Seuraa 
Viestejä45973

tämmöistä en haulla viel löytänyt....

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (1384)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Ruma. Tyhmä humis, joka kuvittelee nousevansa lentoon jos levittää ja räpyttelee käsiään siipien lailla. Ei ota huomion, että vaikka kaikkien fysiikan lakien vastaisesti onnistuisikin, niin übersuuri ja -painava päänsä kiepauttaa hemmon välittömästi 180 astetta painopisteensä ympäri, jolloin meganuppi kolahtaa lattiaan ja luultavasti vähintään taju lähtee, ellei sitten kallo halkea munankuoren lailla ja siivoojille tule ylityö- ja vastenmielisen työn lisiä... Toisaalta humanoidin alkukantainen katse ilmaisee voimakasta älyllistä degeneraatiota, joten moinen tempaus ei lajinsa kannalta välttämättä olisi pahasta. Ehkä jopa paikallisen Darwin-palkinnon arvoinen suoritus.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Joku pikkupoikamainen piirros upseerista, jonka kuvastama hahmo on lapsellisessa sota/asehullu vaiheessa elämässään. Tämän vaiheen päättää perinteisesti joko murrosikä tai kuolema. Maailmankuva nojautuu ennemminkin historiallisiin tilanteisiin ja ymmärrys nykyisyydestä on jokseenkin puutteellinen. Tällaista henkilöä avatar kuvaa, eli se on ikäänkuin piirrosmuotoinen malli omasta mielestä. Tai sit ei...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan hieno halloween kurpitsa, joka on tehty hauskan näköisellä grafiikalla. Suu ja silmät näyttävät olevan ikäänkuin kurpitssa kuvan "päällä", eikä osa kurpitsaa.

Messevä valoilmiö, tulee ihan mieleen elämäni kevät, ja pitkät kiireettömät päivät. Illalla kun tulin kotiin oli äiti leiponut pullaa. Uunissa oli tuollainen valo.

Tummanpuhuva, kauniit värit (lempivärini musta ja punainen), ei välttämättä kerro käyttäjästään mitään erityistä.

Kuitenkin selkeä ja kaunis.

Kertoo neidistä kaiken oleellisen; sisar hento valkoinen iloisena suorittaa askareitaan. Varsinainen stereotypia; vanhapiikaneitisairaanhoitaja.

Avatar kertoo Geena- nickin selvästä feminiinisyydestä, joka ei kuitenkaan ole pelkää kisumisu- naiseutta, vaan vahvaa energialatausta ja asennetta.

Suuret kämmenet ja pää suhteessa muuhun ruumiiseen. Ruumis on laihan lainen, mutta kämmenten lihavuus korostaa ruumiin laihuutta. En ole aikaisemmin nähnyt mitään tuollaista.

(Arvostelen threadin aloittajan avaattaren, koska edellisellä ei ollut avatarta)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19813

Kemia/fysiikka orjentoitunut.
Neutraali ja ehkä hivenen pikkuvanha.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Enimmäkseen harmiton mutta saattaa olla vaarallinen. Valtava massa jonka kuitenkin hallitsee omassa elementissään.

Kaunis nuppu, valmiina puhkeamaan kukkaan... ehka ujouttaan kiinni, tai ehka syy onkin suojautuminen maailman pahuutta vastaan. Punainen vari kertoo kuitenkin intohimosta, joka paljastuu jos uskaltaa odottaa.

Edit: Gideonin tylsanvarinen sorsauros ehti valiin suurine nokkineen ja kompeloine rapyloineen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat