Seuraa 
Viestejä45973

Taas sapuskaa morkataan.
Mistähän kaveri tietää miltä vauvan kakka maistuu?
Onko joku teistä maistanut?

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1449663

Gordon Ramsay: Suomi-ruoka on sontaa!
29.10.2007 23:40
Huippukokki Gordon Ramsay ei Suomen-vierailullaan jättänyt epäselväksi mielipidettään paikallisesta ruokakulttuurista.

MTV3:n Sanna Kiiski maistatti suomalaisia perinneruokia kokille, joka aloitti haukkumalla karjalanpiirakat ja munavoin.

- Syötättekö näitä hevosille ja aaseille, vai syötte ihan kotona, särmikkäistä kommenteistaan tunnettu kokki aloitti.

Leipäjuusto ei saanut sen maireampaa arvostelua, ja lakkojen lisääminen kokonaisuuteen sai Ramsayn sylkemään maistiaiset lautaselle.

- Käytättekö te tätä golfiin, kun tämä on näin kovaa? Voi hyvä Jumala, tämä on kuvottavaa, Ramsay voihki.

Huonoimmat arvostelut sai kuitenkin mämmi, jota Ramsay arvioi käytettävän seinäliisterinä.

- Tämähän on kuin vauvan kakkaa, helvetin pahaa, Ramsay kuvaili.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (138)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Olipa kumma veto Ramseylta. Yleensä hänellä on kaikesta pelkkää hyvää sanottavaa ja on aina niin kohtelias. Minä ainakin odotin, että hän kehuisi suomalaiset perinneruoat parhaaksi, mitä on ikinä maistanut.

Sitä paitsi ei suomalaisia perinneruokia voi kehua gourmet-elämyksiksi. Karjalanpiirakat ja munavoi tai kotijuusto ovat silloin tällöin syötynä ok, mutta eivät ne maullaan loista. Ovat toki osa suomalaisia perinteitä ja sikäli arvokkaita, mutta kyllä Suomessa parempaa ruokaa osataan tehdä kuin perinneruokamme.

Hänelle olisi pitänyt tarjota kuoripottuja ja tillilihakastiketta. Sekä makaroonilaatikkoa ja maksalaatikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kytoann
Seuraa 
Viestejä2042

Miksi kaikki haukkuvat maksalaatikkoa? Se on yltäkylläisin meidän perinneruuista.
Riisiä, siirappia, maksaa, rusinoita! Munia ja maitoa, voita! Se tuo mieleen renessanssiajan, linnat ja juhlat.

Vauvankakka on muuten vaaleaa, ei ollenkaan mämmin väristä. Ei tuo Ramsay tiedä mitään.

Tyhmyydelle minä olen vihainen kuin rakkikoira; mutta viisaus ei ole kaikille suotu.

Neutroni
Miksi siitä pitäisi stressata, jos joku moukkamainen sammakonsyöjä on tuota mieltä eikä osaa sitä kohteliaammin ilmaista?

On näitä moukkia ollu muutama muukin.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Neutroni
Miksi siitä pitäisi stressata, jos joku moukkamainen sammakonsyöjä on tuota mieltä eikä osaa sitä kohteliaammin ilmaista?

Koska se on ulkomainen ja vielä julkkis. Mikä voisi olla tärkeämpää, kuin mitä ulkomaiset julkkikset ajattelevat Suomesta?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42665
Maukka Perusjatka
Neutroni
Miksi siitä pitäisi stressata, jos joku moukkamainen sammakonsyöjä on tuota mieltä eikä osaa sitä kohteliaammin ilmaista?On näitä moukkia ollu muutama muukin.

Miten se muuttaa tilannetta, vaikka kaikki taatelintallaajat ja sammakonsyöjät kilvan määkisivät meikäläisen ruuan huonoutta? Miksi pitäisi kuunnella jotain mukahienoa ulkomaanelävää sen sijaan, että ratkaisisi omilla aisteillaan mikä on hyvää ja mikä ei? Menkööt McDonaldsiin tai Ähläm Kebabiin sitten, jos Suomessa on pakko käydä eikä täkäläistä ruokaa siedä. Typerä on pahasta ruuasta numeroa tehdä, kyllä ainakin meille se opetettiin jo alakoulussa, ja siellä se ruoka sentään oli oikeasti mitä oli.

Neutroni
Maukka Perusjatka
Neutroni
Miksi siitä pitäisi stressata, jos joku moukkamainen sammakonsyöjä on tuota mieltä eikä osaa sitä kohteliaammin ilmaista?On näitä moukkia ollu muutama muukin.Miten se muuttaa tilannetta, vaikka kaikki taatelintallaajat ja sammakonsyöjät kilvan määkisivät meikäläisen ruuan huonoutta? Miksi pitäisi kuunnella jotain mukahienoa ulkomaanelävää sen sijaan, että ratkaisisi omilla aisteillaan mikä on hyvää ja mikä ei? Menkööt McDonaldsiin tai Ähläm Kebabiin sitten, jos Suomessa on pakko käydä eikä täkäläistä ruokaa siedä. Typerä on pahasta ruuasta numeroa tehdä, kyllä ainakin meille se opetettiin jo alakoulussa, ja siellä se ruoka sentään oli oikeasti mitä oli.

Huono mainos on pahks bisnekselle. Ehkäpä ulkomaalaiset valitsevat marketistaan muut juustot Valion sijasta. Ja, eihän sinne suomeen kannata lomalle mennä kun ruokakin on paskaa.

Rääväsuu haukkuu kaikki maailman ruoat, jotta saa kirjaansa kaupaksi. Yksi tapa tehdä rahaa. On muuten harvinaisen ärsyttävä tyyppi siinä ohjelmassaan.

Se on kyllä totta, että suomalainen perinneruoka on inhaa mielikuvituksetonta mähjää, ja että suomalaisten suhde ruokaan on ollut lähes näihin päiviin asti lähinnä pragmaattinen; syödään ihan viran puolesta, kun tässä nyt kerran ollaan. Voi tietenkin kyseenalaistaa Ramsayn suorasanaisuuden tehokkuuden, koska moinen rehellisyys vain nostaa uhmakasta vastarintaa. "Hyväähän tämä on perkele!" huutaa maanpuolustushenkeä uhkuva suomalainen, ja hörsii hampaat irvessä klimppisoppaansa.

Kyllä epämiellyttäviä totuuksia Suomessakin siedetään, kunhan niitä kerrotaan vain naapurimaista, joita synkästi kadehtien vihataan.

No ei esim. mämmistä kovin moni suomalainenkaan pidä. Jos meinaa kehuja saada, on naurettavaa tunkea mämmikuppia kenenkään naaman eteen kehujen toivossa.

Sitten itketään kun taas haukuttiin...

Höh.. kait se vaan sitten on makuasia. Ketä nyt tollasen v*tun snobin mielipiteet ees kiinnostaa kysynpä vaan

Itse pidän kotimaisesta sapuskasta iha helkutisti, joku karjalanpaisti, porkkanalaatikko, puolukkahillo ja rieska, savulohi ja pottuja, ja sit viel jotain mustikkapiirakkaa ja lakkoja & vaniljakastiketta jälkkäriks, ni ei miule paremmast ees väliks.

edit: ja todellakin, miks suomalaiset tunkee aina tota mämmiä joka saakelin maistajan eteen, halutaan vissiin että meijä ruuat haukutaan paskaks
Mämmin kanssa kyl onnistuu.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Kuukkeli
No ei esim. mämmistä kovin moni suomalainenkaan pidä. Jos meinaa kehuja saada, on naurettavaa tunkea mämmikuppia kenenkään naaman eteen kehujen toivossa.

Sitten itketään kun taas haukuttiin...


Eiköhän iltapäivälehden toimittaja saanut juuri sellaisia kommentteja, kuin toivoikin, kun keksi alkaa Ramseylle syöttämään perinneruokia.

Mun mielestä mämmi sokerin ja kerman kera on herkkua mutta ei sitä tarvi syödä liian usein, mämmi on pääsiäisen ajan perinneruoka ja se riittää. Jos mämmi näyttääkin paskalta niin yhtälailla lager-olut näyttää kuselta, vaan silti se on suosittua Suomen ulkopuolellakin.

Suomalaisen ruoan perisynti on usein se, että käytetään liikaa suolaa, ja liian arkaillen muita mausteita. Mutta kyllä suomalaisesta perinneruoasta ja kotimaisista aineksista erittäin hyvääkin saa, se on ihan kokista kiinni.

En minäkään kaikista ulkomaisista tai sen puoleen kotimaisistakaan ruokalajeista pidä, mutta eipä minun tarvitse niitä moittiakaan. Makuasiat kun ovat makuasioita. Jos ei tykkää, ei tarvitse syödä.

Kyseisellä asiantuntijalla on vain tainnut nousta pissi päähän, ja toimittaja on ihan sensaatiohakuisesti saanut mitä halunnutkin. Aivan sama, en kyseistä tapausta tarkemmin tiedä, eikä kyllä kiinnostakaan.

Ja mämmi on oikeasti hyvää, sanovat mitä sanovat. Eikä mielipiteelläni ole mitään tekemistä maanpuolustushengen kanssa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42665
Maukka Perusjatka
Huono mainos on pahks bisnekselle.No jaa, eipä tuo perinneruokien vienti taida olla kansantaloutemme kivijalka kuitenkaan.

Ehkäpä ulkomaalaiset valitsevat marketistaan muut juustot Valion sijasta.Jos nyt joku Valion juustoja ostaa ja niistä pitää, tuskin hän lakkaa pitämästä sen takia, että joku pelle ei pidä mämmistä.

Ja, eihän sinne suomeen kannata lomalle mennä kun ruokakin on paskaa.

Harvapa tänne ruuan takia tulee, tai siksi matkaansa peruu. Kyllä se on perverssin ilmaston ja matalan asukastiheyden viehätys, joka jengiä tänne vetää.

No, mitä tuolle sitten voi? Hävitetäänkö historiasta kaikki maininnat perinneruuista ja kriminalisoidaa niiden valmistus ja myynti. Ehkä sillä saisi vähän lisämainetta, että Suomen kirkko julistaisi fatwan ruokamme pilkkaajaa kohtaan ja miljonan euron palkinnon sille joka tuo rienaajan pään pantavaksi seipään nokkaan senaatintorille. Varmaan seuraavan sammakonsyöjän lausunnot olisivat jo "no on tämä ihan hyvää" -linjalla, ja mämmin vienti lähtisi räjähdysmäiseen kasvuun.

HMV
yhtälailla lager-olut näyttää kuselta

Kannattaa käydä lääkärissä, nimittäin tuollainen kusen vaahtoaminen ja poreilu on taatusti epänormaalia.

P.S. Pintahiivaa sen olla pitää.

SAMAEL
HMV
yhtälailla lager-olut näyttää kuseltaKannattaa käydä lääkärissä, nimittäin tuollainen kusen vaahtoaminen ja poreilu on taatusti epänormaalia.

P.S. Pintahiivaa sen olla pitää.

Kyllä se lagerolut muistuttaa kusta siinä kuin mämmi paskaa.
Minulla ei ole lääketieteellistä koulutusta enkä osaa sanoa mikä on vialla jos paska muistuttaa mämmiä mutta ei sekään normaalia ole.

Pintahiivaoluet on toki myös hyviä.

Tulee mieleen erään espanjalaisen ex-työkaverini sanat pyttipannua syödessään:

"I feel like a pig"

Kieltämättä aika osuvasti sanottu

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat