Seuraa 
Viestejä13176

Ostin kerrospurilaisen ja kahvin. Olis saanut parempaakin ruokaa kyseisellä rahalla.

Miksi tommoista roskaa ihmiset syö, olen mainoksen uhri kävin Hesburgerissa

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (22)

Saman verran meni rahaa KILOn kirjolohifileeseen ja sitruunaan Anandalla tänään. Osti Ananda marketista toki muutakin. Mutta näin vertailun vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pikaruuan hintaan sisältyy palvelu. Hamppari on valmiiksi paketoitu ja syötävissä, mutta kirjolohifilettä täytyy kotona vielä justeerata. Kahvi taas on kallista, koska ihmiset haluavat kuitenkin aina kahvin, eivät ne hintaa katso.

Ananda
Saman verran meni rahaa KILOn sitruunaan Anandalla tänään.

Hah hah. Jätkä osti kilon sitruunan.

Life is a lemon

And I want my money back

Kuinkahan monta aamua voi herätä tuimaan sitruunamehujuomaan kilon sitruunan oston jälkeen? Siinäpä pulma. Eikä varmaan edes rahansa väärti. Itse tykkään makeammista eineksistä.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Oon melko varma, että Ananda osti greipin, mutta luuli ostaneensa sitruunan. Tai sitten väittää luullensa, koska punnitsikin kiloisen sitruunansa greippinä ja säästi.

salai
Seuraa 
Viestejä8896

Minä ostin 16.4.2007 puolenkymmentä sitruunaa simaa varten (jäi silloin tekemättä). Männäviikonloppuna tein niistä sitruunamehua, joten hyvin olivat jääkaapissa säilyneet.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Määse puolustan ja tuen Anandaa, six must sillä lukee ett se ahvena oli kiloinen ja sitruuna vaan sitruuna. Toi Samael vähäse oikoo niinko musta näyttää tota textiä, voidaaks kysyy, ett mix?

Mä ostin olusen, se makso 9 euroo ravintolassa, ja ei ollu suomalaine

Vierailija
Nazgúl
Määse puolustan ja tuen Anandaa, six must sillä lukee ett se ahvena oli kiloinen ja sitruuna vaan sitruuna.

Ei kun siinä lukee kirjolohifile.

CE-hyväksytty
Nazgúl
Määse puolustan ja tuen Anandaa, six must sillä lukee ett se ahvena oli kiloinen ja sitruuna vaan sitruuna.Ei kun siinä lukee kirjolohifile.

Anakondan kirjelmässä todetaan sekä sitruunan että kalmarin molempien painaneen kilon verran.

SAMAEL
CE-hyväksytty
Nazgúl
Määse puolustan ja tuen Anandaa, six must sillä lukee ett se ahvena oli kiloinen ja sitruuna vaan sitruuna.Ei kun siinä lukee kirjolohifile.Anakondan kirjelmässä todetaan sekä sitruunan että kalmarin molempien painaneen kilon verran.

Hänelä meni yli 8 euroo kalan sisään ja sitruunaan siis se paino päälle.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Maailman painavin sitruuna oli 5.265 kg:n painoinen. Kasvattaja oli Aharan Shemoel, nimensä perusteella mahdollisesti sukua tämän foorumin Samaelille.

Ihan tavallisen kokoisen sitruunan Ananda taisi ostaa.
Kun puuttui sana yksi, sitruunan edestä, niin pilkun viilaajat alkoi puhua kilon painoisesta sitruunasta.
Niin se sana luistaa kun haluaa vitsailla.

Sitruunaa tekisi mieli, mutta lantinkina olisi vain giniä. Pakko se on kaiketi pikkulauantaina uhrautua...

Ayla
Niin se sana luistaa kun haluaa vitsailla.

Tarvittaessa luistaa muukin kuin sana. Tule sedän sylkkyyn.

SAMAEL
Anakonda..[]..jätkä..[]..kalmari

WauTsi! Ja sitten vielä kehdataan keskustella etteikö anarkistinuoret olisi älykkäitä!? Kaikessa korkealentoisessa moniulotteisuudessaan huiman älyllinen puriste SAMAELin huumorissa. Olen vaikuttunut. Mutta uskoisin kuitenkin että ennenkuin tälle kognitiiviselle tasolle päästään, pitää haistella monen moista spray-maalia ja potkia syyllisiä ikkunoita että kiinalainen työväestö saadaan leivälle.

Eniten tuossa Anandassa huvittaa se että hän ei perinaiselliseen tapaan koskaan uhriudu. Toisin sanoen hän ei ota marttyyrinviittaa hartioilleen ja valita asiantilasta, vaan pistää takaisin kun on tarve. Mitään feminististä höttöideologiaa ei tarvittaisi jos kaikki naiset osaisivat käyttäytyä samalla tavoin. Feministisen käsityksen ihannoima on vahva nainen on aggressiivinen ja pärjää miesten kanssa, mutta tälläiset tapaukset eivät useinkaan ymmärrä huumoria ja tervettä itsekritiikkiä. Ananda on piristävä poikkeus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat