Seuraa 
Viestejä45973

Biceschin manjack. Nuorehko mies, ei mitenkään ulkopäin vaarallisen näköinen, silti on onnistunut ottamaan väkivaltaisesti hengiltä 47 ihmistä Moskovassa, ja pelkästään sen vuoksi,että on halunnut tappaa. Murhat ovat tapahtuneet eri puolilla Moskovaa ja uhrit ovat olleet sekä miehiä, ja naisia kaiken ikäisiä.
Se mikä minua ihmetyttää, ettei yksikään uhreista ole osannut aavistaa vaaraa ja ryhtyä ajoissa vastarintaa, sillä tämä manjack, venäjän television välittämissä kuvissa, ei ole sellaisen näköinen, että hän kaikissa tapauksissa olisi ollut fyysisesti ylivimmainen uhreihriinsa nähden.
Tavallisen rauhanomaisissa olosuhteissa kasvanut ja varttunut ihminen ei kykene uskomaan vaarattomalta näyttävän ihmisen taholta mitään vaaraa. Sen sijaa tavattuaan, tai jouduttuaan tekemisiin sellaisen ihmisen kanssa, joka ulkonaiselta olemukselta on vaarallisen ja provosoivan näköinen, kuten romanin, taika kovaäänisen juopunut, jotka kummatkin ovat jokseenkin vaarattomia - tavallinen ihminen melkein poikkeuksesta valmistautuu pakenemaan , tait jollakin tavalla puolustautumaan.
Olisko nyt otettva kaiken varalta yksi opetusaihe lisää kouluihin, missä opetettaisiin nuoria tunistamaan eri tilanteita.samalla lailla kun Neuvostoliitossa oli oppitunnit Kalasnikov kiväärin käytöstä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

ikävää että ne aina tunnistetaan jälkikäteen, ja silloin ne aina paljastuvat tuiki tavanomaiseksi harmaiksi jäniksiksi, kuten natsisaksan historiassa on luettavissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

kuvataan jälkikäteen toisinaan kilteiksi, hiljaisiksi, vetäytyviksi eli tyypeiksi, joiden ei olisi mitenkään voinut kuvitella tekevän hirmutöitä. Mutta saattaa olla niin, että osa hiljaisista hissukoista on hiljaisia vain jonkinlaisesta pakosta: he eivät esimerkiksi hylätyksi tulemisen pelosta uskalla paljastaa mitään vähänkään räiskyvää ja ryskyvää luonteestaan. Mutta piilotettu olemus heidän sisimmässään kasautuu ja patoutuu ja joissain - onneksi harvalukuisissa - tapauksissa käy niin, että sisäiset paineet lopulta purkautuvat järjettöminä ja väkivaltaisina tekoina.
Useimmiten toki sentään hissukkuuden kahleista vapautuvat ihmiset löytävät uuden olemuksensa niin itseään kuin lähimmäisiään ilahduttavaan tai hyödyttävään kukintaan puhjeten.

smarko
Seuraa 
Viestejä465
Piru Naiseksi
kuvataan jälkikäteen toisinaan kilteiksi, hiljaisiksi, vetäytyviksi eli tyypeiksi, joiden ei olisi mitenkään voinut kuvitella tekevän hirmutöitä.

Vastailin pitemmälti toiseen viestiketjuun, mutta tässä olennainen poiminta siitä:

"... kuvaus tiiviistyy helposti muutamaan sanaan, jotka sitten leimaavat kaikkea tuon ihmisen toimintaa jokaisella ajanhetkellä. Myös niillä ajanhetkillä, jolloin hän ei ole läsnä. Ikäänkuin joku olisi koko ajan kiltti (tai häijy), hiljainen (tai kiihkeä) tai vetäytyvä (tai osallistuva). Ja sitten tätä lyhyttä kuvausta pidetään jopa pohjana jatkopäätelmille."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat