Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hamburger Morgenpostissa oli koko aukeaman juttu homoista ja muslimeista Hampurin homokaupunginosassa..

St. Georg on Hampurin kuuluisa homokaupunginosa. Siellä on yli 100 homobaaria ja homojen liikettä. Jokainen homoturisti käy St. Georgessa, rautatieaseman vieressä. Mutta siellä on myös paljon muslimeja. Neliökilometrin alueella on 11 moskeijaa. Vihreät islam-liput ja sateenkaariliput liehuvat rinta rinnan. Mutta yhteiselo on pettävää.
Piti olla homojen ja muslimien yhteinen keskustelutilaisuus. Vihreät olivat järjestäneet tämän kaupunginosa-dialogi -tilaisuuden. Muslimit kieltäytyivät ja ilmoittivat, että homoaktivistit eivät saa hyppiä heidän silmilleen.

Keskeisiä katuja ovat Lange Reihe ja Steindamm. Niiden välinen alue on täynnä muslimi- ja homoelämää. Muslimit ilmoittavat, että moskeijan eteen niillä ei ole mitään asiaa. Ja jos ne tulevat käsi kädessä, niin ei hyvää seuraa. Ahmed Kajhy (18 ) ja hänen kaverinsa ilmoittavat, että homot loukkaavat islamia. Hinnerk-homolehti kyseli, miten muslimikauppiaat suhtautuvat homoihin. ”Ne eivät ole ihmisiä”. Ja kun kysyttiin, mitä he tekisivät pojalleen, joka ilmoittaisi olevansa homo: ”Ampuisin sen”.

Viime kesänä oli jo uhkaa. Maahanmuuttajat uhkailivat homoja. Nyt vihreät halusivat estää välirikon, mutta muslimit ilmoittivat, että se on syntiä ja kiellettyä. Ei ole mitään keskusteltavaa. Muslimiseurakunta on nyt puuttunut asioiden kulkuun ilmoittamalla, että ketään homoa ei saa hakata. Väkivaltamonopoli on valtiolla. Mutta sanotaan, että sisällä moskeijassa mieliala on erilainen. Monet isalmilaiset uskovat shariaan, islamilaiseen oikeuteen. Ja homoille se merkitsisi, että avoimena homona eläminen olisi rangaistavaa.

Mielialat ovat niin huolestuneita, että pormestari Ole von Beust, itsekin homo, haluaisi solmia eräänlaisen rauhansopimuksen. Homojen infokeskuksessa on huomattu tilanteen kiristyminen. Postiluukusta työnnetään paskaa, ja ”Kuolema homoille” -lappusia. Viime aikoina sisään on työntynyt miesryhmiä niin, että on hankittu hätänappi. Yksi työntekijä on jo hakattu ulkona. St. Georgessa on alueita, joissa ei kannata esiintyä homona. Rasismisyytteiden vuoksi useimmat tapaukset lakaistaan maton alle.

Sivut

Kommentit (21)

Välillä menee usko monikulttuuriseen yhteiskuntaan. Tageszeitungissa Andreas Thomsen pohtii samaa asiaa.

Islamilaisissa maissa miehet kulkevat kadulla käsi kädessä. Se on itsestäänselvyys. Eivätkä he ole edes homoja. Maahanmuuttajanuoret St. Georgen kaupunginosassa Hampurissa hyökkäävät käsi kädessä kulkevien homojen kimppuun. Näin kauas he ovat joutuneet omasta alkuperäisestä kulttuuristaan.
---------------
Toinen kirjoittaja sanoo, että vaikkei hän olekaan homo, niin homojen kimppuun käyminen on myös hänen kimppuunsa käymistä. Siinä hyökätään rakkautta, lähimmäisenrakkautta, vapautta ja suvaitsevaisuutta vastaan. Historia on sen osoittanut: siellä missä vainotaan homoja, siellä puuttuu vapautta muiltakin. Ei ole kulunut paljonkaan aikaa siitä, kun fasistit merkitsivät homot vaaleanpunaisella kolmiolla, jotta hiedät olisi helpompi löytää kaasutettaviksi. Nyt samalla tavalla toimivat islmistit saavat kulkea vapaina. Hampurissa homopormestari hymyilee valloittavasti jokaiselle kameralle. Kivenheiton päässä homoja kivitetään.

Todellinen ja ennen kaikkea tuloksia tuottava vallankäyttö liittyy asenteisiin sekä homojen kokemaan anonyymiin väkivallan jatkuvaan uhkaan, johon ei juurikaan näytä olevan kiinnostusta puuttua virallisella tahoilla. Naisten kokemat raiskaukset kuuluvat samaan luokkaan, jossa yksilöiden seksuaalisuutta pyritään rajoittamaan epäsuorasti. Usein naiset saavatkin kuulla, että he käyttäytyivät provosoivasti ja olivat siten osasyyllisiä tapahtumiin (sama pätee homoihin). Näin ollen yksilö huomaakin pian olevansa jatkuvasti turvattomassa tilanteessa, jossa hän kontrolloi itse omaa käyttäytymistään yhteiskunnan lakien sijasta (tai kantaa vastuun riskinotostaan). Tottakai yhteiskunta tuomitsee raiskaukset, emmehän me sentään mitään keskiaikaa elä, mutta raiskauksiin jotaviin asenteisiin ei puututa, koska tällainen epäsuora sosiaalinen kontrolli on huomattavasti tuloksellisempaa kuin mitkään kiellot taikka lait.

ennakkoluuloton
mutta raiskauksiin johtaviin asenteisiin ei puututa

Haluat siis semmoista koulutusta, että jokainen nuori mies raiskattaisiin ylä-asteella, jotta he tietäisivät että miltä se tuntuu ?

Ne jotka tulevat maahan sen jälkeen, pitäisi raiskata rajalla valtion toimesta.

Melko kovat asenteet sinulla. Eikö olisi parempi jos jokainen nainen liittyisi moottoripyöräjengiin ? Tai porukalla kilpailuttaisivat turvafirmat esim Bandidos, Hells Angels, Blackwater. Esim koko Tehy voisi tehdä sopimuksen Bandidoksien kanssa suojelusta. Kyllä se varmaankin toimisi.

Vaikka en näe väkivaltaa vastauksena väkivaltaan, toivoisin joskus, että homot
saisivat edes etäisesti samanlaisen tunteen kuten Helen Zahavin romaanin,
Dirty Weekendin, päähenkilö Bella, joka eräänä päivänä tajuaa vain
"saaneensa tarpeeksi" passiivisen uhrin roolista ja päättää ryhtyä actioniin.

Groom Lake
Hamburger Morgenpostissa oli koko aukeaman juttu homoista ja muslimeista Hampurin homokaupunginosassa..

St. Georg on Hampurin kuuluisa homokaupunginosa. Siellä on yli 100 homobaaria ja homojen liikettä.

Keskeisiä katuja ovat Lange Reihe ja Steindamm. Niiden välinen alue on täynnä muslimi- ja homoelämää.

Muslimiseurakunta on nyt puuttunut asioiden kulkuun ilmoittamalla, että ketään homoa ei saa hakata.

pormestari Ole von Beust, itsekin homo,

Postiluukusta työnnetään paskaa

Viime aikoina [size=150:3qjaneby]sisään on työntynyt miesryhmiä[/size:3qjaneby]

Rasismisyytteiden vuoksi useimmat tapaukset lakaistaan maton alle.

Ryhmäseksiä ja homomuslimeja!

Kaikenlaista..

Jos homot ja muslimit mukiloi toisensa, on syytä iloita koska ainakin sillä hetkellä ne jättää terveet ihmiset rauhaan.

Näinhän se menee nykyajan Euroopassa; pedofiili"profeetan" paskanjauhantaan sokeasti uskovat laumateuraseläimet vähitellen alkavat tunkea pakolla omia häiriintynyttäkin häiriintyneempää ajatusmaailmaansa joka saatanan väliin, ja se, joka sitä kritisoi, on rasisti.

Eiköhän Eurooppa ole jo tarpeeksi suvaitsemattomuutta täynnä, lisää ei kaivata. Ja jos joku mainitsee tekstini johdosta sanan "islamofobia" painukoon....Iraniin, vaikka. Suvaitsemattomuuden suvaitsemattomuus ei mielestäni ole suvaitsemattomuutta. Jos ei ole valmis sopeutumaan paikalliseen menoon, useimmat EU-maat tarjoavat vielä valtion kassasta lentoliput takaisin sinne Ählämistaniin, jossa ei varmastikaan "ole yhtään homoa tai rikollisuutta, kiitos sharia-lain"...
Musulmaanit ovat nykypäivän keskiajankristittyjä (kuten myös kristilliset äärijärjestöt, mutta onneksi ne täällä vielä rajoittuvat ja inkarnoituvat lähinnä johonkin mikaebelingiin tai päiviräsäseen).

Islam ei ole vielä "käännetty" pois Koraanin sanelemista termeistä, mikä on oikein ja mikä on väärin. Kristinusko on tehnyt täys käännöksen ja luopunut monesta Raamatun antamasta ohjeesta. Siitä se kenkä puristaa.

Tämä nyt ihmetyttää. Monissa islamilaisissa maissa pikkupojat myy persettä kadulla ja islamikarpaasit käy niitä panemassa.

Muttä eihän se ole homoilua eihän?

Aseistetaan molemmat osapuolet, niin saadaan hoidettua kaksi ongelmaa yhdellä iskulla. Hyvällä tuurilla kolme, jos viherhipit yrittävät tulla väliin esittelemään liimahuuruissa laadittuja rauhansuunnitelmiaan.

Maukka Perusjatka
Tämä nyt ihmetyttää. Monissa islamilaisissa maissa pikkupojat myy persettä kadulla ja islamikarpaasit käy niitä panemassa.

Muttä eihän se ole homoilua eihän?

Mikään uskonto ei voi poistaa ihmisen biologisia ominaisuuksia.
Mieli voidaan toki pakottaa kieltämään totuus tarpeeksi vahvalla
aivopesulla mutta vietit säilyvät joka tapauksessa, olivat ne sitten
hetero- tai homoseksuaalisia viettejä.

Lothar
henkiset

Että näin ne muslimit.
Kysymys kuuluukin, että haluammeko me näin suvaitsemattomia ihmisiä tänne Eurooppaan?

Aloin tässä yksi ilta mietiskelemään minkäköhänlaista olisi jos neanderthalilaisia olisi vielä olemassa. Nyt tiedän

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat