Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aloitetaanpa uusi, kun vanha on niiiiiiiiin pitkäksi päässyt.

Dark Tranquillity - Cathode Ray Sunshine

http://www.youtube.com/watch?v=1USDugebCd8

Cathode ray Sunshine
Speak out and we receive
Show me and let us in

Sivut

Kommentit (710)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Tuota, eikös melkein kannattaisi laittaa useamman musiikkityylin edestä näitä threadeja, kun eihän tommosesta saamarin sillisopasta mitään voi löytää?

np. Dragonforce - Through The Fire And Flames (pidempi versio olis tietty aina parempi, mutta ei youtubesta tunnu löytyvän hyvällä äänenlaadulla anime- tai liveversioita ja loput on Guitar Heron vaikeimman tason esittelyjä)

Nervus rerum

Euphemos
Tuota, eikös melkein kannattaisi laittaa useamman musiikkityylin edestä näitä threadeja, kun eihän tommosesta saamarin sillisopasta mitään voi löytää?

Kaipa sitä voisi, joskin voisi olla kontribuuttorit vähissä per thriidi. Kyl maar tästäkin löytää, kun tietää kenen musamaku mätsää omaan. Ulosantiani pyydän anteeksi, aamukahvi vielä saamatta.

Bruce Dickinson - Inertia

http://www.youtube.com/watch?v=Eftv7sPFlH8

Näitä Brucen ihme videoita.

Iron Maiden - Caught Somewhere In Time

http://www.youtube.com/watch?v=Dkp-6CDiCpE

Iron Maiden myi Olympiastadionin loppuun kahdessa tunnissa!

Supersuositun heavylegendan Iron Maidenin heinäkuisen konsertin liput tulivat aamulla myyntiin Lippupalvelun pisteissä kautta maan. Konserttiliput menivät vauhdilla kaupaksi - Olympiastadionin n. 42.000 paikan kapasiteetti oli loppuun varattu jo klo 11:sta mennessä! Valtavan kysynnän takia Iron Maiden on vahvistanut toisen konsertin Tampereen Ratinan stadionille lauantaina 19. heinäkuuta. Tampereen konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa perjantaina 16.11. klo 9.00.

Tulevalla ”Somewhere Back In Time” –maailmankiertueella matkataan ajassa taaksepäin Iron Maidenin historiaan, keskittyen lähes kokonaan yhtyeen 1980-luvun materiaaliin niin biisivalintojen kuin lavarakennelmien osalta. Mukana on elementtejä yhtyeen ”Powerslave” –kiertueen (1984-85) Egypti-henkisestä tuotannosta ja ”Somewhere In Time” -kiertueelta (1986-87), kuten Cyborg Eddie. Kyseessä on kiistämättä Maidenin kaikkien aikojen näyttävin ja mahtavin show.

http://www.welldone.fi/news.asp?id=1644

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat