Seuraa 
Viestejä45973

Brittiläinen Telegraph listasi 100 merkittävintä elävää neroa.
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... ble128.xml
Mielenkiintoinen lista. Onko niitä todellakin 100? Entä Onko joku jäänyt puuttumaan?

Ja eikö muistakin lista ole liian iso?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

43= Mohammed Ali (American) Boxer
43= Osama Bin Laden (Saudi) Islamicist
43= Bill Gates (American) Businessman

Tosi pätevä lista, voi helvata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähän häilyvä sana tuo nero kun katsoo listaa.

Nelson Mandela nerojen listalla? Jos kysyttäisiin kuolleita neroja niin olisiko listalle Martin Luther King tai Malcolm X? En usko, vaikka heidän saavutuksen mustien rotusortoa vastaan ovat aivan verrannollisia Mandelan toimiin. Kaikki kunnia kuitenkin Mandelalle.

Matt Groening...Hmm koska piirrettyjen tekijää voidaan pitää nerona?

Muhammed Ali - Mitä nerokasta hän on tehnyt

jne... jne...

Noh tosiaan lista on koottu kyselystä, joka on lähetetty 4000 englantilaiselle, joten noista itselleni tuntemattomista nimistä saattaa löytyä hevospoolon, kriketin, rugbyn tai jalkapallon pelaajia myös. Tiede"nero"-listaa tuo ei kuitenkaan vastaa. Aloillaan hyvin pärjänneiden lista ehkä, mutta ei välttämättä neroja. Näin ainakin mielestäni.

Ai Dolly Partonkin on nero? Eipä ole tullut koskaan mieleen. Dalai Lamakaan ei minusta ole nero, eikä Steven Spielberg. Listan yhdenkään muusikon neroudesta en mene takuuseen. Mutta paras vitsi on Henry Kissinger, voi Kristus.

Heh, mielenkiintoinen lista. Hemmetisti kaiken maailman muusikkoja ja hengellisiä johtajia, mutta vaan pari fyysikkoa.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Ainakin englannin kielessä sana nero on kärsinyt inflaation ja taitaa olla myös suomen kielessä. Kuka tahansa, joka saa aikaan jotain menestyksellistä edes hieman omaperäisellä tai muista poikkeavalla tavalla on nykyään nero. Miltei nero! Huutomerkin kera.

Tossakin listassa Hofmannin nimi kirjotettu väärin. Hofmann kyllä kieltämättä kuuluu tollaselle listalle, samaten Groening, Tarantino, Zimmer, Hawking ja olihan siellä muitakin mutta löyty myös jotain aivan kummallisia. En kyllä ymmärrä mitä niin nerokasta esim. Muhammed Ali on tehnyt. Noh, kai toi joku muotitietoinen lista sitten on olevinaan...Hofmann kyllä rulettaa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat