Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Nyt joku paskataudin bakteeri tulee ja tappaa ihmisiä, myös tietenkin hoitsujen lakko.

Kohta uhrataan ihmisiä kunnian ja 500 euron takia.

Onhan noita ennenkin tapatettu ja uhrattu.

Iso-Britaniassa tohon bakteeriin kuollut jo 90, suomessa vasta 3.

Muistakaa jos syötte antibiotteja ja rupee paskattaan, niin kannattaa mennä lääkäriin.

Kommentit (12)

tiäremiäs
Nyt joku paskatautibakteeri tulee ja tappaa ihmisiä, myös tietenkin hoitsujen lakko. Kohta uhrataan ihmisiä kunnian ja 500 euron takia. Onhan noita ennekin tapatettu ja uhrattu. Iso-Britaniassa tohon bakteeriin kuollut jo 90, suomessa vasta 3. Muistakaa jos syötte antibiotteja ja rupee paskattaan, niin kannattaa mennä lääkäriin.

Kyllä sillä 7500000000, mitä Pakko-Lutherilaisuus ja Pakko-Ruotsitus (sama PX mutta eri nimen alla) maksaa/vuosi, muutaman hoitajan palkan maksais. Mutta ilmeisesti maan johdon mukaan kuollut suomalainen on arvokkaampi kuin keinotekoinen vähemmistö.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Tää on sairaanhoitajien juoni. Irtisanoutuvat nyt ja kun tarpeeksi immeisiä on kuollut, niin ei tarvitse juuri töitä tehdä - sitten on hyvä palata töihin paremmalla palkalla. Ja sama taas tietenkin uudestaan, jos alkaa liikaa kahvitauot häiriintymään työtehtävillä.

Harvemminhan sitä ihmishengilla kiristetään lisää palkkaa.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Helkatin hyvä homma, ja jopa sattu " lentsu" oikejhan aikhan ,juuri
sopevasti lakon alle.

Muuten mikä son se sairhanhoitajien lakko ? Nehän kuulemma menevät kuitenki osa töihin , helevetin lakkoko se semmonen on ?
Sillonko on lakko, son lakko eikä yksikhän mene töihin ja sillä siisti , paskaako vaivasista
kuolkhon , kuolee ne kuitenki. Vaikka raanakkona lasaretissa makkaisin ja lakko tulis , en huutas rikkureita töihin , en vaikka viimisijä vetelisin.

Kuinkahan monta syytettä nostetaan lakkolaisia kohtaan kuolemantuottamisesta? Kiristystä on. Nyt TEHY leikki ihmishengillä. Tuota lakkoahan ovat suunnitelleet jo ennen vaaleja http://www.tehy.fi/viestinta/tehy-lehti ... n_matkassa
Kovasti puheenjohtaja on pulskan näköinen. Ehtiiköhän edes käytännön töihin? Tai siis tietääkö ylipäätään, mistä on kyse. Hallitusta on turha huudella apuun. 24% palkankorotusta on aivan käsittämätön. Muut tyytyvät 12%, joka sekin on mielestäni ylimitoitettu.

Kuka ostais auton tältä, tai ylipäätään luottaisi. Pikkaisen pyöreähkö, eli siis hyvin toimeentuleva puheenjohtajan palkoilla [size=75:n0i2kvjt](siis vain minun mielipiteeni ao. henkilöstä. Huivi viestii samaan sukupuoleen kiinnostumisesta, samoin kello oikeaassa ranteessa ja vain yksi sormus vasemmasa nimettömässä)
[/size:n0i2kvjt]
Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola (09) 5422 7012
Kuva ja yhteystiedot ovat julkisia http://www.tehy.fi

Mielestäni on aika heikkoa maksaa niinkin huonoa palkkaa kuin suomessa ammattilaisille jotka ovat vastuussa ihmishengistä. ja jotkut hiton paperityöläiset vetää homona rahaa vain sen takia, että niiden työ tuottaa rahaa. Raha on valtiolle tärkeämpää kuin kansalaisten terveys. Pieni jenkkilä tämäkin maa.

pointless
Mielestäni on aika heikkoa maksaa niinkin huonoa palkkaa kuin suomessa ammattilaisille jotka ovat vastuussa ihmishengistä. ja jotkut hiton paperityöläiset vetää homona rahaa vain sen takia, että niiden työ tuottaa rahaa. Raha on valtiolle tärkeämpää kuin kansalaisten terveys. Pieni jenkkilä tämäkin maa.
Viitsisitkö lukea osoitteen http://www.kuntatyonantajat.fi/index.as ... tmp=kt2006
Työnantaja- ja palkansaajapuolella samat tilastot
Sairaanhoitajan keskiansiot ovat 2 500 euroa/kk
Melko mukavasti kuitenkin, ja tuohon kun vielä 24% päälle, niin vielä mukavammin.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Mitä se ratijossa selevitti , niin son suomi työn tuottavuuessa euroopan kärkimaita, siellä ruottin sveitsin ja norjan seurassa.
Mutta annappa olla ko mitathan palkkojen ostovoimalla, niin tiputhanki jonnekki romanian, espanjan ja muitten surkimusten joukhon, niin muut paitti se Lilijus.
Niin että tehy nyt vain on ihan oikeassa, palkkoja pitäs laitaluvulthan
nostaa , niin että ostovoimaki kiikkus ruottin ja sveitsi ja eeglannin tasolle.
Varraa siihen killa olis, senhän nuo optiot ovat osottanhet.

Kuulkaas nyt. Ei tämä ripuliepidemia ole sairaanhoitajien juoni.

Kyllä takana on kaikkivoiva paperiteollisuus. Paprun menekki ja hinta on ollut niin huono, niin huono. Pieni Euroopan laajuinen ripuliaalto, niin jopahan alkavat ainakin pehmopaperikoneet hyrrätä.

Tämä ei liity kyllä mitenkään tähän lakkoon ...

Mutta mikäli sairaanhoitajille maksettaisiin Norjalaisten palkat, niin miksei sama palkkataso kuuluisi kaikille muilllekkin.

Miksi vain sairaanhoitajat saisivat Norjan palkat ...

Minäkin ottaisin mielelläni vastaan noin 45 %:tin palkankorotuksen, mikä olisi näin metallialalla edessä.
Olen sen verran tehnyt näitä keikkatöitä, että tiedän kyllä mitä siellä tienataan.

Eihän hoitajilla ole mitään velvollisuutta hoitaa sairaita. Suurin osa sairaaloiden potilaista on juoppoja, narkomaaneja ja läskejä. Hoitakoot itse itsensä. Suomessa on asuttu 10 500 vuotta ja 99% tuosta ajasta sairaat ovat saaneet tulla toimeen omillaan tai jonkun poppaukon joikuja kuunnellen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat