai katolisilta papeilta ole seksi kielletty kuin ainoastaan aikuisten kanssa?

teijoster
Senhän voi kopsata tänne...??? PS: Raamatussa ei anneta kristityille oikeutta langettaa kuolemanrangaistuksia mistään syystä.

"Poista paha keskuudestasi", sanotaan raamatussa. "Velhonaisen älä salli elää" jne. jne.

Minkä takia ihmiset hakevat elämänsä suuntaa tuhansia vuosia vanhasta moraalisatukirjasta?

Aika absurdia. "Ja niin hän suuteli sammakkoa ja sai prinsessan ja puoli valtakuntaa." Hallelujah! Mistä löytyis semmosia sööttejä pikku kurnuttajia?

henkiset

Marraskuussa 2005 Vatikaani antoi ohjeet siitä, milloin homopappi
erotetaan.

Ja sitten vielä homot vastustaa kirkkoa... Mikseivät he puolusta piispaa ?

Toivottavasti homopiispan lukemattomille partnereille annetaan kriisiapua. Esim hanuriin.

Boysen

Toivottavasti homopiispan lukemattomille partnereille annetaan kriisiapua. Esim hanuriin.

Parempi kriisiapu olisi murskata heidän (homopappien) kivekset.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat