Seuraa 
Viestejä45973

Jos nainen on todella viehättävä ja vie ns. jalat alta. Siirrytään seksiin ilman sinisiä pillereitä. Eihän normimies kestä sitä ihanaa nautintoa 30 sekuntia pidempään ja naisellle jää takuulla pettynyt olo.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niinpä, onko naisen sitten kauheeta pähkäillä siinä että jos mieheltä ei nalli pala millään niin johtuuko se siitä että A) mies on kestävä ja työkalunsa toiminnan tunteva alfamiestenmies, vaiko B) nainen ei ole miehen mielestä kovinkaan hottis?

nainen on todella viehättävä ja vie ns. jalat alta. Siirrytään seksiin ilman sinisiä pillereitä.

Tapahtuuko tota oikeesti joskus käytännössäkin?

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
OtherWise
Jos nainen on todella viehättävä ja vie ns. jalat alta. Siirrytään seksiin ilman sinisiä pillereitä. Eihän normimies kestä sitä ihanaa nautintoa 30 sekuntia pidempään ja naisellle jää takuulla pettynyt olo.

Miten sitä yhtäkkiä siirrytään seksiin heti ihastuttua? Joskohan se kiinnostus on alunperinkin kuten se naisen viehättävyyden arviointikin pelkällä fyysisellä tasolla tässä tapauksessa. Toisaalta jos nainen on useammankin miehen mielestä viehättävä, niin joskohan heti on sitten kenen kanssa tahansa seksuaaliseen aktiviteetiin alkava yksilö kyseessä. Eiköhän niillä kaikkein viehättävimmillä ole se ongelma, että koska useimmat vonkaa vain "sitä", niin ei pahemmin houkuta päästää ketään lähelleen siinä pelossa, että saa vain niitä vonkaajia sitten, joille on yhden tekevää mitä nainen tuntee, mistä tykkää yms. Kunhan vaan omaa haluaa haluavat tyydyttää.

Kyllähän se varmaan kypsyttää sitten pidemmän päälle, että jos kuitenkin tuossakin tilanteessa olevalla naisella sitten siihen sukupuoliseen kanssakäyntiin siirryttyä miehet aina ovat nopeita. Sitä kyllästyy kuuntelemaan siihen liittyviä selityksiä ja jopa seksiin liittyvä kiinnostus saattaa laimeta. Kuka haluaa yhtä ja samaa, jossa aina se toinen osapuoli nauttijana, vaikka vastapuoli henkilönä saattaisi vaihtuakin sitten suhteiden vaihtuessa?

Kannattaisikohan jo ennen sitä Viagran ostamista ajatella sitä minkälaisina sen ihastuksen kohteen näkee tai naiset yleensä? Jos se ihastus liittyy vain siihen omaan sukupuoliseen haluun, niin se ei ole ihastusta välttämättä sen enempää kuin rakkauttakaan, vaan pelkkää sukupuolista himoa. Jos ei pysty näkemään vastapuolta edes vähän yksilönä ja ihmisenä, niin eiköhän kannattane pysyä vaan niissä tytöissä, joitten kanssa sitten pystyy pidempään kuin 30 s-3 min pituiseen aktiviteettiin. Ei pelkästään ole vastapuolellekin tyydyttävämpi mahdollisuus vaan miehenäkin itsetunto sitten ehkä sillä alalla pystyvänä kehittyy melko normaalille tasolle.

Naisille se rakkaus ei välttämättä ole pelkästään seksiä, vaan myös tunnepuolen juttuja, joten pelkästään siihen seksipuoleen kiinnostusta tunteva mies on tavallaan pettymys. Aika kurjaa, kun ei olla kiinnostuneita omista ajatuksista tai vaan teeskennellään kiinnostusta päästäkseen siihen mitä haluaa. Onhan meitä naisia moneksikin, mutta melko moni silti pystyy erottamaan todellisen kiinnostuksen ja teeskennellyn kiinnostuksen itsensä suhteen esim. sitä persoonaa ja juttujaan kohtaan.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Näinhän se jo äänien perusteella. Normaalia. Ehkä nainenkin tuntee itsensä haluttavammaksi, jos mies ei voi pidätellä kiihkoaan...

Nyt olet oikeilla jäljillä. Nimittäin toinen kierros kestää yleensä huomattavasti pidempään ja tuo haluttavuus on juuri se pointti, ellei se toistu joka kerta

Normaalia hyvinkin. Siinä sitä tuntee oman voimansa. Lällättää päässään, että etpäs saanutkaan minua, vaikka "saitkin".. Jos tilanne on uusi, siinä pian huomaa käyttävänsä valtaansa torjumiseen (vaikka on - blah, mikä sana: antautunut). Fyysinen rakkaus on usein vihaa, helpoin ratkaisu, rykäisy siitä kohtaa missä aita on matalin. Ei ikinä enää.

Nainen voi hyvinkin kiihottua tuntiessaan olevansa kiihottava. Useimmin kuin mies, koska mies kiihottuu visuaalisesti mutta nainen tunnekontaktin kautta. Miesten suurin virhe on yleensä edetä liian nopeasti, jolloin naisen tunnemaailma ei ehdi virittyä. Sosiaalisesti epämukava tilanne on toinen syy tulla torjutuksi.

There's something about mary- leffassa oli hyvä lääke:
Kaveri neuvoi runkkaamaan ennen treffejä, niin ei nalli pala liian nopeasti. Tyypillä vain mälli roikkui korvasta kun nainen tuli ja luuli sitä geeliksi ja pörrötti sillä otsatukkansa.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Eiköhän ole naiselle kuin naiselle selvää jo muutaman sänkypuolen ensitapaamisen jälkeen, että "eka kerralla" mälli irtoaa ja hetipian joka tapauksessa.

Kummallista, jos sen pohjalta aletaan tehdä huimia johtopäätöksiä... ainakaan negatiivisia...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat