Seuraa 
Viestejä45973
[size=150:19xv877n]Itsemurhaisku johti mellakoihin Amsterdamissa[/size:19xv877n]

Ulkomaat Julkaistu: 17.10.2007 22:49:47

Marokkalaistaustaiset maahanmuuttajanuoret ovat mellakoineet Amsterdamissa sen johdosta, että marokkolaissyntyinen Bilal Bajaka, 22, joutui naispoliisin ampumaksi. Bajaka tunkeutui sunnuntaina Amsterdamin läntisen Slotervaartin kaupunginosan poliisiasemalle puukolla aseistettuna ja haavoitti kahta poliisia hengenvaarallisesti. Toinen poliiseista joutui ampumaan hyökkääjän itsepuolustukseksi.

Tapahtuma johti öisiin mellakoihin, joissa kymmenet maahanmuuttajanuoret ovat polttaneet autoja mm. Slotervaartin poliisiaseman edessä. Ketään mellakoitsijoista ei ole pidätetty.

Haavoittuneet poliisit ovat sairaalahoidossa. Heidän tilansa on vakava mutta vakaa.

Poliisin mukaan Bajakalla oli pitkä rikosrekisteri. Hän syyllistyi jo 13-vuotiaana törkeään pahoinpitelyyn ruuvimeisselillä. Sen jälkeen hän on syyllistynyt useisiin aseellisiin ryöstöihin ja muihin väkivaltarikoksiin.

Bajaka otettiin huhtikuussa mielisairaalaan pakkohoitoon itsemurha-aikeiden vuoksi, mutta hän vapautui äskettäin.

Poliisin mukaan Bajaka oli elokuvaohjaaja Theo van Goghin murhasta tuomitun Mohammed Bouyerin hyvä ystävä. Hänellä oli myös yhteyksiä muihin marokkolaistaustaisiin islamistiterroristeihin Hollannissa. Heistä monet ovat kotoisin Slotervaartista.

Bilal Bajakan veli Abdullah Bajakan arvellaan johtaneen terrroristiryhmää, jonka suunnitelmana oli räjäyttää Israelin lentoyhtiön El-Alin Boeing-kone Amsterdamin Schipholin lentokentällä. Abdullah pidätettiin tutkimuksia varten, mutta laskettiin vapaaksi riittävien todisteiden puuttuessa. Sunnuntain itsemurhaisku poliisiasemalle tapahtui tasan kaksi vuotta Abdullahin pidätyksen jälkeen.

Bajakan sisar on puolestaan naimisissa Samir Azzouzin kanssa, joka on yksi Hollannin kuuluisimmista tuomituista islamistiterroristeista.

Bajakan kerrotaan käyneen paikallisessa moskeijassa juuri ennen iskua ja huutaneen jotain arabiaksi hyökätessään poliisien kimppuun.

http://www.uutiskynnys.fi/uutiset/ulkomaat/2007/itsemurhaisku-johti-mell...
Videoraportti: http://www.geenstijl.tv/2007/10/rutger_in_slotervaart.html

Nonniin, jos vanhat merkit paikkansa pitää, luemme pian uudesta tutkimuksesta, jonka mukaan musliminuoret ovat sekulaareja ja sopeutuneita.

Edit:
Lähde: http://www.digitaljournal.com/article/240329/Moroccan_Dutch_youth_riot_i...

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (21)

Varsin erikoista on se että Gates of Vienna, Jihad Watch ja Brussels Journal eivät ole maininneet koko asiaa. Kyseessähän on kuitenkin aika olennainen tapahtuma.

Mutta joo, nämä mamut selvästikin ajattelevat että heillä on oikeus tehdä aivan mitä tahansa, ja jos joku on eri mieltä niin kysymyksessä on katalien valkonaamaristiretkeilijäkusipäiden rasistinen natsisalaliitto. Mamut vain taistelevat vääryyttä vastaan polttamalla autoja. Aivan sama juttu kuin Pariisissa.

Yksikään äänestyksen vastausvaihtoehdoista ei muuten tyydytä minua. Ne kaikki vapauttavat nuoret vastuusta tavalla tai toisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onkohan näissä asioissa menty perä edellä puuhun?

Tarkoitan tällä sitä, ettäolisiko alunperin pitänyt valmistaa kantaväestöä uuteen väestöön, jotta olisi voitu välttää tällaisia rasismijuttuja tehokkaammin, ennenkuin ottaa muuta väestöä tänne?

eikeksi
...olisiko alunperin pitänyt valmistaa kantaväestöä uuteen väestöön...

Ei ehtinyt valmistaa mitenkään, koska Neuvostoliiton hajoaminen tuli nykyisille monikulturisteille kokolailla puskista. Oli jo kiire alkaa toteuttaa uutta uskontoa vanhan levittyä. Raakana sisään vaan.

Hei, mitä tämä oikein on? Tiede.fi-foorumilla maahanmuuttajiin liittyvä gallup, joka ei ole tehty rasistisista lähtökohdista ja annettu vaihtoehdoiksi tyyliin "Oletko lopettanut vaimosi hakkaamisen (kyllä/ei)?"

mulla on porkkanaa
Varsin erikoista on se että Gates of Vienna, Jihad Watch ja Brussels Journal eivät ole maininneet koko asiaa.

Voi sitten olla että sinun kannattaa liittää tuo Suomen Sisu -porukkaan liittyvä uusi vihaviestinnän toimisto noihin muiden uutislähtettesi listaan.

Saman Kansanmedia O.S:n vanha saitti on vielä pystyssä
http://www.kansanmedia.fi/uutiset/2007/ ... -Eurooppaa
Mikähän tuo heidän FrontNational-LePen -rapvideo on ollut, se on poistettu kaikilta palvelimilta loukkaavana, mutta jostakin cachesta tulee alkusekunti, siinä vilahtaa natsitervehdys. Huh.

Toivottavasti tuo Uutiskynnys maksaa maksut lainaamilleen uutistoimistoille, missän ei ole krediittejä, tästäkin uutisesta oli jäänyt muuten loppukommentti pois alkulähteeseen verraten: "Ahmed Marcouch, Moroccan-born chairman of the Slotervaart city council, said "it is always the same horrible people spoiling things for everyone." Viitaten asemalle hyökänneen juuri mielisairaalasta päässeen kaverin porukoiden touhuihin.

tuc
Hei, mitä tämä oikein on? Tiede.fi-foorumilla maahanmuuttajiin liittyvä gallup, joka ei ole tehty rasistisista lähtökohdista ja annettu vaihtoehdoiksi tyyliin "Oletko lopettanut vaimosi hakkaamisen (kyllä/ei)?"

Ihmettelin itsekin tuon kolmosvaihtoehdon mukanaoloa. Selitys lienee se että nämä ovat jauhaneet tätä niin kauan aikaa että eriytyminen on johtanut omaan alakulttuuriin, jossa ilmeiset muuttujat nähdään ironiana, joka ei tavalliselle lukijalle aina aukene. Lienet huomannut esimerkiksi sanojen humanisti tai suvaitsevainen käytön idiootin synonyymina. On myös kokonaan omia sanoja, esim. mokutus.

acedia

Voi sitten olla että sinun kannattaa liittää tuo Suomen Sisu -porukkaan liittyvä uusi vihaviestinnän toimisto noihin muiden uutislähtettesi listaan.

Kas kas, natsi-kortti vilahti? Oletko nyt aivan varma, että kaikki alkuperäisen uutisen levittäneet tahot ovat linkittyneitä "Suomen sisuun" tms. atrappiin, joka laukaisee pavlovilaisilta koirilta kuolaamisreaktion. -Ja sitten alkaa räksytys...

"Uutiskynnys", jota lainasin, on vain suomentanut englanninkielisenä levitetyn uutiskirjeen. Siihen heidän osuutensa jääkin.

Mutta mihin jäi tavanomainen "tutkimus" joka todistaa muslimipojat kilteiksi??

tuc
Hei, mitä tämä oikein on? Tiede.fi-foorumilla maahanmuuttajiin liittyvä gallup, joka ei ole tehty rasistisista lähtökohdista ja annettu vaihtoehdoiksi tyyliin "Oletko lopettanut vaimosi hakkaamisen (kyllä/ei)?"

No oletko??

Mielestäni kaikki vaihtoehdot sisältävät totuutta, paitsi ensimmäinen. Se on siinä vai Hämeen-Anttiloiden ja Savon-Hölmölöiden rauhoittamiseksi.

Pitäisi vihdoinkin päästä yli tosiasioiden kieltämisestä, ja pohtia länsimaisen yhteiskunnan eräiden piirteiden vaikutusta muslimimaista tulleiden t. heidän jälkeläistensä kriminaaliin laumakäyttäytymiseen, joka ilmenee muutenkin kuin autojen poltteluna.

Tunnistaisin eräissä ilmiöissä syrjäytyneistä eurooppalaisnuorista tuttua itsetuhoisuuttakin? Myöskään raaistavan ja egoistiseen kulutuskeskeiseen elämäntapaan kannustavan viihteen merkitystä ei pidä aliarvioida. Toisessa yhteydessä olen käyttänyt sanontaa: "Kulttuurien väliin putoaminen".

Mitä "rasistisiin" calluppeihin tulee, kyselyt eivät ole muuttuneet. Ehkä silmäsi ovat avautumassa? Kaikki kritiikki vallitsevaa ajattelua kohtaan ei ole rasistista.

No, islam on yhtä vähän tai paljon rauhan uskonto kuin kristinuskokin. Kumman nimissä on muuten tapettu enemmän ihmisiä? Hinduismi ja buddhismi eivät taida olla kovin sotaisia uskontoja, tai ainakaan niiden nimessä ei kovin paljoa jengiä ole lahdattu.

Ei ole vaimoa, en voi vastata kysymykseen.

Kyllä monissa gallupeissa on ollut erittäin selkeä rasistinen leima, tässä se ei ole niin selvä eikä maahanmuuttajamellakoiden ja islamistien yhteyksien pohtiminen ole rasismia.

En ole koskaan ollut sitä mieltä, että kulttuuri oikeuttaisi väkivallanteot tai tekisi niistä hyväksyttävämpiä.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä23361
tuc
No, islam on yhtä vähän tai paljon rauhan uskonto kuin kristinuskokin.

Noin minäkin tapasin ajatella. Mutta arvelenpa, ettet juuri tunne islamia.

Kumman nimissä on muuten tapettu enemmän ihmisiä?

Kristinuskon, onhan se maailman suurin uskonto. Mutta ajat muuttuvat. Nykykristinusko on varsin rauhallinen oppi ja viimeisen parin sadan vuoden aikana, vaikka kristityt ovat tappotöitä tehneet siinä kun muutkin ja enemmänkin, ne eivät enää juuri ole olleet uskonnon nimissä tehtyjä.

Hinduismi ja buddhismi eivät taida olla kovin sotaisia uskontoja, tai ainakaan niiden nimessä ei kovin paljoa jengiä ole lahdattu.

Hindulaisuudessa lienee löydettävissä oikeutusta väkivaltaisuuteen, vaikka lännessä tunnetaankin parhaiten sen rauhallisempi puoli. Hindulaisuudessa ei kuitenkaan ole lähetysuskonto, joka tekee sen väkivaltaisimmistakin piirteistä jotakuinkin paikallisia.

En ole koskaan ollut sitä mieltä, että kulttuuri oikeuttaisi väkivallanteot tai tekisi niistä hyväksyttävämpiä.

Mitä mieltä olet kulttuurista joka niin tekee?

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

En hyväksy kulttuurien niitä ominaisuuksia, jotka liittyvät syrjintään, väkivaltaan yms.

En kuitenkaan tuomitse koko kulttuuria sillä periaatteella, koska muuten joka ikinen maailman kulttuuri pitäisi tuomita, koska jokaisessa on jotain pielessä.

kalmankenkku

Oletko nyt aivan varma, että kaikki alkuperäisen uutisen levittäneet tahot ovat linkittyneitä "Suomen sisuun" tms. atrappiin, joka laukaisee pavlovilaisilta koirilta kuolaamisreaktion. -Ja sitten alkaa räksytys..

Kansanmedia O.s. ja Suomen Sisu, samaa porukkaa. Mutta mistä kiertokirjeestä puhut, kuka sellaista ylläpitää?

acedia
kalmankenkku

Oletko nyt aivan varma, että kaikki alkuperäisen uutisen levittäneet tahot ovat linkittyneitä "Suomen sisuun" tms. atrappiin, joka laukaisee pavlovilaisilta koirilta kuolaamisreaktion. -Ja sitten alkaa räksytys..

Kansanmedia O.s. ja Suomen Sisu, samaa porukkaa. Mutta mistä kiertokirjeestä puhut, kuka sellaista ylläpitää?

Kuolaamisreatio on nähtävissä.

Kansannmedia yrittää kerätä oksennuksista parhaat sattumat.

Sigmund
Kansannmedia yrittää kerätä oksennuksista parhaat sattumat.Hehh, kävin Suomen Sisun sivuilla, Googletin yhtä toimihenkilöä kokeeksi, heti tärppäsi. Johannes Nieminen, Suomen Sisun sihteeri, on myös Perussuomalaisten Nuorten sihteeri ja Osuuskunta Kansanmedian tilintarkastaja.
http://nieminen.info/?page_id=2

Ps. Mika Salo, polhistorian opiskelija Suomen Turusta on tutkimassa ulkomaalaisvaistaisuuden historiaa, ote:

Suomessa ulkomaalaisia vastustavia ääriiikkeitä on muutamia. Varsinkin viimeaikoina on esillä ollut turkulainen Olavi Mäenpää ja hänen järjestönsä Kansallinen Rintama. 1990-luvun alussa toimi myös Kansallinen Rintama -niminen äärioikeistolainen lehti jossa toimivat Väinö Kuisma, Pekka Siitoin ja Olavi Koskela. Muita ääriliikkeitä on esimerkiksi Isänmaallinen Kansallisliitto (IKL), jonka liittojohtajana on toiminut Matti Järviharju. Tapio Linnan Isänmaallinen Radikaalipuolue toimittaa oikeustoimista johtuen useasti nimeään vaihtavaa lehteä. Lehden nimiä ovat olleet Uusi Suunta, Kansallinen Suunta ja Kansakunta. Väinö Kuisma johtaa Isänmaallista oikeistoa. Suomen Sisu on kansallismielinen järjestö,
joka julkaisee lehteä Ukonvasara. Ääriliikkeet henkilöityvät usein hyvin voimakkaasti yhteen henkilöön, joka toimii useinmyös niiden johtajana. Varsinkin internetissä on pieniä yhden henkilön äänitorvena
toimivia sivustoja. Esimerkkeinä mainittakoon suomalaisasiamies Olavi Koskela ja
Pekka Siitoin. 1990-luvun alussa Mark Parland julkaisi omia Skullhead ja Totenkopf -
lehtiään, jotka ihailivat avoimesti natsi-Saksan saavutuksia. Omana ryhmänään toimivat avoimen ulkomaalaisvihamieliset skinheadien lehdet ja internet-sivustot. Sellaisia ovat Finland Skinheads Web-Zine ja lehti Ainaskin.
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä23361
tuc
En hyväksy kulttuurien niitä ominaisuuksia, jotka liittyvät syrjintään, väkivaltaan yms.

En kuitenkaan tuomitse koko kulttuuria sillä periaatteella, koska muuten joka ikinen maailman kulttuuri pitäisi tuomita, koska jokaisessa on jotain pielessä.


Onko niin, että koska jokaisessa on joitain pielessä, missään ei ole mitään enemmän pielessä, ts. kulttuureja ei voi asettaa arvojärjestykseen? (Arvot sinänsä ovat (inter)subjektiivisia.)

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Kummasti taas oikeisto ja vasemmisto tällä palstalla ottavat yhteen. Kina tuntuu tämän tästä konvergoituvan siihen, onko islam rauhan- vaiko sodan uskonto. Vakionaamat ovat täällä heti radikaalien kritisoijia vertaamassa tonyhalmeisiin ja muuta hauskaa. Väkivaltauutiset ovat automaatti oikeiston kritisointiin.

Joskus aiemmin oli ketju "vasemmiston onneton rakkaus islamiin" joka jäi sittemmin kiireiden takia seuraamatta. Mihin tulokseen tulitte?

acedia
Voi sitten olla että sinun kannattaa liittää tuo Suomen Sisu -porukkaan liittyvä uusi vihaviestinnän toimisto noihin muiden uutislähtettesi listaan.

Täh?

re
Joskus aiemmin oli ketju "vasemmiston onneton rakkaus islamiin" joka jäi sittemmin kiireiden takia seuraamatta. Mihin tulokseen tulitte?

Siinä nähtiin että kylmän sodan linjojen mukaan jakautuu osan suhtautuminen. Perinteinen vasemmiston USA on paha, joten Israel on paha, joten Palestiina on hyvä, tekivät mitä tahansa, on yhä osin hengissä. Tällainen tunnesitoutuneisuus tuntui vaivaavan esim. Tuomiojaa.

Minusta tämä täällä ei kuitenkaan ole vasemmisto-oikeisto -jakoa IRL vastaava. Varmastikin vasemmisto ja vihreät suhtautuvat lähtökohtaisesti suvaitsevaisemmin erilaisuuteen, mutta kyllä täällä jako on pikemminkin oikeistopopulistit vs. muut. Voit katsoa vaikka Kokoomuksen tai Keskustapuolueen julistuksia asiasta, ihan suvaitsevaisia ovat. Taannoisen gallupin mukaan demareita äänestäneet olivat tosin suvaitsemattomimpia. Tämä hieman yllättävä tulos.

acedia
kalmankenkku

Oletko nyt aivan varma, että kaikki alkuperäisen uutisen levittäneet tahot ovat linkittyneitä "Suomen sisuun" tms. atrappiin, joka laukaisee pavlovilaisilta koirilta kuolaamisreaktion. -Ja sitten alkaa räksytys..

Kansanmedia O.s. ja Suomen Sisu, samaa porukkaa. Mutta mistä kiertokirjeestä puhut, kuka sellaista ylläpitää?

En uskoisi sinun todisteillasi, että "Kansanmedia" ja "Suomen-Sisu" ovat samaa poppoota, sillä "Sisussa" suhtaudutaan mustasukkaisesti kaikkeen aktiviteettiin joka on heidän ulkopuolellaan. Sitäpaitsi siteerasin "Uutiskynnys"-sivun suomentamaa uutista, joka on siis luettavissa mm. hollantilaisten lehtien engl.kielisiltä sivuilta.

Mihinkään "kiertokirjeeseen" en viitannut, vaan em. uutiseen, joka siis löytyy linkitetyiltä poliittisesti mm. sinua neutraaleimmilta sivuilta samansisältöisenä, kuin lainaamani suom.kielinen käännös.

Sinut, "acedia", on muuten hakkeroitu. Huomasitkos?

Joko sinä, tai seta-palstan "acedia" on päässyt tähän kuuluisaan hakkeroitujen salasanojen, e-mail-osoitteiden ja nimien galleriaan, jonka joku rikollinen hakkeroi ja pisti levitykseen. Otamme vilpittömästi osaa!

Emme ole toki katsoneet henkilöllisyyttäsi, emmekä julkista sitä vaikka ehkä pitäisi?. Sitäpaitsi hakkeri-rikolliset olivat murtautuneet "rakkausrunot.comin" tiedostoihin. Millaisia runoja muuten kirjoittelet, jos saan kysyä?

131 SVT Text Söndag 21 okt 2007
UTRIKES Publicerad 21 oktober

Oroligheter i Amsterdam

För sjätte natten i rad drabbades
Amsterdam i Nederländerna av
oroligheter i natt.

Flera bilar sattes i brand i en av
stadens invandrartäta stadsdelar.

Oroligheterna startade förra helgen
sedan polisen skjutit ihjäl en ung
man med marockansk bakgrund, som
knivhuggit och skadat två poliser.

Den unge mannen hade behandlats för
psykiska problem, men hade också
tidigare suttit i förhör pga
misstänkta kontakter med militanta
islamister.

SVT-text (klicka på svt-text o sedan utrikes)
http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=1976&lid=SVT_Text&from=menu

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat