Seuraa 
Viestejä45973
[size=150:oj3tysai]Folke West naimisiin [/size:oj3tysai]

1.11.2007 3:26

- Olen onnellinen. Teen kaikkeni, jotta olisin hyvä vaimo sekä siviilissä että työssä. Kaikki varmasti sujuu hyvin, sillä rakastan Folkea erittäin paljon, Folke Westin vaimo Lene Marbel Benauides totesi Iltalehdelle.

HÄÄT Folke West ja Lene Marbel Benauides ovat nyt aviopari. (EERO LIESIMAA)
Pariskunta vihittiin eilen Helsingin maistraatissa.

- Halusin rauhoittaa elämäni, Folke West sanoi.

Folke tutustui 25-vuotiaaseen kuubattareen joukkokokouksessa, kun Fidel Castro piti vappupuheen vuonna 2003. Siitä alkoi seurustelu.

Folke kosi rakastaan vappuna, jolloin oli kulunut neljä vuotta seurustelun alkamisesta.

Rakastavaiset juhlistivat naimisiinmenoaan muutaman ystävän kanssa Helsingissä. Perjantaina pariskunta matkustaa Kuubaan, jossa he viettävät Lenen sukulaisten ja kuubalaisten ystäviensä kanssa hääjuhlat. Luvassa on juhlat myös Ruotsissa, jossa asuu useita Westin sukulaisia.

Pariskunta on asunut yhteistä kotia Kuubassa jo pitkään. Lene Marbel on työskennellyt ballerinana Tropicana Varoderossa. Tulevaisuudessa he muuttavat Panamaan.

http://www.iltalehti.fi/viihde/200711016789464_vi.shtml

Lämmittää sydäntä, kun lukee nuoren lemmen kukoistuksesta.

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän Folkella oikea ajatus on, mutta kumma että se löytää aina noita hevosnaamaisia ihmisiä käsikynkkään. Luulis että noin paljon matkustavalle joskus sattuis joku hyvännäköinenkin. Höh.

Onnittelut vaan Lenelle ja Folkelle! Se on hienoa, että nykyään suomalaiset miehetkin pääsevät ulkomaille naimisiin. Vielä 1970-luvulla vain suomalaisilla misseillä oli sellainen mahdollisuus. Lenen ja Folken pitäisi nyt vuokrata juna ja lähteä kiertämään ympäri Suomea, jotta kansa pääsee tutustumaan uuteen miniäänsä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat