Seuraa 
Viestejä847

Miten joku voi sijoittaa alumiiniakkuun .
Oikeat tutkimuslaitokset käyttävät miljardeja saadakseen lyijyakut korvatuksi.
Ei ymmärrä

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

No, olihan "Leijonan kita" TV-ohjelmassakin lähellä, etteivät sijoittaneet kolmen miehen yritykseen valmistaa rannekellokännyköitä. Miehillä oli valmiina peräti kipsimalli laitteesta. Olikohan kukaan kertonut heille, että Samsung aikoo tuoda ihan toimivan kellokännykän markkinoille tämän vuoden lopulla:

http://www.infosyncworld.com/news/n/3338.html

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42764

Ihmiset ovat aina olleet lääpällään, kun joku on luvannut helppoa rahaa. Ei se jollekin varakkaalle ole sen kummempi juttu sijoittaa muutama tonni tuollaiseen, kun jätkälle syöttää ostoksilta yli jäänyt kolikko pajatsoon. Onhan niitä olemassa esimerkkejä siitäkin, että tyhmältä kuulostava firma on oikeasti keksinytkin jotain ja tuhatkertaistanut osakkeensa arvon vuosikymmenessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muistattako sen Aivoima -esittelijän Leijonan kidassa ?

Yksikään kuulijoista ei tainnut ymmärtää mistä oli kyse, vaikka istuivat samanlaisessa tilanteessa itsekin juuri sillä hetkellä. Kysehän oli siitä että pannaan tavalliset ihmiset luomaan sisältöjä. Leijonan kidassa sekä leijonat että keksijät ovat juuri tämmöisiä. Tosi-tv tekee viihdettä, Leijonan kita viihdettä ja bisnestä, aivoimassa pelkästään bisnestä.

Muistaako kukaan tätä ? Ymmärsinköhän itsekään oikein. Esitelmöijä ei osannut kertoa kovin hyvin, mutta loistava potentiaali siinä olisi. Itse asiassa netissä on paljon tuommoisia yhteisöjä, ollut jo vuosia. Ne tekevät erinomaista jälkeä. Siinä on voimaa kun sata tuhatta ihmistä antaa ideansa jonkun tuotteen kehittämiseen. Open source on myös vastaava, mutta rajoittuu vain softaan.

Jos Leijonan kitaan tulisi joku ehdottamaan, että hei, otetaan muutama rikas tyyppi, esitellään niille ideoita Idols-tyyliin, ja tehdään siitä tv-show.

Vastaukset olisi luultavasti "Ei semmoinen toimi", "mitä jos joku alkaa tekemään samanlaista".

"Saanko 80% viidellä tuhannella ? En ? Siinä tapauksessa en ole kiinnostunut"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat