Seuraa 
Viestejä45973

Jos voitte ylläpitää ajatuksen, yksinkertaisen ajatuksen, 17 sekuntia ilman ristiriitaa, niin toinen samanmuotoinen, samankokoinen, samanvärähteinen, samansävyinen tulee sen luokse vetovoimalain avulla. Ja tasan 17 sekunnin kohdalla nämä kaksi ajatusta liittyvät yhteen. Ne yhdistyvät, ja kun ne tekevät sen, energia laajenee, se on kuin palamispiste. Ja kun nämä kaksi ajausta yhtyvät ja palavat, voitte tuntea innostuksen tai kiinnostuksen kuplivan sisällänne. Ja tuolla 17 sekunnin hetkellä näistä kahdesta ajatuksesta, jotka olivat samaa, tulee yksi suurempi, kehittyneempi ja nopeammin värähtelevä ajatus.

Jos pystytte keskittymään tähän valitsemaanne ajatukseen vielä toiset 17 sekuntia, 34 sekunnin hetkellä, joka on vain kaksi kertaa 17 sekuntia, tämä nyt kehittyneempi ajatus vetää luokseen - toisen sanoen ajatukset vetävät toisiaan puoleensa. Ajatuksenne vetää toista ajatusta ja tuo toinen ajatus vetää sitä - luonteeltaan samanlaiset ajatukset yhdistyvät. Ja 34 sekunnin kohdalla nämä kaksi kehittyneempää ajatusta tekevät samoin, ne yhtyvät ja on taas palamispiste. Tässä kohtaa näistä kahdesta ajatuksesta tulee yksi, värähtelyssään korkeampi ja nopeampi. Jos voitte ylläpitää huomionne tässä kehittyneemmässä ajatuksessa, niin 51 sekunnin kohdalla, mikä on vain kolme kertaa 17, tapahtuu taas yhdistyminen, ajatusten yhteenliittyminen ja palaminen. Jos voitte pitää tätä kehittyneempää ajatusta vielä 17 sekuntia, sama asia tapahtuu, ja kun ylitätte 68 sekunnin pisteen, tapahtuu riittävän suuri palaminen, että se vaikuttaa fyysiseen ilmentymiseen.

Tämä kiva esitelmä jatkuu ja kokonaisuutena sen voi lukea täältä:

http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopi ... mforum=phk

ajattele positiivisesti, ole positiivinen, elämäsi täyttyy positiivisista asioista ja se säteilee ympäristöön, näin opetetaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat