Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Saimme taas esimerkin TJT:n ja muiden kretiinien tyylistä.

Heitetään suoria valheita ja paetaan niihin vastaamatta.

Tässä muistin virkistyksesi yksi viesti, johon TJT ei uskaltanut mitenkään vastata, vaan aloitti uusien valheiden tulvan.

Et siis kyennyt kommentoimaan tätä Diaboliksen viestiä, vaan väänsi solvaamiseen tapasi mukaan. M.O.T

Lisää luettavaa. TheologyWebissä kirjoitteleva Kirk Bertsche, fyysikko ja työskennellyt radiohiili AMS laboratoriossa, on tuottanut tällaista:

The expert who prepared and measured the RATE samples is convinced that the RATE coal samples were contaminated in situ. Coal is “notorious” for contamination, due to uranium which is often in or near the coal (especially a problem for N. Australian coals), from humic acids which are almost always present, and from microbial growth. The best coal dates reportedly come from anthracites with glassy surfaces, which have given dates as old as 70k years, or about 0.02 pMC.

It is also possible that the coal samples were contaminated while in storage for an indeterminate time in a DOE geology lab refrigerator (1). Geology labs often have elevated levels of radiocarbon due to tracer studies, neutron activation studies, and dust from uranium-bearing rocks. Carbon is highly mobile and contamination can spread through an entire lab and persist for decades (4). (I have seen a badly contaminated sample which was traced to storage in a geology lab refrigerator.)

The diamond samples were difficult to graphitize, and apparently required some modifications to the normal procedure (1). This likely increased the contamination. In addition, the samples themselves were reportedly pitted and appeared to have been subjected to previous analyses of some sort. Nevertheless, the 5 deep-mine diamond samples were only slightly above background levels (0.01 to 0.07 pMC after background subtraction), while the 7 alluvial samples ranged from 0.03 to 0.31 pMC after background subtraction. Subsequently, this lab has inserted diamond directly into an ion source, eliminating the graphitization process, and has measured much older dates (unpublished). Taylor and Southon have measured 0.005 to 0.03 pMC by the same technique, which they interpret as their instrument background (2). This gives strong evidence that the RATE diamond samples were contaminated, either by previous testing or by graphitization.

Thus it is clear that the previous peer-reviewed radiocarbon AMS measurements can be explained by contamination, mostly in the graphitization process. The recent RATE coal samples were probably contaminated in situ, and the diamond samples were either contaminated in the graphitization process or by previous analyses. In any case, other coal and diamond samples have been measured at essentially the instrument background levels, giving no evidence for intrinsic radiocarbon. RATE’s claim that all carbonaceous material contains intrinsic radiocarbon is not supported by the data.
_________________

Näitä asiallisia ja vastaamattomia viestejä on palsta tulvillaan eli TJT on todella Täysin Järjetön Tulvija

Sivut

Kommentit (16)

TJT toimii kuten kaikki hihhulit. Esitetään naurettavia väittämiä ja sen jälkeen, kun niitä pitäisi selittää, loppuu kiinostus asiaan heti. Kysyjät kun ovat paholaisen asialla.

TJT on täysin kykenemätön puolustamaan valheita sisältäviä huuhaasivustojaan!

Laitetaan tämä brotherin viesti tänne myös, niin TJT:n on helpompi vastata kaikkiin kerralla:

brother
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3792209.stm

Napajäätiköissä ei pitäisi olla vuosikerrostumia enempää kuin noin 5000 jos vedenpaisumus tapahtui n. 10 000 vuotta sitten. Jos vedenpaisumus ajoitetaan 4000 vuoden päähän (kuten monet fundamentalistit tekevät), ei napajäätiköillä pitäisi olla kerrostumia (annual layers) edes senkään vertaa.

Lisäksi napajäätiköistä pitäisi löytyä todisteita valtavasta sulamisesta ja suolaisen meriveden tunkeutumisesta jääkerrostumiin vedenpaisumuksen tapahtumisaikaan. Mutta ei ole mitään todisteita napajäiden massiivisesta sulamisesta.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... 102#613102

TJT:n häiriintyneisyys allekirjoittaneen silmissä alkaa olla jo sillä tasolla, että kynnys tahdostariippumattomaan pakkohoitoon lähettämiseen on ylittynyt jo aikoja sitten.
Moderaattoreille olisi töitä...

Tämäkin juttu jäi pikkasen vaiheeseen:

man
man
TJT
antibioottiresistenssiä gen infoa menettämällä
'Tästä on varmasti olemassa esimerkki jonka yhteydessä voidaan perustellusti todeta geneettisen informaation määrän väheneminen kun bakteeripopulaatio on muuttunut antibioottiresistentiksi?Näinkö tässä taas käy?

Ihan oikeesti jätkät, jos ette pysty esittämään mitään järjellistä tapaa esittää geneettisen informaation määrää saati sen vähenemistä niin älkää ihmetelkö että täällä päässä aletaan olla melko huvittuneita aiheen tiimoilta.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Rötöstätör
TJT:n häiriintyneisyys allekirjoittaneen silmissä alkaa olla jo sillä tasolla, että kynnys tahdostariippumattomaan pakkohoitoon lähettämiseen on ylittynyt jo aikoja sitten.
Moderaattoreille olisi töitä...

Tuolla 'sfnet.keskustelu.evoluutio' -ryhmassa tjt kertoi aikoinaan saaneensa ns. "terveen paperit". On tainnut menna takuuaika umpeen...

Mitenkohan me muut, jotka eivat ole koskaan alynneet moisia pahveja pyytaa mahdamme oikein tulla toimeen.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007
Mitenkohan me muut, jotka eivat ole koskaan alynneet moisia pahveja pyytaa mahdamme oikein tulla toimeen.

Tämä kävi kieltämättä itselläkin mielessä.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Kreationistisen pimeyden valtias, [size=150:3ks8sqah]TJT[/size:3ks8sqah], on päivittänyt jälleen sivustojaan.
Olen aina ihmetellyt sitä, miten hihhulit voivat elää niin täydellisessä älyllisessä pimeydessä, kuin mitä heidän keskustelutaitonsa osoittavat, mutta tämä TJT lienee aivan kärkipään edustaja tuossa joukossa.

http://koti.mbnet.fi/tjt2/evkreatodisteet.html

Päivittämällään kreationismin 'todisteiden' listallaan TJT jaksaa esitellä asioita, jotka hänelle on jo moneen kertaan osoitettu valehtelijoiden kerhon tuotannoksi. Silti äijä esittelee niitä edelleen 'todisteinaan'.

Kenties kaikkein vankin todiste löytyy luettelosta nomerolla 17-19.

17. evolutionistien kykenemättömyys puolustaa teoriaansa/kritisoida kreationismia avoimesti ja asiallisesti
18. Raamatun luomiskertomus (kirjallinen todiste)
19. eri kansoilla muita luomiskertomuksia

Olen minä älyvapaita uskovaisia ennenkin tavannut, mutta tuo TJT:n touhu alkaa olla jo uskomatonta.

PS:
Jos sinä TJT haluat vielä esittää uusia perusteluita noista 'todisteistasi', niin tähän minä aivan erityisesti haluaisin kuulla selityksesi:
25. pimeää ainetta ja pimeää energiaa "liian" vähän

Minua naurattaa jo valmiiksi aivan hillittömästi kun vain ajattelenkin sitä, millaisia selittelyjä voisit tähän keksiä ja millaisia todisteita sinulla voisi olla niiden tueksi.

wat.

pimeää energiää liian vähän? täyttää 70% universumista, tai näin laskevat. Tai ainetta? eiks pimeä aine oo just kaikki se planeettojen välissä oleva näkymätön *massa*

17. jos et ole huomannut puolustamme täällä koko ajan teoriaamme ja asiattomaan käytökseen vastaan vanhalla sananlaskulla "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan".

18. kuka tahansa voisi kirjoittaa kirjan ihmeteoista ja lisätä siihen muutamia maanmuotoja ja pysyviä maamerkkejä, luultavasti jotain nykyajan romaania pidetään tulevaisuuden ydinsodan jälkeisessä maailmassa "raamattuna". eikä mikään todista että raamattu on tosi.

19. jos et ole sattunut huomaamaan ihmisen päätä vaivaa "suuret" kysymykset kuten miten maailma syntyi, esim. mayat uskoivat auringoon jumalaan ja sitten he miettivät miten maailma syntyi ja keksivät että auringon jumala teki sen. se ei ole todiste kristinuskon puolesta. sillä, sillä logiikalla kristinusko olisi todiste auringon jumalan puolesta.

25.
miten niin pimeän energian ja aineen vähyys on todiste jumalan puolesta?
ja miten niin liian vähän pimeää ainetta? sehän on maailmankaikkeuden yleisimpiä aineita. ja mitä sinä pimeästä aineesta tiedät kun huippu fyysikotkaan eivät tiedä siitä mitään, paitsi että sitä on eniten galaksien välissä ja se työntää galakseja toisistaan erilleen.

Kreationismin todisteita
3. surkastuneet elimet
Tämä väite olisi helppo kumota kunhan vain Maukka Perusjätkä julkaisisi omat kuvansa. Julkase kuvas.. noh julkase ny! On kiistaton evolutiivinen fakta että aina Persian kuninkaista Meedian valtakuntaan jokaisessa lajipopulaatiossa valikoituu mahtavimmalle vuohipukille ja viekkaimmalle Pässille aina suurimmat sarvet. Nimimerkki Kultamunan kirjoitukset yhtenä tieteellisenä kirjallisena todisteena evoluution puolesta siinä että yksilön kognitiivisen kyvykkyyden ja elimen bruttokoon välillä vallitsee aina positiivinen korrelaatio.
Tieteellisenä referenssinä tässä kiistaton todiste Danielin kirjan 9.jae, jossa hän hourailee ja näkee näkyjä Tigris-joen rannalla ja haaveilee romanttisena kohtaavansa alastoman enkeliruhtinas Mikaelin vartalon. Raamattu: (Dan 10). Kiistaton evolutiivinen kirjallinen todiste.
Se että TJT käsikopelolla empiirisesti tutkii ja analysoi omia ja vierustoverin elimiä rukouspiirissään tehden havainnoistaan epävalideja induktiivisia johtopäätöksiä koskemaan koko lajipopulaatiota - rikkoo tieteen metodologisia perussääntöjä.

31. riikinkukon pyrstön kauneus (seksuaalivalinta ei selitä)
Eikö olekin kaunis! Mutta taas.. se on estetiikkaa, ei seksuaaliteoriaa. TJT käsi pois nyt sieltä housuista!

27. keskustaa kiertää kaasukehä
Aina voit hypätä R-junaan ja tulla maaseudulle. Vähemmän päästöjä, raikkaampi ilma. <-- selvä todiste evoluutiosta

22. kirjoitettu historiaa vain n. 5000 vuotta
Niinpä, mutta ongelma vain se kun nuo dinosaurukset eivät ole tulleet kuuluisiksi taitavina prosaisteina. Tämän takia evoluutiokehitti ihmisen käden paremmin näppäimistöön ja kännykkään sopivaksi. Vrt. esim. banaani <-- häikäisevää miten hyvin sopii käteen!? evoluutio rocks.

19. eri kansoilla muita luomiskertomuksia
Kuten myös eri kustantajat julkaisevat erilaisia satukirjoja ja sarjakuvia. Ihmeellistä.

Pahoittelen että katsoin välttämättömäksi kohottaa tämän säikeen tieteellistä tutkimusarvoa, mutta kun TJT ei näköjään kerkeä kansainvälisen tutkijayhteisönsä konferenssimatkaltaan tänne kommentoimaan. Tässä se hyvä puoli että mitä korkeampi tämän säikeen tieteellinen merkitysarvo - sitä enemmän tätä voidaan käyttää Raamatun lailla kirjallis-tekstuaalisena todisteena evoluutio - kreationismidiskurssissa.

Narsisti
Ananda, olet sinä mahtava pakkaus.

Pisteitä ropisee myös täältä. Maaliinsa osuvaa huumoria ei tällä palstalla saa ainakaan liiaksi lueskella. Onneksi en juonut aamukahveja lukiessani...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat