Seuraa 
Viestejä45973

Miksi Suomi jumittaa pahasti?

Eduskuntaan valitaan täysin epäpätevää porukkaa, politiikan muinaisjäänteitä, entisiä urheilijoita ( miten urheilu-ura valmistelee päivittäispolitiikkaan?) ja yli-ikäistä harmaata ja väritöntä massaa jotka nauttivat suojatyöpaikkansa ylimitoitettuja etuja ja palkkaa.

Valtio ei halua arvostaa sairaanhoitajien raskasta työtä vaan laatii törkeän lain, jolla saattaa koko maamme häpeään muun Europan silmissä.

Kauppojen Sunnuntai aukioloajasta nuristaan jatkuvasti. Muualla maailmassa kaupat ovat auki 24/7 jopa viinakaupatkin. Sunnuntai työstä saa tupla palkan ja se on vapaaehtoista. Jos itse olisin kauppias-yrittäjä, pitäisin kauppani auki joka päivä 7-23

Johtuuko tämä koomailu suurista ikäluokista ja heidän pahasti 20-30v vanhoista ajatusmalleista vai miksi Suomessa on selvästi pahaolo ja angsti?

Vanhempien itsepintaisesti asemistaan kiinnipitävien sukupolvien näkemykset eivät kohtaa ollenkaan nuorempien aktiivisten sukupolvien kanssa.

Seuraavissa vaaleissa kannattaisi äänestää aktiivisesti, muuten eduskuntasalissa istuu jo todellinen vanhainkoti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Menee touhu aian jumalattomaksi jos kaiken annetaan olla sallittua. Niin kauan kuin vanhoilla jäärillä henki pihisee, nuoria ei saa päästää puikkoihin. Kyllä se näiden jumalattomien liberaalienkin vuoro tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmiset tapaavat äänestää ehdokkaita, joiden arvot ovat lähellä omiaan. Eli:
Suomessa on toistaiseksi liikaa yksinkertaisia ja vanhoillisia ihmisiä kehityksen kannalta.
Odottakaamme näiden ihmisten siirtymistä parempaan paikkaan, ja toivokaamme, etteivät he saa vanhoillisuuttaan siirretyksi sukupolvelta toiselle.
Kenen etuja ajaa kukkaruukkulaki, lex karpela, kauppojen rajoitettu aukiolo ja lukemattomat muut asiat? (lex karpelan tapauksessa lihavien levypomojen)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat