Seuraa 
Viestejä1285

Minä omistan lasertulostimen sekä rikkoutuneesta tulostimesta jääneen laserkasetin. Voinko siirtää vanhasta kasetista värijauhetta uuden tulostimen kasettiin, vai tarvitsevatko eri tulostimet erilaista jauhetta?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Meikä läträsi muinoin jauheitten kanssa. Palautin mm. poistoyksikön ylijäämäjauhetta alkupäähän.

Mitään isompaa ei tapahdu vaikka kokeilet.

Tulostimissa huonoa jälkeä tuli kun ns. blade keräsi nukkaa. Ylijäämäjauheen seassa oli kaikenlaista pölyä ja se tuppasi jäämään bladeen. Blade on se valotusrumpua laahaava kumimainen liuska, joka kaapii pintaa puhtaaksi.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Eiköhän ne kokolailla samanlaisia jauheita ole kaikki. Kannattaa toki varmuudeksi täyttää vasta, kun vanha tyhjenee.

Monissa kaseteissa on rumpu samassa, joten sen kuluminen estää kasetin loputtoman täyttämisen. Rumpu on se muoviläpyskän alla suojassa oleva kiiltäväpintainen osa. Siihen on parempi olla koskematta. Vauriot kuvarummussa näkyvät välittömästi tulosteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen ostanut mustekasetti.com:in myymälästä paljon lasertulostimien täyttöjauhetta. Kaikissa se samantyylistä mustaa puuteria on, mutta myyjä kertoi ettei kaikkiin sovi samat mömmöt. Yleisimpiin merkkeihin löytyy varmasti sopivaa jauhetta. Jos on vääränlaista jauhetta, se voi jämähtää telaan kiinni, tai sitten ei tartu ollenkaan ja jokapaikka on täynnä jauhetta.

Täyttäessä kannattaa olla tarkkana, sillä sitä jauhetta ei saa millään irti. Edes ammeesta. Kylmällä vedella huuhtomalla saa jonkunverran siivottua, mutta lämpimällä vedellä tulee katastrofi.

Tuolta mustekasetista saa kätevän ja edullisen täyttösetin, jossa on kolvi, suppilo ja korkki. Niillä saa melko siistiä jälkeä.

Tela kannattaa vaihtaa parin, kolmen kasetin täyttökerran jälkeen uuteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat