Seuraa 
Viestejä45973

Tekevälle sattuu ja tapahtuu.... heh!

Putkakertomuksia

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (54)

Poliisi osaa kyllä keinot joilla voi saada ihmisen mielipuolisuuden tasolle lain suomin puittein.Vapauden menetys ei näköjään riitä,pitää viedä vielä inhimillisyys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leisola

No voi sun stana.

Ootko se lassia häiriköivä mielipuolinen Maija-Liisa vai?

En ole.

Pidän kyllä Lassin jutuista. Olen lukenut niitä täältä jonkun verran.

Tuo on sairasta.

Itse joskus ainakin poliiseihin uskonut, ja oikeuteen.

Nyt tuntuu että pitäisi suojella itseään poliiseilta, tappaa vaikka.

Kyllä, poliiseilla ja poliitikoilla on muita suurempi valta juuri siksi että he pystyisivät kontrolloimaan juuri tällaisia tapahtumia.

He ovat epäonnistuneet.
Itse näen poliisit nykyään enemmänkin suurimman osan hyväksymänä rikollisjoukkiona, jotka rankaisevat muita rikollisia heidän alueellaan, ja jotka tulee perääsi jos suojelet itseäsi yhdeltä jäseneltä. Jotkut kai ovat kohteliaitakin, jotkut kenties tahtovat tehdä jotain hyvää.. Sanon että EI RIITÄ!

Poliisien valvonta on olematonta, rangaistukset olemattomia ja niin edespäin.

Tahdotko paremman maailman lapsillesi? Tahdotko tehdä jotain maasi vuoksi?

Kaappaa aiheetta poliisi, pidä sitä päiviä jossain betonimontussa omassa kusessaan. Anna kuitenkin välillä ruokaa ettei ihan sairaana pidetä.. voit kuulustella ja kirjoitella sitten kuulustelupöytäkirjaan mitä huvittaa, kutsu kaveri kattomaan ja jos kaveri ei tykkää, kutsu joku toinen. Vapauta, ja totea samalla että ei pahalla muistella, kai nyt sitten pidät turpasi kiinni?

Paljonkohan normaali henkilö siitä saisi linnaa? Vertaa paljonko ko. poliisit mokomasta kärsivät? Linnaa? Haha, ei edes sakkoja varmana!

Asutaan mekin kyllä aika paskassa maassa! Ja vielä tätä pitäs sodan aikana puolustaa! voi jeesus sentään!

Kyllä melkein tekisi mieli sitoa oikein iso naulapommi ko. kavereihin kiinni, antaa hetken kauhistella, ja sitten muuttaa miehet läjäksi reikäistä lihaa.

Eilen luin tuosta jutusta, ja kyllä pisti miettimään voiko Suomen oikeuslaitokseen oikeasti luottaa. Tuomion olisi pitänyt mennä näin:

Hiekkasille korvattavaksi koko menetetty summa miinus pankin saatavat. Näin ei olisi missään vaiheessa voitu mitään perinnän osaa saada koskemaan Hiekkasia, mutta kun ei. Onhan tätä päällekkäisyyttä nähty ennenkin, maksetaan tukia joita verotetaan samalla yms kummallisuutta, mutta tuossa on kyllä härskiyden huippu: tuomitaan huijauksesta ja todetaan myyty omaisuus lähes arvottomaksi, ja sitten peritään vielä korvauksia ensisijaisesti syyttömiltä...

Tekee mieli kysyä, voiko pankki hävitä Suomessa oikeudessa? Pistää kyllä vihaksi tuollainen, mutta tarttuukohan valtamedia aiheeseen... epäilen.

Olisiko jossain nähtävillä oikeuden päätös, ts. voiko pankki tosiaan pimittää saatavia jollain perusteella? Vai menikö homma niin että myyjä ei liittynyt sinänsä pankkiin, jolloin saatavat pitäisi saada "varattomalta"? Mutta jos oikeus toteaa pankin syylliseksi huijaukseen, minun tuomioni olisi tämä: Pankki korvaa kaiken, riippumatta siitä saako pankki saataviaan takaisin tältä "varattomalta" henkilöltä.

Dark Serenity

Asutaan mekin kyllä aika paskassa maassa! Ja vielä tätä pitäs sodan aikana puolustaa! voi jeesus sentään!

Eipä taida kohta olla puolustajia. Hyvät miehet menivät jo!

Pankkeja on Suomessa hyysätty liikaa 1990-luvun alusta saakka. Laman aikana valtio antoi pankeille avoimen piikin tukien suhteen. Niin ei olisi pitänyt tehdä. Tukien vastineeksi valtion olisi pitänyt ottaa pankkien osakkeita, kuten muistaakseni Norjassa taidettiin tehdä. Pankit olisi pitänyt laittaa vastuuseen holtittomasta lainapolitiikastaan 80-luvun lopussa. Huonosti hoidetut pankit olisivat saaneet mennä konkurssiinkin. Vain piensäästäjien varat olisi voinut korvata valtion varoista.

oivariina

Joka puolella siitä kirjoitellaan.

Sinä tuosta olet lähinnä kirjoitellut.

Itse en saanut edes käsitystä että mistä oli kyse. Mutta kohta:

"vaikka en ole mikään arkajalka, vaan erittäin kovia kokenut nainen, karaistunut mitä kauheammissa kärsimyksissä, 11 vuoden hometalohelvetin kurimuksessa, enkä tietyllä tavalla enää pelkää ketään enkä mitään. Näet, kun on katsonut kuolemaa silmiin kerta toisensa perästä, sitä ottaa elämänkin realistisesti. - Kuolema on se päätepysäkki, johon Elämän juna vääjäämättä pysähtyy."

Mikä helvetti on hometalo, jossa asuu vapaaehtoisesti 11 vuotta ? Jos se olisi helvetti, niin tuo narri ei olisi jäänyt siihen sekunniksikaan. Varsinainen gladiaattori. Onneksi sai laajennettua tajuntaansa tuon putkareissun ansiosta. Putka on jo aika lähellä helvettiä.

Kyseessä lainkäytön korruptio?
« Vastaus #26 : Tänään kello 01:23:25 »

--------------------------------------------------------------------------------
-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Kalevi Kannus
Lähetetty: 30. lokakuuta 2007 13:17
Vastaanottaja: 'anne.holmlund@eduskunta.fi'
Kopio: 'ritva.viljanen@intermin.fi'; 'jukka.riikonen@poliisi.fi'; 'aapo.nuotio@tampere.poliisi.fi'; 'hannu.kallioniemi@tampere.poliisi.fi'; 'palaute@helsinki.poliisi.fi'; 'palaute@tampere.poliisi.fi'
Aihe: Lainkäytön korruptio?

Arvoisat tämän viestin vastaanottajat

Onko ”koulukiusaajan asteelle” jääminen poliisin ammatillinen kelpoisuusehto?

TEHYn työtaistelu-uhkan yksi ongelmista on hoitoalan henkilöstöön kohdistuva väkivalta työpaikoilla. Perushoitaja Maijaliisa Hiekkasen kokemus poliisikäytännöstä antaa pelottavan kuvan poliisin harjoittamasta ruumiillisesta ja henkisestä väkivallasta, tässä tapauksessa n. 60-vuotiaaseen naiseen kohdistettuna.

Miten poliisitoimi, joka kiusaa ja kiduttaa vähäväkisintä osaa kansalaisista, voisi antaa takuut kansallisesta turvallisuudesta ja yhdenvertaisuudesta lain edessä?
- - -
OSIO Maijaliisa Hiekkasen kertomuksesta:

Yhdellä sanalla Pasilan poliisiputkan touhua voi luokitella: sadistista touhua! Kuulin kuinka siellä kiusattiin erästäkin miestä, joka kävi vessassa.... Hänelle kiroiltiin, että paskanna nyt äkkiä, jne, jne...

Toki kaikki on mahdollista tässä elämässä. Tässä matoisessa maailmassa. Tässä kurjuuden ja kärsimyksen pätsissä. Minä ymmärrän vartijoidenkin työn kuormituksen. Se on raskasta työtä. Mutta ei se meidän hoitajienkaan työ helppoa ole? Itsekin kun työskentelen pääosin dementoituneiden vanhusten parissa, niin kyllä nyrkkiä tulee vastaan aika usein! On raapimisjälkiä, puremisjälkiäkin käsissä. On mustelmia siellä ja täällä. On lähtenyt hiuksia päästä, kun joku raivarin saaneena on hyökännyt ennalta arvaamatta kimppuun.

Mutta tämä ei oikeuta lipsumaan ammatillisesta tasosta. Ja jos ei jaksa eikä pysty ammatilliseen malliin, on itse harkittava alan vaihtoa. Tämä pätee vartijoihinkin. Jos työn mallissa on SADISTISUUDEN SELVÄ merkki, on aika siirtyä.

Tätä suosittelen nyt kaikille niille Pasilan poliisiputkan vartijoille, jotka minua KALTOIN KOHTELIVAT
25-10.-26.10.07. Lähtekää sovinnolla. Älkää enää harjoittako patologista, sadistista vallanhimoanne YHTEENKÄÄN ihmiseen! Olipa hän kuka tahansa. Erityisesti tämä koskee sitä miestä 25.10. joka n. klo 17-18 maissa istui ruskea nahkatakki päällään vartijoiden "toimistossa"...

- - -

Näyttää siltä, että virkavallan käyttöön on pesiytynyt LAINKÄYTÖN KORRUPTIO: oikeuden rajoittamista valta- ja virka-asemaa hyväksikäyttäen niin, että toiminta eroaa yleisesti hyväksytystä oikeuskäytännöstä ja tavoista.

Myös näyttää siltä, että kansainvälisen yleissopimuksesta piittaamattomuus on virkavallankäytössä hallitseva.

Kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskeva KANSAINVÄLINEN YLEISSOPIMUS

3. Jokaisella on tutkittaessa rikossyytettä häntä vastaan oikeus täysin yhdenvertaisena seuraaviin vähimmäistakeisiin:

a) saada viipymättä ja yksityiskohdittain hänen ymmärtämällään kielellä tieto häntä vastaan nostetun syytteen luonteesta ja syistä;

b) saada riittävästi aikaa ja mahdollisuuksia valmistella puolustustaan sekä neuvotellakseen itse valitsemansa oikeudenkäyntiavustajan kanssa;

c) saada asiansa käsitellyksi ilman kohtuutonta viivytystä;

d) olla läsnä oikeudenkäynnissä ja puolustautua henkilökohtaisesti tai itse valitsemansa oikeudenkäyntiavustajan välityksellä; jos hänellä ei ole oikeudenkäyntiavustajaa, saada tietää hänellä olevan oikeus tällaiseen; sekä jokaisessa asiassa, jossa oikeudenmukaisuuden etu sitä vaatii, saada määrätyksi itselleen oikeudenkäyntiavustaja, minkä tulee tapahtua maksuttomasti siinä tapauksessa, että häneltä puuttuu varoja maksaa siitä;

e) kuulustella tai antaa kuulusteluttaa niitä todistajia, jotka kutsutaan todistamaan häntä vastaan ja saada hänen puolestaan esiintyvät todistajat kutsutuiksi ja kuulustelluiksi samojen olosuhteiden vallitessa kuin häntä vastaan todistamaan kutsutut todistajat;

f) saada maksuttomasti tulkin apua, jos hän ei ymmärrä tai puhu tuomioistuimessa käytettyä kieltä;

g) olla tulematta pakotetuksi todistamaan itseään vastaan tai tunnustamaan syyllisyytensä.
- - -

* Toistan selvityspyyntöni.

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Kalevi Kannus
Lähetetty: 29. lokakuuta 2007 14:44
Vastaanottaja: 'anne.holmlund@intermin.fi'
Kopio: 'ritva.viljanen@intermin.fi'; 'markku.salminen@poliisi.fi'; 'jukka.riikonen@helsinki.poliisi.fi'; 'palaute@helsinki.poliisi.fi'; 'palaute@tampere.poliisi.fi'; 'aapo.nuotio@tampere.poliisi.fi'; 'hannu.kallioniemi@tampere.poliisi.fi'
Aihe: Selvityspyyntö

Kalevi Kannus

* * *

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: PALAUTE HELSINKI [mailto:palaute@helsinki.poliisi.fi]
Lähetetty: 30. lokakuuta 2007 15:18
Vastaanottaja: Kalevi Kannus
Vastaus: Selvityspyyntöön

Hei!
Viesti on lähetetty edelleen tiedoksi.
Terveisin
Helsingin poliisilaitos
Tiedotus
- - -
OK. perästä kuulunee .. KKs

(kaikki lainattu osoitteesta:http://www.promerit.net/forum/index.php?topic=614.0)

oge
oivariina

Joka puolella siitä kirjoitellaan.
Mikä helvetti on hometalo, jossa asuu vapaaehtoisesti 11 vuotta ? Jos se olisi helvetti, niin tuo narri ei olisi jäänyt siihen sekunniksikaan. Varsinainen gladiaattori. Onneksi sai laajennettua tajuntaansa tuon putkareissun ansiosta. Putka on jo aika lähellä helvettiä.

Vain typerys huutelee ogen suulla tuollaisia kommentteja! Lue jätkä kaikki mistä MLH on kirjoittanut niin tajuat että hometalohelvetti ei suinkaan ole se asumisaika tai edes omistusaika vaan oikeuden metsästämiseen mennyt ajanjakso. KOMMENTOI VASTA KUN OLET KASVATTANUT JÄRKEÄ PÄÄHÄSI JA TAJUAT YHTEISKUNNAN KOUKEROISTA.

plop, plop, plop
Kyseessä lainkäytön korruptio?
« Vastaus #26 : Tänään kello 01:23:25 »

--------------------------------------------------------------------------------
-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Kalevi Kannus
Lähetetty: 30. lokakuuta 2007 13:17
Vastaanottaja: 'anne.holmlund@eduskunta.fi'
Kopio: 'ritva.viljanen@intermin.fi'; 'jukka.riikonen@poliisi.fi'; 'aapo.nuotio@tampere.poliisi.fi'; 'hannu.kallioniemi@tampere.poliisi.fi'; 'palaute@helsinki.poliisi.fi'; 'palaute@tampere.poliisi.fi'
Aihe: Lainkäytön korruptio?

Arvoisat tämän viestin vastaanottajat

Onko ”koulukiusaajan asteelle” jääminen poliisin ammatillinen kelpoisuusehto?

TEHYn työtaistelu-uhkan yksi ongelmista on hoitoalan henkilöstöön kohdistuva väkivalta työpaikoilla. Perushoitaja Maijaliisa Hiekkasen kokemus poliisikäytännöstä antaa pelottavan kuvan poliisin harjoittamasta ruumiillisesta ja henkisestä väkivallasta, tässä tapauksessa n. 60-vuotiaaseen naiseen kohdistettuna.

Miten poliisitoimi, joka kiusaa ja kiduttaa vähäväkisintä osaa kansalaisista, voisi antaa takuut kansallisesta turvallisuudesta ja yhdenvertaisuudesta lain edessä?

Onko Suomi enää turvallinen maa asua edes rehelliselle kansalaiselle?

plop, plop, plop
KOMMENTOI VASTA KUN OLET KASVATTANUT JÄRKEÄ PÄÄHÄSI JA TAJUAT YHTEISKUNNAN KOUKEROISTA.

Olen korjaillut homevaurioita eri taloista, monin eri tavoin.

Sehän on maailman helpoin homma. Ottaa homeen pois tai tappaa sen. Tappamiseen on monta eri keinoa esim lämmitys, tuuletus tai kuivaus. Home kasvaa vain kapealla parametrialueella, missä kosteus, lämpötila, ilmanvaihto ja materiaalit ovat kaikki tietyssä parametri-ikkunassa. Valitettavasti esim kastunut villa seinän sisällä, Suomen kesän lämpötiloissa, on tässä ikkunassa.

Oma tapauksensa on sitten monttuun rakennetut talot. Voi korjata, mutta ei kannata, kun homehtuvat uudestaan.

En ymmärrä miten yhteiskunta liittyy talokauppoihin. Ei ostajan tarvi olla asiantuntija; riittää kun pyytää asiantuntevan tyypin mukaansa.

OGE:

plop, plop, plop kirjoitti:
KOMMENTOI VASTA KUN OLET KASVATTANUT JÄRKEÄ PÄÄHÄSI JA TAJUAT YHTEISKUNNAN KOUKEROISTA.

Olen korjaillut homevaurioita eri taloista, monin eri tavoin.

Sehän on maailman helpoin homma. Ottaa homeen pois tai tappaa sen. Tappamiseen on monta eri keinoa esim lämmitys, tuuletus tai kuivaus. Home kasvaa vain kapealla parametrialueella, missä kosteus, lämpötila, ilmanvaihto ja materiaalit ovat kaikki tietyssä parametri-ikkunassa. Valitettavasti esim kastunut villa seinän sisällä, Suomen kesän lämpötiloissa, on tässä ikkunassa.

Oma tapauksensa on sitten monttuun rakennetut talot. Voi korjata, mutta ei kannata, kun homehtuvat uudestaan.

En ymmärrä miten yhteiskunta liittyy talokauppoihin. Ei ostajan tarvi olla asiantuntija; riittää kun pyytää asiantuntevan tyypin mukaansa.

Jos väittelytaitosi ovat tuota leikkaa/liimaa luokkaa. Niin pysy poissa kirjoittamasta. Teet itsestäsi vain tyhmän oloisen vaikka sitä et olisi.

Jätäkö tahallasi tärkeimmät argumentit huomioimatta muiden kirjoituksista ja tartut semanttisiin pikku detaileihin. Besserwisser?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat