Seuraa 
Viestejä7615

Heips,

Toisella foorumilla eras hihhuli koettaa epatoivoisesti esittaa AIG:n RATE -"projektin" havaintoja osoitukseksi siita, etta maailma ei voi olla niin vanha kuin ilkeat "evolutionistit" vaittavat. Koetin etsia [url]scholar.google.com:ista ja AAAS:n arkistosta artikkeleita, jotka kasittelevat timanttien epapuhtauksia. Muutama merkittava loytyikin , mutta kasittelivat lahinna C-13 ja N-15 epapuhtausjakaumia, muutenkin osoittautui, etta merkittavin timanttien epapuhtauden aiheuttaja on typen eri isotoopit (ja C-13).

Kitetytettyna AIG:n vaite on se, etta timanteista (?) [voi olla yksittainen timantti] on loytynyt liian paljon C14 isotooppia AMS-menetelmalla mitattuna, etta timantit eivat voi olla niin vanhoja mita tiede vaittaa.

Huvittavinta lienee se, etta joissain heidan vaitteissaan viitataan siihen, etta ao. analyysi osoittaa timanttien iaksi n. 100000 vuotta, joka on paljon pienempi kuin tieteen vaittama miljoonien vuosien aikajakso (ikaankuin tama tukisi AIG:n kasitysta maailman luomisesta 6000 vuotta sitten ).

Tiedan, mika on C-14 puoliintumisaika ja tiedan milloin radiohiiliajoitusta voi kayttaa ja milloin ei (mika mahtaakaan olla timanttien metaboliikka, ja missakohan tilanteessa ne lakkasivat absorboimasta ilmakehan CO2:ta ) ja minkalaiset aikaskaalat ovat valideja radiohiiliajoitusta kaytettaessa.

Tunnen myos pintapuolisesti mekanismin, miten C14 syntyy ilmakehan N14:sta neutronikaappauksen kautta.

Kysymykset ovatkin:
1. Mika on AMS -menetelman resoluutio/tarkkuus (edit) C-14 mittauksissa?
2. Jos oletetaan (aika hurja olettamus, mielestani), etta AIG:n tulokset todella osoittavat mitattavia C-14 arvoja, niin ainoa kasitettavissa oleva vaihtoehto on se, etta timantin epapuhtaudet (C-13,N-14,N-15) ovat neutronikaappauksen tai muun vastaavan mekanismin kautta muuttuneet mitattavaksi maaraksi C-14:a. Onko muita vaihtoehtoja?

Turha kysya sita, minka tyyppisesta timantista AIG:n "analyysissa" on kyse, saatika semmoista kuin todellisista mittaustuloksista tai miten naytetta on kasitelty ennen analyysia. Kyse on kuitenkin fundamentalistisaarnaajien "tiede"-organisaatiosta, joka vetoaa uskonnollisiin ja kouluttamattomiin henkiloihin, joita he kayttavat hyvakseen.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat