Miksi suklaan syönnin jälkeen tekee mieli lihaa?
Miksi suklaan syönnin jälkeen tekee mieli lihaa?
klo 20:18 | 2.11.2007
Tämmönen kevyt kysymys. Itselläni tapahtuu niin, että kun syön ihan normi suklaata esim. fazerin sinistä niin sen jälkeen tekee erittäin paljon mieli lihaa, mieluusti jotain leikkelettä tai meetvurstia. Onko muut havainneet samaa ja mistä tämä voisi johtua? Suola-sokeri-tasapainosta?
Mä ku nuolasen vaimon suklaareikää nii se haluu sen jälkee "lihaa".
Kumma juttu.
Suklaan päälle maistuu bisse. Kumma juttu
Se on tuo makunystyröiden ärsytys ja jälkivaikutus, mikä tekee noita yhdistelmiä: Hapanimelä-juttuja.
Suklaa on muuten kalan kanssa hyvää. Sokerilla tai ilman. Gourmet-juttuja se.
Niin ja sokeroitu puolukka on hyvää possunlihan kanssa. Siis paistetun possun.
Itse tykkään hyvin paljon maitoa juoda suklaan kera. Vaikka vihaan maitoa juoda pelkästään, mutta suklaan kanssa se on jotain niin hyvää
En tajua miten joku voi haluta lihaa suklaan jälkeen, yök.
Maukka on oikeassa (kerrankin)- Maistelin Fazerin taloussuklaata ja nyt tekee taloudenhoitajaa mieli.
EDIT Pakko laittaa oikoluku päälle.
Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.