Seuraa 
Viestejä45973

tuli just sivusilmällä jälleen seurattua CSI sarjaa, ja aina on yhtä järjetön intro kuin aina ennenkin.... tällä kertaa huvipuiston vuoristoradan vaunun pyörä petti ja pari vaunua ihmisineen lens hupskeikkaa asfaltille tuhannen pillun päreiksi ja kaikkihan tietty kuoli heti. Nyt tulee paras kohta: KUKAAN EI KOSKENUT KEHENKÄÄN !! Siis niinku MITÄ VITTUA...?! Eli vaunu syöksyi ilmojen halki, ihmiset loukkaantui, päiväsaikaan vieläpä, ja oli paljon muita ympärillä..... ja sen sijaan että joku olisi mennyt auttamaan uhreja, soittanut ambulanssin paikalle, liikuttanut uhreja jne jne.... joku varmaan sarjan käsikirjoittajien SUURENMOISEN LOOGISEN JOHDONMUKAISUUDEN MUKAAN huusi että "HEI stop....... kukaan ei koske noihin, tää vaikuttaa sabotaasilta, parasta kai kutsua rikostukijat paikalle, näyttää muutenkin jo kuolleilta" tms ?!?!? Yks juttu on varma; mun lapset jos niitä joskus saan, eivät todellakaan katso tvtä...... uskomatonta millaista PASKAA sieltä tulee.... ja CSI on vielä SUOSITUSTA päästä..... verenpaine tais just nousta kattoon, jos kuolen, soittakaa rikostutkijat, älkää vaivatko kutsua ambulanssia ensin >_<

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Sinäkö hiplaisit "tuhannen pirstaleina" olevia ihmisiä? Jos niillä on kallot halki niin voinee turvallisin mielin olettaa ettei herra ambulanssiherra sille enää paljoa voi.

Vierailija

Mua ärsyttää siinä sarjassa se, kun ammattilainen selostaa toiselle ammattilaiselle kuinka kaikilla ihmisillä on erilaiset sormanjäljet yms. Ihan kuin se toinen ei sitä tietäisi.

Ja onhan se hauskaa, kuinka rikospaikkatutkija toimii oman hommansa lisäksi myös poliisina, lääkärinä, palomiehenä, kuolinsyyntutkijana sekä psykologina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat