Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Sen Mikko Lilius ja kumppanit osoittivat todeksi jälleen kerran. Heille kaikille valtio maksoi palkkaa enemmän kuin Nokia johtajalleen Kallasvuolle. Hienoa, että Suomen Valtio ei ole köyhä, vaan reilu työntekijöitään kohtaan. Olen ylpeä voidessani omalta osaltani veronmaksajana näyttää että täältä pesee ja pärjätään tässä ihan kotimaisin voiminkin, ilman noita multikansallisia öykkäreitä.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kommentit (7)

Yksityistetään seuraavaksi ilma, mutta monopoliyhtiöksi.

Laskutus perustuu vuosittain hengitettyyn ilmaan.

Nerokasta.

Huomautan, että Suomi oli maatalousyhteiskunta vain vähän aikaa sitten. Lypsytaito on säilynyt hieman muuntuneena ja parhaiten sen hallitsevat poliitikkojen juottovasikat.

On suoraan sanoen kurja katsella kuinka valtionyhtiöiden johtoon ilmestyy näitä kuppaajia imemään niitä tyhjäksi. Suorastaan oksettaa lukea ja kuunnellä puheita, ettei voi mitään kun ovat osakeyhtiöitä ja näin puhuvat tyypit, joilla on valta päättää miten osake-enemmistöllä valtaa käytetään.

Näitä aikoja elelemmmme, hyi saatana, ja kuuntelemme tyhjiä puheita energiasta.

Niin, voihan se vaan olla niinkin että tämä suomenkin maatalous on tarkotuksella ajettu alas, jotta tultas riippuvaisemmiksi muista tahoista..

Valtio on yritys, jonka palveluja (ja tuotteita) sinun on pakko ostaa, ja jonka puolesta sinun on pakko vaikka tappaa (tai kuolla).

Aslak
Tehkää veronmaksajille palvelus , ampukaa nuo.

Niin mekki ammumma mejän leipää kuppaavat pevot, surutta.


Samanlaisia olette kuin nuo. Tapatte mieluummin karhut, sudet ja ahmat kuin annatte omien tulojenne laskea. Voiton maksimointia, kaikki tyynni.

SAMAEL
Valtio on yritys, jonka palveluja (ja tuotteita) sinun on pakko ostaa, ja jonka puolesta sinun on pakko vaikka tappaa (tai kuolla).

Korjaan lausuntoani:

Valtio on alueellinen monopoliyhtiö, jonka tuottamia palveluja sinun on pakko ostaa, ja jonka nimissä sinun on pakko vaikka sotia. Monopoliyhtiö valtio on lisäksi "oikeusjärjestyksenä ja hallitsemiskoneistona toimiva pakkoyhteisö, joka onnistuneesti vaatii itselleen fyysisen väkivallan käytön legitiimiä monopolia määrätyllä maantieteellisellä alueella".

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat