Seuraa 
Viestejä45973

Tästä ei taida olla pitkään aikaan havainnoitu mitään uutta? Voisiko sellainen kuitenkin olla olemassa?
Tällainen linkki löytyi: http://adsabs.harvard.edu/abs/2000A%26A...360..991B

Asian tiimoilta, ks. kohta "Mythology": http://en.wikipedia.org/wiki/Dogon

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sirius C (eli Anu)
Tämä Sirius-tähtiperheen komas jäsen kohosi kolmannesta ulottuvuudesta Sirius-siirtymän aikana. Vaikkakaan tiedeyhteisö ei ole vielä vahvistanut Sirius C:n olemassaoloa, niin afrikkalainen Dogon-alkuasukasheimo tietää tästä kiertolaisesta Sirius A:n ympärillä. Dogonit kutsuvat tätä kiertolaista nimellä Enome Ya.
Yksi niistä planeetoista, joka kiersi Anu-tähteä (Sirius C:tä) ei saavuttanut kohoamista silloin kun se tähti, joka jäi neljänteen ulottuvuuteen, ei myöskään sitä tehnyt. Tuo kyseinen planeetta on Nibiru. Annunakin koti-planeetta. Nibiru sinkoutui kohotus tapahtumassa ulos Siriuksesta ja myöhemmin oma aurinkomme (Ra) sieppasi sen ja sinkosi sen jälleen takaisin Siriukseen ja näin se on tähän päivään asti ollut kahden aurinkokunnan välinen kiertolainen ja kiertää elliptisellä radalla. Nibirun kokonaiskiertoaika näiden kahden auringon välillä on suunnilleen 3600 vuotta.

hanion
...Nibirun kokonaiskiertoaika näiden kahden auringon välillä on suunnilleen 3600 vuotta.Sehän kulkee vallan hirmuista vauhtia planeetaksi.

HMV
hanion
...Nibirun kokonaiskiertoaika näiden kahden auringon välillä on suunnilleen 3600 vuotta.Sehän kulkee vallan hirmuista vauhtia planeetaksi.Oliskohan tästä avuja:

viewtopic.php?f=6&t=20747

...kun tapahtumat ovat ohi, teidän värähtelynne nousee, teidän tiheytenne myöskin kevenee ratkaisevalla tavalla...

...Aika on rajaton, aika on mittaamaton. Sitä voidaan pätkiä sekunteihin, minuutteihin ja niin edelleen. Ja planeetoille se kytketään kirtoliikkeeseen. Jokaisella planeetalla on oma värähtelynsä mukainen aika ja oman energiakenttänsä säätämä aika...
Ajalla on ulottuvuuksia, se on pysähtynyttä aikaa, jossakin se kiitää hirvittävällä nopeudella, jos sitä mitattaisiin. Aika on samantyyppinen käsite kuin avaruus, siihen ei löydy minkäänlaista kaavaa, ellei sitä rakenneta tai ellei se rakennu planeetan, aurinkokunnan, liikkeitten mukaan. Silloin siinä aurinkokunnassa on oma aikansa, ja se on hyvin tarkasti määritelty planeettojen keskinäisillä kiertoradoilla, liikkeillä ja niin edelleen. Se on tarkka, se aika, ja se on sen aurinkokunnan aika, vain sen aurinkokunnan aika. Toisissa saattaa olla aivan erilainen aika mittaustavaltaan, ja kosmoksen aika on mittaamaton.
... silloin kun olemme teidän aurinkonne vaikutuspiirissä, niin meidän aika on sama kuin teidän aurinkokunnassanne. Me olemme rajankulkija, kun me siirrymme teidän aurinkokunnastanne pois, siis hipaisemme, niin meidän värähtelyn muuttumatta, meidän aikamme venähtää... on vaikea ymmärtää, siellä teillä kun on pysyvä aika. Meidän kiertoratamme pituus on hieman yli kolmetuhatta kuusisataa vuotta, ja siellä toisessa päässä pyyhkäisemme muita maailmoita. Se on niinkuin teillä on kesä-aika ja talvi-aika.

...meidän ja teidän välillä on värähtelytasoero.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
hanion

...meidän ja teidän välillä on värähtelytasoero.
Pelkäänpä, että se ei ole ainoa tasoero meidän ja teidän välillä...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42730
MITÄ?
Mitä sä oot vetäny?Jutuista päätellen sen täytyy olla niin kovaa kamaa, jota ei tämän planeetan huumehemmoilta löydy. Lienevät harmaa-asuiset Siriuksen pahikset myyneet jotain tosijytyä kamaa, joka nostaa värähtelytasot aivan kosmisiin sfääreihin asti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat