Juustolautanen ja viini

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kolmen litran pönikkä punkkua, Sicilia Solicello.

Pari lajia juustoa, salamia, raakakypsytettyä pekonia lautasella.

Siinäpä vasta mainio "hiukopala".

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Nam nam, oikeassa olet veikkosein. Käy muuten low carb tyyppiseen ruokavalioon mainiosti.
Lisäisin vielä tuoretta lämminsavulohta lautaselle ja vot !
Haittapuolena 3 punkkulitran jälkeinen "väsy"

Vierailija
sapetix
Nam nam, oikeassa olet veikkosein. Käy muuten low carb tyyppiseen ruokavalioon mainiosti.
Lisäisin vielä tuoretta lämminsavulohta lautaselle ja vot !
Haittapuolena 3 punkkulitran jälkeinen "väsy"

Kyllä se kahteen pekkaan menee. Mä suosin graavilohta, mut sitä ei nyt oo, harmi.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006
Kultamuna
sapetix
Nam nam, oikeassa olet veikkosein. Käy muuten low carb tyyppiseen ruokavalioon mainiosti.
Lisäisin vielä tuoretta lämminsavulohta lautaselle ja vot !
Haittapuolena 3 punkkulitran jälkeinen "väsy"



Kyllä se kahteen pekkaan menee. Mä suosin graavilohta, mut sitä ei nyt oo, harmi.

Jaa, kylmäsavustettu lohi on hyvää kyllä ja eiköhän miten kevyiden einesten jälkeen kuitenkin 3 litraa punkkua kyllä lihota energiamäärän puolesta ketä tahansa, vaikka muuten olisi miten liikuntaintoilija yms.

Edit. kirjoitusvirhe

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Hyvät on sapuskat. Hyväähän se graavilohikin on (edellyttäen, että on), mutta harvemmat punkut sen kanssa menevät - savustetun lohen kanssa sen sijaan monetkin punkut ovat ihan jees.

nimim.

Janssonin kiusaus uunissa

Mitenkäs tuo nyt liittyy viiniin tai juustoon? No juustoon liittyy, sillä raastin parmigiano Reggianon jämät joukkoon

Vierailija
Stinger
Kultamuna
sapetix
Nam nam, oikeassa olet veikkosein. Käy muuten low carb tyyppiseen ruokavalioon mainiosti.
Lisäisin vielä tuoretta lämminsavulohta lautaselle ja vot !
Haittapuolena 3 punkkulitran jälkeinen "väsy"



Kyllä se kahteen pekkaan menee. Mä suosin graavilohta, mut sitä ei nyt oo, harmi.



Jaa, kylmäsavustettu lohi on hyvää kyllä ja eiköhän miten kevyiden einesten jälkeen kuitenkin 3 litraa punkkua kyllä lihota eneriamäärän puolesta ketä tahansa, vaikka muuten olisi miten liikuntaintoilija yms.

Kiva kuulla sun "ääntäs". Maukka bannattiin eilen.
Ei sitä nyt kerralla kiskota ja ei todellakaan joka päivä.
Juustoa saatta kyllä mennä se 150g kerralla.

Mulla on paino nyt 89 eli ei hätää. Kohta ollaan kohdilla.

Itsekkin taidat viinistä tykätä. Joku kerto.

Lohi on mun herkkua.

Mä syön täällä suolapedillä grillattua kalaa yleensä kun kalaa tekee mieli.
Lohta en oo saanu vielä kauppaan hankkijalta. Norjalaista pakasteleohta tekis mieli.

Vierailija
Volitans
No juustoon liittyy, sillä raastin parmigiano Reggianon jämät joukkoon

Mitä juustoo toi on? Voimakasta?
Ei oo mulle tuttu, niin ku ei moni muukaan siellä nähtävä tuote.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006
Kultamuna
Stinger
Kultamuna
sapetix
Nam nam, oikeassa olet veikkosein. Käy muuten low carb tyyppiseen ruokavalioon mainiosti.
Lisäisin vielä tuoretta lämminsavulohta lautaselle ja vot !
Haittapuolena 3 punkkulitran jälkeinen "väsy"



Kyllä se kahteen pekkaan menee. Mä suosin graavilohta, mut sitä ei nyt oo, harmi.



Jaa, kylmäsavustettu lohi on hyvää kyllä ja eiköhän miten kevyiden einesten jälkeen kuitenkin 3 litraa punkkua kyllä lihota eneriamäärän puolesta ketä tahansa, vaikka muuten olisi miten liikuntaintoilija yms.



Kiva kuulla sun "ääntäs". Maukka bannattiin eilen.
Ei sitä nyt kerralla kiskota ja ei todellakaan joka päivä.
Juustoa saatta kyllä mennä se 150g kerralla.

Mulla on paino nyt 89 eli ei hätää. Kohta ollaan kohdilla.

Itsekkin taidat viinistä tykätä. Joku kerto.

Lohi on mun herkkua.

Mä syön täällä suolapedillä grillattua kalaa yleensä kun kalaa tekee mieli.
Lohta en oo saanu vielä kauppaan hankkijalta. Norjalaista pakasteleohta tekis mieli.

Kyllähän minulle alkoholipitoiset "virvokeetkin" maistuvat, ja punaviinikin siinä mukana. Norjasta ja Skotlannistakin viedään paljon Aasiaan lohta ja katkarapuja ja taitaa olla Chile sitten lohen suhteen sekä raakana, että kylmäsavustettuna yksi viejämaista suurimpia. Itselläni on noitten katkarapujen kuten rapujen suhteen yleensäkin, että suurin osa aiheuttaa niistä allergisen myrkytystilan eli en voi syödä sitten raakana esim. sushin muodossa. Onneksi sitten tämä autolautoilla keitettynä tarjottava laji, jota myös käytetään sushissakin raakana, käy ainoana äyriäisenä itselleni ilman allergisia reaktioita, joten voin sen alan herkkuja nauttia siinä mielessä kyllä, että pääsee vähän hajulle sen tyyppisistäkin herkuista.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006
skOh
Stinger
skOh
Kiljua, maksalaatikkoa ja karstaa



Sullahan herkut on...



Emmie nuita nauti listasinpa huvikC

No, hieman ajattelin, että jopas...

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Kultamuna
Volitans
No juustoon liittyy, sillä raastin parmigiano Reggianon jämät joukkoon



Mitä juustoo toi on? Voimakasta?
Ei oo mulle tuttu, niin ku ei moni muukaan siellä nähtävä tuote.

Se on sitä aitoa parmesania, sen nimen olet varmaan kuullut.

Vierailija
Stinger
Kultamuna
Stinger
Kultamuna
sapetix
Nam nam, oikeassa olet veikkosein. Käy muuten low carb tyyppiseen ruokavalioon mainiosti.
Lisäisin vielä tuoretta lämminsavulohta lautaselle ja vot !
Haittapuolena 3 punkkulitran jälkeinen "väsy"



Kyllä se kahteen pekkaan menee. Mä suosin graavilohta, mut sitä ei nyt oo, harmi.



Jaa, kylmäsavustettu lohi on hyvää kyllä ja eiköhän miten kevyiden einesten jälkeen kuitenkin 3 litraa punkkua kyllä lihota eneriamäärän puolesta ketä tahansa, vaikka muuten olisi miten liikuntaintoilija yms.



Kiva kuulla sun "ääntäs". Maukka bannattiin eilen.
Ei sitä nyt kerralla kiskota ja ei todellakaan joka päivä.
Juustoa saatta kyllä mennä se 150g kerralla.

Mulla on paino nyt 89 eli ei hätää. Kohta ollaan kohdilla.

Itsekkin taidat viinistä tykätä. Joku kerto.

Lohi on mun herkkua.

Mä syön täällä suolapedillä grillattua kalaa yleensä kun kalaa tekee mieli.
Lohta en oo saanu vielä kauppaan hankkijalta. Norjalaista pakasteleohta tekis mieli.




Kyllähän minulle alkoholipitoiset "virvokeetkin" maistuvat, ja punaviinikin siinä mukana. Norjasta ja Skotlannistakin viedään paljon Aasiaan lohta ja katkarapuja ja taitaa olla Chile sitten lohen suhteen sekä raakana, että kylmäsavustettuna yksi viejämaista suurimpia. Itselläni on noitten katkarapujen kuten rapujen suhteen yleensäkin, että suurin osa aiheuttaa niistä allergisen myrkytystilan eli en voi syödä sitten raakana esim. sushin muodossa. Onneksi sitten tämä autolautoilla keitettynä tarjottava laji, jota myös käytetään sushissakin raakana, käy ainoana äyriäisenä itselleni ilman allergisia reaktioita, joten voin sen alan herkkuja nauttia siinä mielessä kyllä, että pääsee vähän hajulle sen tyyppisistäkin herkuista.

Täällä oon nähny vaan norjalaista.

Jos ja kun tulet tänne niin tarjoon seafoodit jota et oo syöny.
Vastapalvelukseks käännöksestä.
Toivottavasti ei tuu rektioo. Kalaankin voidaan mennä ja off roadille.
Muutakin mukavaa voidaan tehdä, mitä paikalliset puitteet antaa periks.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
Liittynyt16.3.2005
Kultamuna
Kolmen litran pönikkä punkkua, Sicilia Solicello.

Pari lajia juustoa, salamia, raakakypsytettyä pekonia lautasella.

Siinäpä vasta mainio "hiukopala".

[korkkauksen ääni] Tota noin, taidan tästä häippästä jo... [/korkkauksen ääni]

Gravity sucks.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat