Seuraa 
Viestejä45973

"On elintärkeää, että te kaikki tunnistatte, että vanhan maailman rakenteet eivät toimi eivätkä voi palvella uudessa maailmassa. Vanha maailma perustuu täysin eri säännöille ja laeille, jotka eivät kunnioita kaikkeuden suurempaa viisautta. Monia alkuperäisiä lakeja laiminlyötiin. Nyt uuden maailman uusissa elämänverkoissa altistutte laeille, jotka teiltä kiellettiin menneisyydessä. Ja nämä lait ja periaatteet voitelevat elämäänne, mikä johtaa suurempaan, laajentuneeseen tietoisuuteen, nopeutuneeseen henkiseen kehitykseen samanaikaisesti nopeutuneen alemmasta egosta irtipäästämisen kanssa. Siksi kaikki, mikä ilmentää pelkoa tai kiinnittymistä vanhaan maailmaan, häviää. Pidätte siitä tai ette!
Kuitenkin tämän lahjat ylittävät reilusti kaiken sen epämukavuuden, jota ehkä tunnette tapahtuvien muutosten aikana."

"Ihmiskunnalla on käytettävissään vaihtoehtoja, jotka palvelevat tietoisuuden jokaista tasoa. Menneisyydessä enimmäkseen matalammat tietoisuuden tasot vaikuttivat kaikkiin. Olitte tekemisissä erittäin tiheän kolmannen ulottuvuuden todellisuuden kanssa. Astraalitaso ruokki energiakenttäänne.

Tämä on luonut monia pelkoon perustuvia tarinoita, joihin uskoitte. Olen sanonut tämän aiemminkin ja ne, jotka ovat kuulleet nämä sanat, olkaa kärsivällisiä, koska on toisia, joille on hyötyä tästä. Minun on kerrottava teille jotain: usko Saatanaan tai paholaiseen on harhaa. Se on luomus jonka olette omaksuneet ja hyväksyneet todellisuuteenne. Rooli, jota langennut enkeli Lusifer esitti, loppui kauan sitten. Mutta ihmisten uskomusjärjestelmät (mm. kirkot) ja havaintotavat ovat esittäneet tarinaa uudestaan ja uudestaan.

Kertokaa minulle, mitä hyötyä noin tuhoavan uskomusjärjestelmän vaalimisessa on. Miten ihmisiä mitenkään hyödyttää pelätä paholaista, Lusiferia, Saatanaa tai mitä tahansa nimeä siitä käytetäänkin? Mitä hyötyä on ihmisten pitämisestä pelossa? Mitä se tekee palvellakseen suurempaa hyvää? Ja kun puhun suuremmasta hyvästä, puhun rakkauden värähtelyistä, jotka voimaannuttavat yksilöitä, yhteisöjä ja kansoja.

2500 vuoden takaisten - jotkut syntyivät sitäkin aiemin - pelkoon perustuvien verkkojen ei tarvitse olla enää osa todellisuuttanne. Ajatelkaa niitä tarinoita, joihin olette uskoneet. Ajatelkaa myyttejä, ajatelkaa pelkoja, jotka hallitsevat teitä päivittäin, ja kysytte itseltänne, miten todellisia ne ovat. Mistä ne syntyvät? Ja mitä hyvää ne teille tekevät? Egonne roolina on pitää teidät turvassa. Se on selvitymisvaistonne. Taistelkaa, pelätkää ja paetkaa. Alempaa egoanne manipuloitiin - tosi hyvin!
Siinä määrin, että se on hallitseva voima elämässänne, ja kaikki ulkoisessa ympäristössänne jatkaa alemman egonne pelkojen ruokkimista.

Tämä aalto, josta puhun, joka tulee verkkojen tuloksena tänään, haastaa teidät myös olemaan hyvin tietoisia siitä, miten negatiivisuuden kontrolloivat voimat yrittävät jatkuvasti houkutella teidät verkkoihinsa. Rakkaat ystävät, kohtaatte sen koko ajan, ja mainontanne ja medianne ovat sen avainpelaajia. Tämä propaganda pelottaa ja nujertaa teitä alitajuisella tasolla. Ja teillä on valmius suojata itsenne kaikelta tältä ja päättää keskittyä pääasiassa valon ankkuroimiseen.

Olette jo matkalla kokemaan sitä, mistä uudessa maapallossa vain on kyse. Uusi maapallo on maailma, missä valo heijastaa valoa, (valo=rakkaus) missä sen valolähteet ja -muodon jokaista voimapuolta heijastetaan. Ja ne teistä, jotka päättävät elää uuden maan tietoisuusulottuvuuksissa, vapauttavat muun maailman vanhasta toimintamallista. Mutta teidän on ensin opittava se, mitä te sitten opetatte. Niinpä seuraavien puolentoista vuoden aikaan näette monia muutoksia ilmentyvän henkilökohtaisella tasolla sekä yhteisöissä, ryhmissä, järjestöissä, yrityksissä ja maissa.

Rakkaat ystävät, on tulossa merkittäviä portaaleja vuonna 2010, 2011 ja 2012. Nämä portaalit syntyvät sen ylösnousemusaallon tuloksena, joka on jo alkamassa ja joka tulee huippuunsa joulukuussa 2008. Olette valmiita vapauttamaan itsenne kaikesta tiheydestä, jota olette kantaneet entisestä elämästä. Tällä tarkoitan vanhaa toimintamallia, elämää, jonka jätätte taakse."

Tässä osa valmistautumis esitelmästä UUDEN MAAPALLON, UUDEN ELÄMÄN ANKKUROINTI

Kokonaisuutena tämä esitelmä valmistautumisesta jatkuu täällä:

http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopi ... mforum=phk

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat