Seuraa 
Viestejä45973

Onko niitä?

Itellä ainakin monta ideaa on syntyny känässä. Myös muutamia desing juttuja.
Kynää ja paperia esiin ja muistaa raapustaa ne ylös.
Foorumillakin juttu luistaa paremmin.

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

On niitä. Kun ei ryyppää joka viikko, kerran kuussa otetut kohtuulliset känät vahvistaa sydäntä ja puhdistaa verisuonia- eli alentaa sydänkohtauksen riskiä. Känni on kohtuullinen silloin kun ei seuraavana päivänä ole jälkimyrkytystilaa... se meinaa että maksa huhkisi liikaa metaboloimisen kans. Tulee rasvamaksa.

Säännöllisempi taas nostaa verenpainetta ja tihentää pulssia, se on huono juttu. Pieni hiprakka varmaan tekeekin luovaksi, mutta tuskin kukaan totaaliset naamarit ottanut on järin luava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkoholi tuo useimmille nauttijoilleen hyvän olon, lievittää jännitystä ja ahdistusta,laukaisee sosiaalisia jännitteitä -mitä meillä suomalaisilla on tunnetusti aika paljon- sekä luo tunnelmaa. Se vähentää estoja ja vahvistaa sukupuoliviettiä. Se on monille portti harmaasta arjesta toiseen todellisuuteen kuten muutkin päihteet. ...viineillä on sitten omat hyvät vaikutuksensa prosyanidiinien taiminkälieneiden takia.
välillisiä positiivisia "terveysvaikutuksia" voi sitten kukin keksiä. Sosiaalisen pääoman kasvu jossain tapauksissa? ainakin jos enemistö omaa ikäluokkaa juo. näin esimerkiksi.

Säännöllinen yksillä käväisy nostaa palkan noin 5% korkeammaksi kuin niillä jotka eivät käy yksillä.

Asiallisesti käytettynä (mitä se kullekkin sitten tarkottaa, sen tietää vaan jokainen itse) vähentää stressiä ja lisää luovuutta. Alkoholihan vaikuttaa impulsiivisuutta lisäävällä tavalla. Paras positiivinen vaikutus lienee se että kännissä on kivaa (vaikka oletkin ääliö).

h&h
Ahteri
Punaviinin flavonoidit. Vai mitä nyt olivatkaan?
Alkoholin flavonoideja?

alkoholissa näitä ei ole mutta punaviinissä kylläkin

Alkoli on hyvä desinfiointiaine eli sen nauttija on sisäisesti puhtaampi, pullollinen vastaa n. yhtä Raamatun lukua.

Bonuksena on vielä fyysiset vaikutukset. Kun pari päivää heittää kurkkupaskaa, saavat vatsalihakset mukavasti treenausta.

Ihan vaan kuriositeettina, punaviini ja pajarit ei sovi ollenkaan yhteen, punaviinin sisältämien tanniinien takia (joka reagoi thc:n kanssa epäsuotuisasti). Voip tulla melkone päänsärky jos oot puol pulloa punkkua kumonnut, ja erehdyt hatsit polttaa

Maukka Perusjatka
Onko niitä?

Suomalaiset juntit poistavat junttigeenejä geenipoolista juuri alkoholin avulla. Mahtava liuotin. Aplodit sille.

Alkoholi on (veden ohella) yksi vanhimmista lääkkeistä; useimmat nestemäiset lääkkeet sisältävät nykyisinkin alkoholia.

Itse en olisi selviytynyt elämästä "hengissä" ilman alkoholia.

Mottoni onkin: Ilo ilman viinaa on teeskentelyä!

PS: Tämän ei tarvii olla kenenkään muun motto!

Mielialaahan se nostaa, joskus kun on levännyt ja vireä. Hiprakka on silloin mukava.

Uupumukseen se ei auta, vaikka silloin sen mielialaa nostavaa vaikutusta kaipaisi. Sauna ja olut ei nyt maistunut vaikka muuten olisikin pienen juhlan aihetta elämäntilanteen muutoksen vuoksi

Tarkkailija
Mottoni onkin: Ilo ilman viinaa on teeskentelyä!

Näin on. Vanha sanonta pitää paikkansa. On raskasta olla ihmisjoukossa kireässä jännitystilassa kädet täristen. Siitä toivoo pääsevänsä pois mahdollisimman nopeasti. Sen takia koulun käyntikin oli yhtä helvettiä. 6 tuntia jännittyneenä oleminen käy jo voimien päälle. Ne pakolliset esitelmät olivat suorastaan kidutusta. Onneksi olen päässyt vanhemmiten eroon pahimmasta kahvikuppineuroosista.

Nuorena aikuisena kokeilin joskus hakea naista tanssiin selvinpäin. Ei siitä tanssista mitään tullut, kun jännitin niin, että jalat alkoivat täristä. Sellainen mies tuntuu vastapuolestakin vastenmieliseltä.

Onneksi karaoke rantautui Suomeen 90 luvulla. Se jos mikä kehittää itsevarmuutta ja vaikka se sujuukin parhaiten pienessä sievässä, ei sen jälkeen enää pelkää esiintymistä. Ensimmäinen kerta pelotti, mutta kun ajan kanssa tottuu, niin sitä tekee jo mielellään.

Muistan, kuinka erään kaverin tyttöystävä houkutteli minua siihen ja vastustelin ja sanoin, että en uskalla. Laitoin kuitenkin lapun vetämään ja ajattelin, että kun nimeni kuulutetaan, ilmoitan, että en tulekaan.

Onneksi tuon tyttökaverin vuoro tuli ennen minua ja hän lauloi niin nuotin vierestä kuin vain voi. Silloin huokaisin, että eihän tässä mitään pelättävää olekaan.

Alkoholin käyttö

- saattaa kasvattaa sinulle pitkät karvaiset korvat, jotka huomaat vasta seuraavana aamuna, kun ne alkavat tuskallisesti häipyä
- alentaa itsekritiikkiäsi, voit aivan rauhassa ladella totuuksia läsnäolevista
- estää sinua brassailemasta hienoilla ja pitkillä sanoilla, joita muiden on vaikea ymmärtää (esim.: "suuryritysrypäs", "karnevaalikaravaani", "spesialistipsykologi")
- mahdollistaa uusien asioiden kokemisen - esim. pikku flänässä on vaikea sanoa: Kiitos, ei minulle seksiä, ei juuri nyt. Tai: "Mutta enhän minä osaa laulaa..." - vai mitä, Ertsu?

Onhan siinä alkoholissa niitä negatiivisiakin vaikutuksia, mutta tämän ketjun otsikossa kysyttiinkin positiivisia.
Tuota viimeistä lausettasi en ymmärtänyt. Voisitko vähän selventää ?

Tai: "Mutta enhän minä osaa laulaa..." - vai mitä, Ertsu?

Karaokessa useimmin ensikertalainen yrittää luistaa esiintymisvastuusta sanomalla ettei osaa laulaa. Jos on vähän pohjia, noita maagisia kieltosanoja ei tule lausuneeksi ja niin sitä on sitten mikissä kiinni...

En siis väittänyt ettet osaisi laulaa, varmasti osaat.

Miss Baker
Karaokessa useimmin ensikertalainen yrittää luistaa esiintymisvastuusta sanomalla ettei osaa laulaa. Jos on vähän pohjia, noita maagisia kieltosanoja ei tule lausuneeksi ja niin sitä on sitten mikissä kiinni...

Sehän sitä itsevarmuutta kehittääkin, että on siinä mikissä kiinni. Parin kolmen tuopin jälkeen on itsekontrolli kuitenkin vielä hallussa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat