Seuraa 
Viestejä45973

Kun kylmäfuusiossa deuterium pakataan palladiumin sisään ja palladiumia kohti lähetetään vety-ytimiä,

niin silloinpas palladiumin atomeista vapautuu energiaa eli tilaa kohti palladiumin sisälle pakattua deuteriumia,

joka taas aiheuttaa fuusion, koska deuteriumin atomit eivät pääse laajenemaan normaalisti.

Esim. auringon laajenevat atomit saavat aikaiseksi lasketun kaltaisen paineen auringon keskustaan, josta sen seurauksena vapautuu energia-aaltoja.

Hmm, niin ja kun auringon laajenevat atomit siis pysyvät samassa nipussa jo laajenemisen takia, niin atomeista auringosta ulospäin vapautuvalla energiallahan nuo atomit vänkäävät sen lisäksi vielä kohti auringon keskustaa, joka vielä lisää painetta jne.

Tietyssä vaiheessa tuo prosessi on edennyt siihen vaiheeseen, että atomit laajenevat räjähdyksenomaisesti ja niistä avautuva energia liikkuttaa atomien ytimet kohti entisen tähden keskustaa, jonne syntyy yksi iso energiakeskittymä eli musta aukko eli iso atomi.

Ja näin pallaudiumia kohti tulevat vetyatomin ytimet saavat pallaudiumin atomeista vapautumaan energiaa, jolla energialla pallaudiumin atomit vänkäävät kohti keskellä olevaa deuteriumia, jolloin deuteriumiin saadaan aikaiseksi fuusioreaktio-ilmiö.

;):)

Ps. huomaa miten ajatus elää jopa viestin aikana.

Sinäkin ehdit vielä mukaan kaiken ajatuksen hiomiseen.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Fuusioreaktiossahan käytetään voimakkaita magneetteja, jotka pitävät plasman irti reaktorin seinämistä.

Ajatellaanpa ajatukseni mukaisesti magneettien atomeja, jotka myös laajenevat ja joista myös vapautuu tilaa eli energiaa.

Magneeteissa nuo atomit vain ovat jonoon järjestyneinä, jolloin sitä tilaa eli energiaa vapautuu enemmän tiettyyn suuntaan ja näin syntyy magneettikenttä.

Ja kun fuusioreaktorin sisään syötetään energia-aaltoja, jotka hankautuvat raskaiden vetyatomien ulospäin työntyviin energia-aaltoihin, niin silloin aina vain kauempana atomin ytimestä käyvät energia-aallot sekoittuvat toisten atomien energia-aaltoihin,

jolloin normaalisti atomien ulkokehällä olevat energia-aallot alkavat muuttua tiheämmiksi ja tiheämmiksi, kunnes fuusio toteutuu.

;):)

Tokihan magneeteista avautuva energia eli tila myös sekoittuu tuohon plasmaan, mutta jatkuva magneettienkin atomien laajeneminen ja atomeista avautuva tila, pitää tuon plasman irti reaktorin seinämistä.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pummi
Diudi dänbum. Stumpulimpum, tänksorum.

Huopelakis railokka rehamersika yrkäle! Oleki dänbum kulareita ohtojekin? Ole mui hurakit miniski pahkil tolas

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat