Seuraa 
Viestejä45973

Dokumentissa tutustutaan Sanju Kumar Bhagatiin, jonka kaksoisveli eli hänen sisällään loisena 36 vuotta. 3,5-kiloinen sikiö poistettiin miehen vatsasta. Sillä oli vajaa kilo hiuksia, pitkät luut, hampaat, kynnet ja sukuelimet. Dokumentti 6.11.2007 klo 22.05.

Sairasta.. että oikein pitkät sukuelimet ja kilo tukkaa... Vänkä fiilis varmaan elää loisena 36 vuotta. Älyääköhän tuossa vaiheessa mitään? Pystyisiköhän se mitenkään elämään nyt kehon ulkopuolella vaikkapa lääketieteellisesti autettuna, kait se ihmiseksi luokiteltava yksilö kumminkin on.

Onko tuossa eettistä ongelmaa, kannattaako sitä yrittää pitää elossa?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

Haha. 4D-dokumentit eivät koskaan petä! Hyvä aihe, nytten naiset eivät voi vedota raskauteen koska miehetkin voivat tulla raskaaksi. Seuraavaksi tulee vissiin sitten tissi-trilogia, tosin se alkaa vähän kehnolla aiheella manboobseilla mutta sen jälkee vissiin pitäs laatu parantua. Ja muistakaa kattoa sunnuntaina alastonmallit nyrkkeilee jimiltä! Sielläkin näkyy tissejä! NAM!

Olen fiksu ja älykäs!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Vaikuttaa asialliselta dokumentilta. Ei lainkaan sensaation hakuisuutta tai häivähdystäkään sosiaalipornosta. Et muuten maininnut, miltä kanavalta dokkari tulee. Mikähän se voisi olla? Hmm, Prisma tuli jo eilen, se se ei ole..

Eipä sitä oikein raskaudeksi voi kutsua sanan varsinaisessa merkityksessä. Syntymää ei kuitenkaan tapahdu. Nimellä varmaan houkutellaan enemmän katsojia.

Erikoinen tapaus kieltämättä.
Syntymätön lapsihan on varsinaisessa raskaudessakin käytännöllisesti katsoen loinen, sillä äiti ei siitä mitään hyötyä saa irti ellei geenien kantamista seuraavalle sukupolvelle lasketa. Sekin murtuu keskenmenon tms. tapauksessa.

4D "dokumentit" muuttuvat aina vain mielenkiintoisemmiksi. En ole kuukausiin katsellut.
Kyseisen kaksosveli-dokun näin
Kyllä dokkareita kannattaa yhäkin katsella asiallisilta dokumentti ja asiaohjelma kanavilta ennemmin kuin viihteeseen suuntautuvalta neloselta.
Onhan näillä dokkareilla jonkinlaista kohu- ja vähän muutakin arvoa mutta harvoin niistä mitään elämää suurempaa irti saa. Saattavathan ne toisaalta herättää ajatuksia. "Onneksi en ollut minä..."

Ihmismieltä nyt useimmiten kiehtovat kaikenmaailman luonnonoikut.

Oliko sillä lois-kaksoiveljellä aivot (ja siten kenties myös tietoisuus)? Varmaan mielenkiintoinen elämä...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat