Seuraa 
Viestejä45973

Tervehdys palstalaiset!
Lyhyesti ja ytimekkäästi: Haluaisin Linkkejä "herkullisimpiin" ateistit Vs. teistit keskusteluihin (siis tämän palstan keskustelut).

Olen uusi käyttäjä enkä keksinyt millä hakusanalla löytyisi ne pisimmät ja maukkaimmat jutut!

Kiitos jo etukäteen =)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Paljon yleisempiä, mutta samaa sarjaa ovat evoluutio vs. kreationismi -ketjut, joihin on kirjoitettu luultavasti kymmeniä tuhansia viestejä. Aloita vaikkapa lukemalla Evoluutio ja fossiilit -osiosta "Kiitos opettajille!" -ketjua. Se on alan klassikko. Suurin osa Evoluutio ja fossiilit -osastosta on samaa touhua.

Ateistit vs. teistit -ketjujakin on ehkä kymmeniä, määritelmästä riippuen. Ateismi-sanalla ja hiukan selaamalla löytyy. Teismi ei kovin monelle ole kirosana, ei siitä helposti tappelua synny. Ellei sitten ole fundamentalistinen teisti, eli yleensä kreationisti, siihen liittyviä ketjuja on Evoluutio ja fossiilit pullollaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos Kuukkeli! Päivä pelastettu =)
Kyllä, kyllä! Vasta kymmenisen sivua luettuna ja nyt jo joutuu jäähdyttelemään hetkisen

Nolottaa vaan kun töissä näitä luen ja ihmiset kummastelee kun yritän parhaani mukaan pidätellä naurua! (naurun pidättäminen tilanteissa missä nyt vaan ei ole suotavaa naureskella, on erittäin vaikeaa. Vielä kun tiedostaa tämän asian niin ruokkii vaan sitä repämiskynnystä =)

Juuh. Mutta nyt syömään tummaa pastaa ja marinoitua possua!
Ensin ruoka, sitten huvi =)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat