Seuraa 
Viestejä45973

aaaaaaa

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Koulutappaja löpisi sivuillaan jotakin evoluutiosta ja kuinka haluaa karsia huonot yksilöt pois, mutta mikäs hän on tuomaroimaan? Luonnonvalinta sen homman tekee (tai tekisi ellemme puuttuisi sen kulkuun).
Ampui sentään itsensä, ehkä ajatteli ettei itsekään ole sen arvoinen.

Sama voisi tapahtua missä tahansa. Uhri tai tekijä olisi saattanut olla oma sukulainen, jopa oma itse. Semmoista örveltämistä on omilla kulmillakin nähty että ihan pelottaa. Kaduilla pimeässä yksin kulkemista nyt ehkä on syytäkin pelätä (tiettyyn rajaan saakka) mutta kun kouluun ja töihinkään ei pian kaikkein hermoheikoin yksilö uskalla astella niin alkaa olla asiat huonolla tolalla.

Tosiaankin, vaikka kuinka olisi pettynyt ihmiskuntaan ja vihaisi kanssaeläjiään, tuommoinen toiminta ja ajattelu on jo sairasta. En minäkään kaikista pidä, mutten sentään ole heitä heti ampumassakaan. (En edes heitä, jotka ovat minua hakanneet.)

Vierailija

Tässä ketjussa ei liene paljoakaan tekniikkaan ja energiaan liittyvää? Voisiko ylläpito siirtää tämän oikealle osastolle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
anteror
Olen kirjoittanut tälle palstalle mielipiteitäni koskien huoltani ihmiskunnan energian käytöstä ym. nimerkillä anteror ja omalla nimelläni Antero Rantanen, Kustavi.
Nyt olen seurannut keskustelua, koskien tämän koulumurhaajan edesottamuttaksista ja mielipiteistä, suoraan sanoen järkyttyneenä.

Tähän pitää nyt vetää selvä raja.

Ekologinen ajattelu pitää pohjautua rakentavaan, inhimilliseen, ihmiskunnan jatkumiseen tähtäävään ajatteluun.


Koska ilmiselvästi valtioherrojen ajattelu ei perustu kyseiseen kestävän kehityksen ajatteluun, niin siksi se synnyttää juuri tuollaista jota kauhistelet.

Se on rikkaiden ainoa puolustuskeino säilyttää saavutetut etuoikeudet väittää yksilöiden olevan itse syyllisiä. Esim rikkaat ovat rikkaiden mukaan itse syyllisiä siihen, että he ovat rikkaita; köyhyys ei ole rikkaiden mukaan rikkaiden syytä, vaan köyhät ovat yksin syyllisiä siihen, että he eivät ole miljonaareja. Rikkaat puhuvat, miten kaikilla on aito mahdollisuus olla yhtä rikkaita kuin Bill Gates,. mutta vähäinen ajattelu todistaa, että rikkaat ovat rikkaita vain siksi, että heidän ajattelunsa on täysin elämänvastaista.

Rikkaiden elämänvastainen ajattelu ei voi olla luomatta maailmaan konkreettista elämänvastaisuutta; jonkun pitää konkretisoida rikkaille rikkaiden elämänvastaisuus, eli PEA ei tehnyt mitään muuta kuin konkretisoi rikkaiden ajattelun.

Ei todellakaan ole älykästä kuvitella, että rikkaat voisivat parantaa maailman koulusurmaajista rikkaiden edelleenkin rikastuessa!

On mielenkiintoista huomata sekin, miten PEA:n kirjoituksia poltetaan roviolla (deletoidaan urakalla), kun taasen miljoonia tappaneen Hitlerin kirjoja myydään edelleen jotta rikkaat rikastuisivat... Mein kamp

Kauhistelkaa vaan "viattomina" PEAN kirjoituksia, koska te ette edes halua ymmärtää, mitä PEA halusi teollaan, ja koska te ette edes halua ymmärtää PEAn ajatuksia ja motiiveja, nin siksi te ette millään pysty estämään seuraavia iskuja, jotka syntyvät rikkaiden tähden...

ESIM USAssa se PEAn kaveri oli muotonsa tähden selvästikin koulukiusattu, joten rikkaiden kakarat iloitsevat nyt suuresti, kun pääsivät hänestä eroon ja voivat jatkaa edelleenkin tekopyhinä muiden kiusaamista... Samoin rikkaat iloitsevat, kun pääsivät eroon yhdestä koulusurmaajasta, joka oli rikkaiden mukaan yksin vikapää, eikä rikkaissa ole mitään syytä, joten rikkaat saavat edelleenkin vaatia itselleen prosenttikorotuksia miljooniinsa, kun taasen pennikorotuksilla jälkeenjääneet estetään lailla vaatimasta itselleen prosenttikorotuksia, koska rikkaiden talous ei kestäisi, jos köyhät rikastuisivat...

Uskotteko te todella, että PEA olisi tehnyt tuon teon, jos maailma olisi todella oikeudenmukainen?
Hänhän kirjoituksissaan selvästi ilmaisi halunsa elää hienon elämän, mutta Ammattiauttaja itki Ericin puolesta
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=500000000000002;conferen...

Pol Potin herroja ollaan vihdoinkin eristämässä yhteiskunnasta. He puolustavat itseään pääkallorivien takaa: EMME OLE TEHNEET MITÄÄN VÄÄRÄÄ

Samoin minä näen köyhiä jonossa luukutettuina anomassa itselleen armoa, armopaloja, leivänpalaa -- ja Arkadian herrat julistavat:
EMME OLE TEHNEET MITÄÄN VÄÄRÄÄ

Mitään eroa en näe elävältä tapettujen köyhien ja Pol Potin pääkallojen välillä. Köyhät eivät ole koskaan saaneet elää omaehtoista, luovaa elämää, koska herrat puhuvat heistä halpatyövoimana: Tänäkin päivänä herrat vaativat Suomeen lisää Halpatyövoimaa, tänäkin päivänä herrat vievät yrityksiään halpatyövoiman luokse, joten on täysin selvää, että poliitikot ja muut rikkaat eivät koskaan halua ymmärtää köyhyyden todellista syytä, koska poliitikot eivät koskaan katso peiliin.

Koska poliitikot vaativat ihmisiä anomaan armopaloja, niin siitä voidaan triviaalisti nähdä, että poliitikot ovat omasta mielestään jumalia, vähintäänkin yli-ihmisiä...

Katsokaas; koska ihmisen ei tarvitse rukoilla gravitaatiotakaan toimimaan, niin siksi rikkaiden vaatimus siitä, ettei köyhälle voida antaa armopalaa, jollei hän ensin rukoile armoa, täytä kaavakkeita, jonota luukulla, ole nälissään, myy omaisuuttaan, on täytä mielettömyyttä! Älkää ihmetelkö, miksi PEA teki jotakin, vaan ihmetelkää sitä, miten saatanan typeriä rikkaat ovat!

Nyt ovat tyhmemmät nostaneet kohun aseiden saatavuudesta ja sormi kohdistetaan ihan asiallisestikin apua tarvitsevien nuorten mielenterveyspalveluiden parantamiseen. Mutta kolikon kääntöpuoli vaietaan edelleen hautaan, koulukiusaaminen, yhteiskunnan kovat arvot, turvattomuus, lapsiperheiden köyhyys ja eriarvoistuminen. Eikö halua ennakoivaan työhön ole, vai halutaanko vain oireet (kärsivät lapset, uhrit) hoitaa pois?

Alaluokka tuontitavarana:
http://www.hs.fi/keskustelu/Alaluokka+t ... 1&tstart=0

PS. Tämän viestin saa tietysti siirtää tai poistaa, koska tämä viesti ei sovi saavutettuihin etuihin, kuten insinöörin palkkiovaatimuksiin
http://sinenmaa.blogspot.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat