Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Katsoitteko TV:stä tänään 13.35 MTV3.doc: Ilmastonmuutos: Totta vai tarua?
Ilmaston lämpeminen ja hiilidioksidimäärä johtuvatkin puhtaasti auringosta, ja koko ilmastonmuutos- (ja arvatenkin myös ympäristönsuojelu) ovatkin vain kapitalismia vastaan suunnattu vasemmiston salaliitto jota johtaa ympäristöliike. Ympäristönsuojelu onkin vain karhunpalvelus kehitysmaille ja köyhille, jotka eivät pysty käyttämään kalliista uusiutuvasta energiasta tuotattua sähköä ja saavat kuolemaan johtavia keuhkovaurioita risujen poltosta, koska eivät voi käyttää halvalla kivihiilellä ja öljyllä tuotettavaa sähköä. Eli itse asiassa kapitalismin herrat; suurteollisuus, varsinkin öljy- ja kivihiiliteollisuus ja teollisuuden oikeuksia ajava oikeisto, USA:n republikaanit etunenässä ovatkin varsinaisia köyhien hyväntekijöitä.
Tämä oli tämän dokkarin sisältö lyhykäisyydessään.

Odotan seuraavaksi toista puolueetonta dokkaria jossa todetaan otsonikerroksen ohenemisen ja pienhiukkasten maailmanlaajuisesti (muuallakin kuin risunpolttajamaissa) aiheuttamien sairastumisten ja kuolemien sekä muiden teollisuuden, energiatuotannon ja liikenteen aiheuttamien ongelmien johtuvankin auringosta, kuten varmasti on.
Tästä syystä ympäristönsuojelusopimukset on heti poistettava ja ympäristöjärjestöt lopetettava pikimmiten. Vapaa kapitalismi, teollisuus ja oikeisto pelastavat maailman, eläköön!

Kommentit (4)

Katsoin kyllä. Mutta ei siinä mitään uutta ollut. Sitä on koko ajan kerrottu, että sitä mieltä on sellaiset "tiedemiehet", jotka saavat rahansa kertomalla kauhujuttuja maailmanlopusta.
Kun ei uskonnolliselta pohjalta enää pysty vakuuttamaan ihmisiä uhkaavalla maailmanlopulla, niin on vaihdettu tilalle kauhukuvat ilmaston lämpenemisestä. Täälläkin on ollut hurjia juttuja merien nousemisesta ja muusta katastrofista. Eipä ole Merenkurkussa näkynyt meren pinnan nousua, aina vain maa kohoaa, kuten ennenkin.

Ulmas
Odotan seuraavaksi toista puolueetonta dokkaria...

Oikeastaan samat tyypit noita muitakin aiheita ovat käsitelleet...

Katsopas tämä pätkä:

http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search

(aloita Pt.0:sta, siinä kerrotaan Durkinin aiemmasta tuotannosta ja siitä, kuinka hän on jokaisesta dokkaristaan joutunut syytteisiin yms. valehtelusta, tutkimusten vääristelystä, käyrien väännöksistä yms. ja kuinka samat tyypit ovat ennen puolustelleet CFC-kaasuja ja passiivista tupakointia. Sitten osissa 1-2 haastatellaan itse Durkinia dokkarin virheistä -> loppu on debattia eri toimijoiden edustajien välillä).

Osat 0 (esipuhe) ja 1-2 (haastattelu) ovat aivan ehdotonta katsottavaa, jos haluaa keskustella dokkarin puolueettomuudesta.

Joidenkin mielestä ilmastonmuutos, tai pikemminkin CO2-päästöjen osuus siihen, on Margaret Thatcherin keksintö. Hänen pitkänä pääministerikautenaan Englannissa oli paljon hiilikaivostyöläisten lakkoja, ja niitä vastaan piti kehittää jotain todella vahvaa ydinvoiman puolesta - keksittiin teoria ilmastonmuutoksesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat