Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

tuossa törmäsin tällaiseen sivuun josta voi tarkistaa onko joku "sbottaajista" kävelyt puhelimen ohitse. Myös itse voi alkaa harrastamaan "sbottaamista" lataamalla java-ohjelma kännykkään.

Sivusto on siinä mielessä mielenkiintoinen että olisiko tuollaisella palvelulla/harrastuksella mahdollista löytää kadotettu puhelin jos bluetooth osoite on itsellä jossain tallessa? Jos sivuston kautta löytää missä kadotettu/varastettu puhelin löytyy niin riittääkö todisteeksi bluetooth osoite että voisi saada varastetun puhelimen takaisin?

olisiko tuollaisella palvelulla myös muita mahdollisia käyttökohteita vai onko kyseessä vain pelkkää energian hukkaaminen? jokaisessa bluetooth tuotteessa on kuitenkin eri osoite jonka mukaan laite voidaan tunnistaa kuten koneissa ip:osoite

http://www.botsbot.com

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (2)

David
Seuraa 
Viestejä8877
Liittynyt25.8.2005

GPS-puhelin varustetuna ohjelmalla, joka aika-ajoin lähettää koordinaattinsa valitsemaasi numeroon taitaisi olla helpoin konsti. Tuossa muuten idea puhelimen valmistajalle (Halloo Nokia). Kovakoodattuna tuollainen ominaisuus, jonka voi halutessaan kytkeä päälle salasanalla suojattuna voisi olla kätevä toiminto.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

tuossa sivustossa sbottaajat (harrastajat) puhelimen kanssa saavat ihmisten bluetooth osoitteita sekä puhelimien nimiä ja tästä jää tieto missä ko. puhelin on tavattu. (käyttäjästä ei siis ole mitään tietoa kuka hän on, mutta hän voi tarkistaa onko hänet sbotattu ilman liittymistä "harrastukseen" matkaan etusivulla).

tuossa sivustossa muut hoitavat tuon osoitteiden ylösottamisen (kuten jo aiemmin myös kerroin että itse voi myös alkaa ottamaan ylös osoitteita) ja ei tarvita mitään maksullista palvelua että saa tietoon missä varastettu bluetooth:a tukeva laite liikkuu.

jos nokia, palveluntarjoajat, tms. ottaisivat seurannan itselleen niin siitä todennäköisesti pitäisi sitten maksaa "nimellinen" korvaus vaikka laitteen olinpaikasta tietoa ei tarvita kovin useasti laitteen elinkaaren aikana.

perjaatteessa lasten vanhemmat voivat omien lasten puhelimista ottaa selville bluetooth osoitteen ja näin seurata missä lapset liikkuvat, olettaen tietysti että joku "sbottaajista" on liikkunut alueella.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat