Seuraa 
Viestejä45973

Samaa sukupuolta olevat vanhemmat ovat ainakin yhtä hyviä tai jopa parempia kasvattajia, kuin heterovanhemmat. Näin on pääteltävissä Kanadassa tehdyssä vertailututkimuksessa, jossa käytiin läpi 100 vanhemmoimiseen liittyvää tutkimusta.

Kanadan edellinen liberaalihallitus, joka toteutti homoavioliitot, oli tilannut tutkimuksen homovanhemmuudesta. Homoavioliitot tulivat voimaan tuon hallituksen aikana. Sen jälkeen konservatiivit voittivat ja ovat yrittäneet saada homoavioliitot kielletyiksi. Edellisen hallituksen tilaama tutkimus valmistui nykyisen hallituksen aikana. Kanadan Parlamentissa viime vuonna käytiin keskustelu, jossa homoavioliittolaki yritettiin saada uuteen käsittelyyn ja perutuksi. Konservatiivit vetosivat Ranskassa tehtyyn tutkimukseen, jonka mukaan samaa sukupuolta olevat vanhemmat eivät ole hyväksi lapselle. Hallitukselle valmistunut tutkimus puhuu aivan päinvastaista. Epäillään, että nykyisen hallituksen pääministeri yritti salata konservatiiveille epämiellyttävän tuloksen. Nyt kuitenkin julkisuuslakiin vedoten tutkimus on saatu esille.

"Muutamat tutkimuksista osoittavat, että kahden lesbonaisen kasvattamat lapset olisivat sosiaalisesti hiukan taitavampia, kuin 'traditionaalisten ydinperheiden' lapset. Tuotakin vähäisempi määrä tutkimuksia osoittaa vastakkaista käsitystä. Useimmissa tutkimuksissa ei löydetty minkäänlaista eroa eri perhemuotojen välillä." todetaan tutkimuksessa.

Lisäksi huomautetaan, että vieläkin on liian vähän tutkimuksia kahden miehen muodostaman perheen vanhemmuudesta.

Lähde 365GayCom, May 7, 2007 - 5:00 pm ET

http://www.365gay.com/Newscon07/05/050707parent.htm

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

Jee, no lesbot ovatkin niin hyviä ja fiksuja naisia että ne osaa kasvattaa hyvin lapsia! Sehän on tunnettu fakta että lesbo naiset ovat hetero naisia vahvempia, nopeampia ja kauniimpia. Ja tuo tieto lisää siihen vielä parempia kasvattajia. Todennäköisesti he ovat myöskin älykkäämpiäkin, noh sen puolesta puhuu myös se että ne älyää olla naisten kanssa.

Olen fiksu ja älykäs!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat