Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tekevälle sattuu ja tapahtuu.... heh!

Putkakertomuksia

Sivut

Kommentit (55)

oivariina
Tekevälle sattuu ja tapahtuu.... heh!

Putkakertomuksia
No voi sun stana.

Ootko se lassia häiriköivä mielipuolinen Maija-Liisa vai?

http://www.iltalehti.fi/keskustelu/post ... ID=2865562

Re: Laki ei oo oikeutta
Lähetetty: 27.2.2007 10:54

Uutinen 27.2.2007

Keskisuomalainen asianajotoimisto on haastettu Suomen valtion kanssa yhteisvastuullisiin vahingonkorvauksiin 22.2.2007 Helsingin käräjäoikeudessa. Korvausvaatimus lainvastaisten virkamenettelyjen ja – asianajomenettelyjen tuottamista vahingoista. Haasteen jättämisaikana korvausvaatimus 453.000 euroa. (Asianajotoimiston asianajaja taas on haastettu vastaamaan kunninaloukkausrikossyytteistä Äänekosken KäO:ssa 18.4.2007.)

Kyseessä on ns. Kivelän hometalojutun jälkipyykki. Uhrit (Hiekkaset) voittivat koko juttupaketin ns. toisella kierroksella 2002-2003. Ulosottoviraston ja pankin asianajotoimiston yhteisellä mielivaltahankkeella kirjaimellisesti kumottiin lainvoimaisten tuomioiden oikeusasema; heidät ryöstettiin puille paljaille! Lainvoimaisesta saatavasta (= kauppahinta korkoineen, 80.000 euroa maaliskuussa 2003) ei saatu euron senttiäkään. Em. asianajaja kirjoitti 26.3.03, ettei ”myyjä edes aio suorittaa mitään..” Vouti ei ryhtynyt kaupanpurkua täytäntöönpanemaan, eikä valvonut lainvoimaisia saatavia. Myyjä päästettiin pakoon vastuitaan... sitten pankki ryösti (Hiekkasille maksettavaksi tuomitut) vahingonkorvausvarat omien luottotappioidensa paikkaamiseen, mm. hometaloluottojen korkoihin yli 8.600 euroa. (Äänekosken KäO:n tuomiot 1199,1196/10.6.2002, Vaasan HO 625/19.5.03)
Jo neljä vuotta ovat uhrit odottaneet tämän vääryyden korjaamista. Tuhannet kansalaiset ovat kauhistelleet tätä oikeuden vääristelyä; viranomaisten puolueellisuutta pankkia kohtaan. Viranomaiset (mm. KäO) ovat estäneet Hiekkasia saamasta käsiteltäväksi näitä jatkovahinkoja. Valtion vastuu virkamiesmenettelyjen tuottamuksista on kiistaton. Sama pätee asianajovirheisiin. Virkamiehellä enempää kuin asianajajalla ei ole oikeutta rikkoa perusoikeus 2,6, 21 § säädöksiä, saati muita alempia lakeja.

Adekvaattiset jäljet ja vastuutahot ovat ilmeiset. Äänekosken KäO teki tuomiovirheen 28.1.2000, ryhtyi kansliatuomion ratkaisuun laajassa hometalojutusssa. Valitusasiassa Vaasan hovioikeus ryhtyi kurinpalautukseen; syksyllä 2001 koko juttupaketti aloitettiin ”aakkosista” käräjäoikeudessa. Tällä toisella kierroksella ostajat (Hiekkaset) voittivat jutut. Jutun käsittelyyn syntyi n. 3 vuoden aiheeton pitkitys ja kasvavat vahingot, (= perusoikeus 21 § rikkomus).
Tuomiovirhe (A) tammikuussa 2000 käynnisti vahinkotrendin, joka kaupanpurun (B) täytäntöönpanotilanteessa 2003 sinetöityi lopulliseksi vahingoksi: ostajille syntyi uusi laajentuva vahinko: aiheeton menettämisseuraamus. KäO:n tuottamus oli myös tämä: se hylkäsi ostajien vaatimuksen saada hometalon myyjän omaisuus takavarikkoon 28.1.2000. Niinpä myyjä vuonna 2001 hävitti omaisuutensa: myi asunnon, osti toisen. Uusi asunto oli/on piippua myöten osuuspankin rahoittama, myydyn asunnon pääomat ovat teillä tietymättömillä, esitutkinta salailee seikkoja. Myyjä siis hävitti kaikki ne varat, jotka sai kaupassa Hiekkasilta, teki itsensä ”maksukyvyttömäksi”... Asianajotoimisto oli petkuttanut niin Hiekkasia kuin käräjäoikeuttakin: salannut sen,, ettei kaupanpurkua voisi tehdä, koska myyjän omaisuus oli kankkulan kaivossa, (uusi) asunto pantattu pankille! Hiekkaset saatettiin kestämään turha oikeudenkäynti!

Ulosottovirasto harjoitti törkeää puolueellisuutta. Tuomoissa 1199 KäO, 625 HO, ostajilla ei todettu mitään virhettä kaupassa tai luottoasiassa. Heillä oli lainvoimaisten tuomioiden mukaisesti yli 110.000 saatava kiinteistöä koskien (kauppahinta + vahingonkorvaukset). Pankilla oli (samaa kiinteistöä koskien) 33.000 saatava + soviteltu tuottokorko, ei oikeuta prime-eikä viivästyskorkoon. Hiekkaset olivat siis ekonomisesti nettosaajia, perusteiden tasolla voittajia. Vouti taas valvoi kiihkeästi tuottamuspankin etua, aeemaa ja ekonomiaa! Alkeellisinkin matemaattinen kyky, ja oikeustaju oli voudilta hukassa. Kyseessä on räikeä mielivalta, perusoikeusrikkomus. Hiekkasten kohtelu (=saattaminen hometalon lopulliseen velkavankilaan – sen perästä, että he 7 vuotta kestäneen, ja kaksi kierrosta kärsityn käsittelyn jälkeen olivat juttujen voittajia) ei ole MINKÄÄN VALTAKUNNAN OIKEUTTA.

Jutun kantaja vaatii riita-asian juttujen voittajana lainvoimaisten tuomioiden mukaista oikeusasemaa. Sekä tuotettujen vahinkojen, pitkitysten ja aiheettomien menettämisseuraamusten korvausta laillisine viivästyskorkoineen. Yli 10 vuoden aikana vahingot ovat kumuloituneet maksimaalisiksi.
Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen tuomiot Suomen valtiolle, mm. pitkitetyistä prosesseista ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin loukkaamisista velvoittavat Suomen valtiota korjauksiin. Tämä juttupaketti edustanee räikeimpitä näyttöjä mm. viranomaisten mielivallasta ja puolueellisuudesta pankkilaitosta kohtaan. Jutussa on haastettu kuultavaksi mm. kaksi käräjätuomaria, kolme rikospoliisia, kihlakunnanvouti, kaksi asianajajaa.
27.2.2007 Maijaliisa Hiekkanen

Google -->

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=Mai ... =Hae&meta=

Poliisi osaa kyllä keinot joilla voi saada ihmisen mielipuolisuuden tasolle lain suomin puittein.Vapauden menetys ei näköjään riitä,pitää viedä vielä inhimillisyys.

Leisola

No voi sun stana.

Ootko se lassia häiriköivä mielipuolinen Maija-Liisa vai?

En ole.

Pidän kyllä Lassin jutuista. Olen lukenut niitä täältä jonkun verran.

Tuo on sairasta.

Itse joskus ainakin poliiseihin uskonut, ja oikeuteen.

Nyt tuntuu että pitäisi suojella itseään poliiseilta, tappaa vaikka.

Kyllä, poliiseilla ja poliitikoilla on muita suurempi valta juuri siksi että he pystyisivät kontrolloimaan juuri tällaisia tapahtumia.

He ovat epäonnistuneet.
Itse näen poliisit nykyään enemmänkin suurimman osan hyväksymänä rikollisjoukkiona, jotka rankaisevat muita rikollisia heidän alueellaan, ja jotka tulee perääsi jos suojelet itseäsi yhdeltä jäseneltä. Jotkut kai ovat kohteliaitakin, jotkut kenties tahtovat tehdä jotain hyvää.. Sanon että EI RIITÄ!

Poliisien valvonta on olematonta, rangaistukset olemattomia ja niin edespäin.

Tahdotko paremman maailman lapsillesi? Tahdotko tehdä jotain maasi vuoksi?

Kaappaa aiheetta poliisi, pidä sitä päiviä jossain betonimontussa omassa kusessaan. Anna kuitenkin välillä ruokaa ettei ihan sairaana pidetä.. voit kuulustella ja kirjoitella sitten kuulustelupöytäkirjaan mitä huvittaa, kutsu kaveri kattomaan ja jos kaveri ei tykkää, kutsu joku toinen. Vapauta, ja totea samalla että ei pahalla muistella, kai nyt sitten pidät turpasi kiinni?

Paljonkohan normaali henkilö siitä saisi linnaa? Vertaa paljonko ko. poliisit mokomasta kärsivät? Linnaa? Haha, ei edes sakkoja varmana!

Asutaan mekin kyllä aika paskassa maassa! Ja vielä tätä pitäs sodan aikana puolustaa! voi jeesus sentään!

Kyllä melkein tekisi mieli sitoa oikein iso naulapommi ko. kavereihin kiinni, antaa hetken kauhistella, ja sitten muuttaa miehet läjäksi reikäistä lihaa.

Eilen luin tuosta jutusta, ja kyllä pisti miettimään voiko Suomen oikeuslaitokseen oikeasti luottaa. Tuomion olisi pitänyt mennä näin:

Hiekkasille korvattavaksi koko menetetty summa miinus pankin saatavat. Näin ei olisi missään vaiheessa voitu mitään perinnän osaa saada koskemaan Hiekkasia, mutta kun ei. Onhan tätä päällekkäisyyttä nähty ennenkin, maksetaan tukia joita verotetaan samalla yms kummallisuutta, mutta tuossa on kyllä härskiyden huippu: tuomitaan huijauksesta ja todetaan myyty omaisuus lähes arvottomaksi, ja sitten peritään vielä korvauksia ensisijaisesti syyttömiltä...

Tekee mieli kysyä, voiko pankki hävitä Suomessa oikeudessa? Pistää kyllä vihaksi tuollainen, mutta tarttuukohan valtamedia aiheeseen... epäilen.

Olisiko jossain nähtävillä oikeuden päätös, ts. voiko pankki tosiaan pimittää saatavia jollain perusteella? Vai menikö homma niin että myyjä ei liittynyt sinänsä pankkiin, jolloin saatavat pitäisi saada "varattomalta"? Mutta jos oikeus toteaa pankin syylliseksi huijaukseen, minun tuomioni olisi tämä: Pankki korvaa kaiken, riippumatta siitä saako pankki saataviaan takaisin tältä "varattomalta" henkilöltä.

Dark Serenity

Asutaan mekin kyllä aika paskassa maassa! Ja vielä tätä pitäs sodan aikana puolustaa! voi jeesus sentään!

Eipä taida kohta olla puolustajia. Hyvät miehet menivät jo!

Pankkeja on Suomessa hyysätty liikaa 1990-luvun alusta saakka. Laman aikana valtio antoi pankeille avoimen piikin tukien suhteen. Niin ei olisi pitänyt tehdä. Tukien vastineeksi valtion olisi pitänyt ottaa pankkien osakkeita, kuten muistaakseni Norjassa taidettiin tehdä. Pankit olisi pitänyt laittaa vastuuseen holtittomasta lainapolitiikastaan 80-luvun lopussa. Huonosti hoidetut pankit olisivat saaneet mennä konkurssiinkin. Vain piensäästäjien varat olisi voinut korvata valtion varoista.

oivariina

Joka puolella siitä kirjoitellaan.

Sinä tuosta olet lähinnä kirjoitellut.

Itse en saanut edes käsitystä että mistä oli kyse. Mutta kohta:

"vaikka en ole mikään arkajalka, vaan erittäin kovia kokenut nainen, karaistunut mitä kauheammissa kärsimyksissä, 11 vuoden hometalohelvetin kurimuksessa, enkä tietyllä tavalla enää pelkää ketään enkä mitään. Näet, kun on katsonut kuolemaa silmiin kerta toisensa perästä, sitä ottaa elämänkin realistisesti. - Kuolema on se päätepysäkki, johon Elämän juna vääjäämättä pysähtyy."

Mikä helvetti on hometalo, jossa asuu vapaaehtoisesti 11 vuotta ? Jos se olisi helvetti, niin tuo narri ei olisi jäänyt siihen sekunniksikaan. Varsinainen gladiaattori. Onneksi sai laajennettua tajuntaansa tuon putkareissun ansiosta. Putka on jo aika lähellä helvettiä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat